R som i Rio

När Bonnie var typ fyra månader var vi i New York och hamnade på en middag där en man i sällskapet just tatuerat in sina barnspersonnummer på armen. Jag blev så sjukt taggad på att tatuera mig också (jag hade i och för sig två sedan tidigare, två cirklar i varandra på axeln som jag gjorde i Paris när jag var sexton och på rymmen. Typ. Den andra är sjuttiosju svarta prickar i enrektangel i svanken. Arton var jag när den kom till världen. Ingen av dem särskilt snygg, men heller inget man behöver skämmas över. Jag gillar dem, de är som små souvenirer från livet). Hur som helst. Dagen efter den där middagen hade jag lyckats övertala Per att också tatuera sig och vi stack i väg till ett ställe någonstans och de kunde ta emot oss direkt. Bra. Då var ju bara frågan vad fanken vi skulle göra? Det skulle vara Bonnies namn, det var liksom kirrat. Men hur? Provade lite olika typsnitt men inget kändes riktigt bra. Då testade vi att göra berlockerna, hänglåsen på mitt Tiffanys-armband som jag fick av Per vår första jul ihop. Det kändes okej. Och platsen blev insidan av överarmen. Ett ”P” och ett ”B”. Ett ”C” och ett ”B” på Per. Tatueringen vi gjorde i går blev förstås ett ”R” i samma serie. Så nu har vi hela familjen på armen. Som ni ser. Vill därmed också passa på att ursäkta armhålschocken på bilden ovan.

Jag gillar stället och skulle gärna tatuera något också på andra överarmens insida. Kan bara inte komma på vad.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Mia
  Mia

  Min man ska tatuera in en liten gubbe som en av sönerna ritat. Precis på det stället.
  Kanske Bonnie kan göra ett konst verk att sätta där.

 2. Profilbild för Emma

  Jättefin tatuering 🙂

 3. Profilbild för finamartina
  finamartina

  Kanonsnyggt! Både motivet och placeringen är finfina!

 4. Profilbild för Rövarmamman

  Fin handling och smart med berlockerna:) själv är jag för feg för att märka mig:) hoppas ni har de skönt i värmen, här är våren på väg nu äntligen:) kram

 5. Profilbild för M i USA
  M i USA

  Coolt, och annorlunda!! 🙂

 6. Profilbild för catharina johansson
  catharina johansson

  Skriv din kommentar här!
  Tycker ditt armband med hänglåsen är så vackert, var har du köpt de?
  Häftigt med hänglås tatueringen.
  Tacksam för svar.
  Ha en fortsatt go semester!

 7. Profilbild för Anna-Carin
  Anna-Carin

  Aj. gör det inte speciellt ont där. Har själv inga tatueringar (känner mig nästa unik) men vet av kompisar och bekanta som gaddat sig att det lätt blir fler efter första gången. Fin gest att dem som betyder mest har du bredvid dittb hjärtat ( det blir väl så om jag räknat rätt)

 8. Profilbild för Retrobohem

  Fint! Just där har jag min systertatuering, närmast hjärtat 🙂

 9. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Snyggt!!

 10. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Ett L, ett K och ett T?
  Tycker det är bra att du kommer hem snart!

 11. Profilbild för Hanna

  Fina. Vill också tatuera mig med familjemedlemmarna på något sätt. Har ännu inte funderat ut vad o var.

 12. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Jätte fint med bokstäverna i hänglås. Jag vill tatuera in barnens namn men vet inte vart och tiden bara går:( Jag har en gammal tatuering som jag gjorde för typ 15 år sedan. Jag diggade Take That och var så kär i Mark Owen. Han hade en delfin tatuerad strax åvanför/på sidan om….. ja, där nere. Så jag fixade en lika dan. Den syns ju inte om man har trosor/bikini på sig. Den blev inte ful efter mina 2 graviditeter heller. Jag tycker fortfarande om den.

 13. Profilbild för Micke
  Micke

  Pabst Blue Ribbon baby!! Smakfullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *