Som många påpekat är det verkligen hög tid att byta min header, alltså bilden i toppen av bloggen, mot en där Rio är med. Och nu äntligen blir det av. Den ska bara finjusteras något, men ungefär så här kommer den se ut. Att det dröjt beror främst på att det där med att få till en bild där tre vettvillingar lyckas se vettiga är en svettig uppgift som man gärna skjuter på framtiden. Men på den här har det väl gått någorlunda (förutom att jag ser ut att vara i färd med att klämma i hjäl barnen, Rio ser ut att ha munnen full av hasselnötter  och Bonnie drabbats av frisyren från helvetet – men det, vill jag påpeka, är verkligen inte fotografens fel).

0 svar

 1. Cecilia, jag vill tacka för all inspiration som du skänker. På alla olika plan och sätt. Jag har läst din blogg i flera år och kommer hänga på länge. Jag är ingen fashonista alls, utan trivs väldigt bra i diskreta grejer och allra bäst i snygga träningskläder. Fast helt plötsligt börjar jag tycka att det är roligt med kläder. Tack vare dig! Det blev et par nya boots idag, bara sådär.
  Såg nedan att någon kritiserat dig för din resa till istanbul. Det finns tydligen människor till allt. Jag har inga egna barn (ännu!), men tycker att du verkar vara en grym mamma på alla vis. Helt klart en inspirationskällla där också. Tummen upp för dig, Cecilia. Ps, nya bilden är bara för underbar!

 2. Haha, alltså, jag bara måste skriva en liten hälsning här. Jag har faktiskt följt din blog en tid, men aldrig skrivit en kommentar innan. Fråga mig inte varför, dålig stil jag vet..
  MEN du skriver så himla underbart och får mig allt som oftast att skratta så hjärtligt åt dina inlägg.. Som att Rio har hasselnötter i munnen, eller hur Bonnie rullade ur din snippa 😉

  Det är så tydligt att det kommer från hjärtat, och det går rakt in i mitt hjärta här på andra sidan skärmen..

  TACK för att du delar med dig, Cecilia.

 3. Ni är väl ändå för underbara! Hahaha jag skrattar verkligen med er, även ett så kort inlägg som detta och när du beskriver de finaste du har, dina fina kottar. Så är du så rolig, du skriver så bra!
  Frisyren från helvetet, kan inte låta bli att fnissa lite extra för jag förstår precis din tanke och har själv ett barn med lite lite hår.
  Ni är superfina alla tre och de glädjer mig snarare att du inte har en ”perfekt” bild med två pepsodent smile till barn. Utan att du just har en bild som denna, för det är perfekt enligt mig!

  Tack för allt du delar med dig. Du ger mig skratt i vardagen!
  Ps moppsfilten vi mailades om för någon månad sen var faktiskt på REA så du hade rätt ändå! TACK ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *