Fint till Bonnie från Lucky Ellen!

Jag vet inte hur era 4-åringar är, men min Bonnie skulle jag säga är…specifik i hur hon vill ha det med sina kläder. Och det får man ju respektera. Jag är likadan. I hennes fall är så klart vissa färger mer populära än andra, jeans ska gärna vara utställda, kjolar och klänningar ska stå ut när hon snurrar, tröjor med tryck gillar hon – men inte alla tryck. Det ska vara djur. Men inte vilka djur som helst. Vilda djur. Coola djur. Sånt funkar. Ena dagen bryr hon sig inte ett smack, man skulle kunna be henne ta på sig en sopsäck och hon skulle göra det, andra dagen är det stort ståhej i garderoben och det ska styras och ställas med färger och mönster och hur materialen ska kännas och det ska vara kortärmat och absolut inte långärmat, och för guds skull ingenting som kliar. Och så vidare.

Härom dagen fick hon hur som helst lite nya kläder från Lucky Ellen (och det behövde hon, overallen som var för stor i höstas när vi skaffade den är så liten nu att både armar och ben är bara längst ned. Jösses vad hon vuxit den här vintern. Vilket i och för sig passar bra, för Rio har också stuckit iväg som en raket, och plötsligt sitter Bonnies urvuxna plagg väldigt bra på lillasyster. Att Rio kommer få ärva Bonnies urvuxna kläder tills hon blir femton eller nåt är bara för henne att vänja sig vid.) – och jag tror att det mest verkade gå hem (hör ni här hur jag drar en lättnadens pust?).

Och vad jag vill komma till är att Lucky Ellen och New Phil vill bjuda er läsare på inte mindre än 30 procent rabatt i sin webshop på alla ordinarieprisplagg från nu och fem dagar framåt! Uppge kod Blankens när ni handlar i kassan bara, och passa nu för sjutton på att bunkra upp med vårnytt för er som också har barn som skjutit ur jorden som solrosor de senaste månaderna.

 

0 svar

 1. Tack för en bra blogg & tipset på rean. Men koden fungerar inte…? Jag har spanat in deras kläder länge och tänkte passa på nu!

 2. Hej Cecilia!
  Här kommer en kommentar som inte alls har med inlägget att göra, hoppas det är ok?
  För snart ett år sen tipsade du om drop-in bröllop på Skansen vilket vi fastnade direkt för, så tack för det 🙂 Förra året hade vi precis haft ett dödsfall i familjen så att åka iväg och gifta sig kändes inte så roligt. I år däremot tänkte vi slå till!! Och snälla snälla söta du, jag behöver tips på fina klänningar som passar en sån här dag! Och skor! Bekväma, som funkar en heldag på Skansen. Kan inte gå i för höga klackar och inte ha för kort klänning då jag har riktigt fula ben (jo faktiskt).
  Tack för tipset om Skansen och tack för en bra blogg!

 3. Hej Cecilia!
  Älskar din blogg!

  Vill också börja med Ashtanga yoga- var har de nybörjarkursen?

  Stort tack,
  kram Lina

 4. Tack för tipset vilka underbart härliga kläder. Har beställt ett gäng till mina tjejer nu.
  tack oxå för en bra och underhållande blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *