Purr Blankens

En läsare tipsade om det här klippet med två Idol-nerdar som går loss om Idols två första veckor och Pers insatser som faktiskt förändrat programmet ganska så rejält. Jag gifte mig för fem år sedan i Las Vegas med en ”Purr” (Do you Cecilia take Purr…? osv) och nu när vi är tillbaka är det samma lilla kattljudsnamn som gäller. Per brukar säga ”No not ”Purr”, its more like ”Pear” – som om det skulle vara bättre? Nu har tydligen fått smeknamnet ”Uncle PB” i stället. Uncle?

Hur som helst. I kväll är det dags för det femte avsnittet. Recensenter i tidningar och på nätet är tokiga i det nya Idol, och tittarna med. Men programmet tampas med sjunkande tittarsiffror, en tendens som hållit i sig ett par år, och det är förstås för att vända på detta som man plockat in svensk arbetskraft. Därför är det så sjukt spännande (för mig) att följa detta. Kommer tittarna hitta tillbaka? Och annonsörerna? Det är som att vi har en egen rafflande thriller eller typ elit-lopp eller nåt som pågår här.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  ’Uncle PB’ har verkligen gjort ett kanonjobb. Allt är snyggare och mycket, mycket roligare. Längtar tills nästa avsnitt ikväll!

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Heja Per! Vad sägs f.ö. om ordet ”pair” för att försöka förklara uttalet?!?

  1. Profilbild för Emelie
   Emelie

   Eller kanske säga att det rimmar på ”air”. Vilket som nu är bäst att jämföras med… par eller luft. Hm.

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Haha, gud så jag skrattade! Purr o pear xD

 4. Profilbild för Elisabeth
  Elisabeth

  Kul att du gillade klippet jag skickade! Dom spelar in varje vecka och jag är säker på att ”Uncle PB” kommer att diskuteras även i framtiden.. Att dom kallade honom ”Uncle PB” kommer från att Nigel Lythgoe kallades ”Uncle Nigel” under sin tid som Idol producent. Tror det kan komma från filmen Madagascar eventuellt? 🙂

  Ska Per hålla sig på ”rätt sida” av hardcore fansen borde han egentligen göra sig av med Randy Jackson (även om han bara ska vara mentor nu??) och se till att ha fräscha teman varje vecka, Nigel körde ju samma år efter år. Det var Beatles, American Songbook, Motown, Bee Gees, Burt Bacharach, födelseår etc. Snark!

  Jag fortsätter titta och heja på Per! 😉

 5. Profilbild för Frida
  Frida

  All cred till Per! Det är ju de som är bra på att sjunga som man vill höra!!! Å Cecilia du e ganska grym du också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *