Rapport från resan

Jag hade verkligen trott och hoppats att jag skulle kunna visa massor av bilder från Pacific coast hwy-resan nu när vi lämnat de djupa Big Sur-skogarna och istället ligger nerbäddade på ett hotell i San Francisco. Men nej. Bra uppkoppling och internet är inget man så där över lag prioriterar här i USA. Eller, det kanske man gör, men vi är ett gäng som väntar på resultatet. Så när jag försöker ladda upp bilder orkar nätet inte ens en endaste minsta lilla pluttbild, så vi får vara utan dokumenterat campingmys och hajkning i sällskap av barn ett tag till. De enda bilder jag har i telefonen och som jag kan ladda upp är på den här alldeles fantastiska frukostyoghurten med färsk frukt och granola som jag åt på ett urmysigt litet café mitt i redwoodskogen i morse. På samma ställe fick jag också stoppa quarters i en gammaldags pay phone som satt på väggen för att kunna ringa till Sverige.

20140529-220640.jpg

20140529-221041.jpg
Det blev någon miss i hyrbilsbokningen (eller så blev det inte det, Per kan mycket väl ljuga om den saken. Det skulle också mycket väl vara så att han medvetet beställt det här monstret för att passa på att leva ut lite av sin dröm om att någon gång få jobba som busschaufför medan han tryggt rattat oss fram på vägarna) och ja, trångt har det inte direkt varit i den här 11-sitsaren.

photo-2

20140529-221613.jpg
Mycket sympatisk sak att stanna till vid en körsbärsodling och köpa frukt och bär som vi kunde smaska på medan vi åkte norrut från Big Sur till San Francisco.
Imorgon går vi upp tidigt för att hoppa på ett tåg mot Colorado.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lina
  Lina

  Nu var det ingen bil av bilen, men fnissade ändå av beskrivningen 🙂

 2. Profilbild för Anna J
  Anna J

  Gillar din reserapportering trots att du inte kan ladda upp fler bilder eftersom du skriver så bra. Ha det fortsatt bra på er resa. Ser fram emot nästa reseinlägg. PS. Första bilden inspirerar mig till att göra en liknande smaskig yoghurt/granola/frukt-njutning till frukost imorgon.

 3. Profilbild för B-M
  B-M

  Åh, blir så avis på er resa genom USA! Det är min dröm att göra någongång, en roadtrip genom landet! Jättekul att vi får hänga med 🙂

 4. Profilbild för Karriärkvinna

  Haha, jag tycker bilen är helt underbar! En sån skulle jag vilja ha! 🙂
  Ni verkar ha en himla mysig resa trots brist på internet, må så gott fina du!

 5. Profilbild för Hannah
  Hannah

  Vilken underbar troja! Var kommer den ifran?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *