Butikerna vänder ut och in på sig själva, det som för ett par veckor sedan befann sig utom ekonomiskt räckhåll är plötsligt möjligt – kort sagt  – det är rea! Bortom alla blommiga små klänningar och semesteranpassade minishorts ligger faktiskt små fyndskatter som håller både till hösten och en bra bit där efter. Innan du blir fullkomligt rea-galen där bland hyllorna vill jag dela med mig av ett par tips och några råd:

Tänk igenom vad som saknas i din garderob – reatider är goda chanser att hitta de där basplaggen som du saknar. En kofta, kavaj, ett par svarta byxor eller en kjol till jobbet – såna där klassiska grejer kryllar butikerna av just nu.

Passa på att köpa design och kvalitet. GIllar du ett märke men kanske inte riktigt har pengarna i vanliga fall är det nu du har möjligheten att slå till på den där Acne-klänningen, Hope-parkasen, Whyred-brallan eller vad det nu kan vara. 

Gör inga onödiga impulsköp bara för att något är billigt; men kom samtidigt ihåg att det är just nu när priserna är dumpade som du kan unna dig de där festhealsen som du kanske inte har tillfälle att använda så där jätteofta men som ditt  skohjärta ändå värker efter.

Gå till kedjor som SOLO och Weekday som har många märken under samma tak. Då kan du plocka på dig plagg från allt från Burfitt till Acne och sen stå en god tid i provhytten och föra shoppingresonemang med dig själv.

Under min rea-raid i Malmö i fredags slog jag bland annat till på denna klänning/långa linne från Pour som jag hittade för några hundringar på SOLO. Användbar och snygg till jeans, som klänning med bälte, på stranden eller att slappa runt i hemma.

I påsarna som fick följa med tillbaka till husbilen fanns bland en hel del annat också de här skapelserna som från Din sko som inte kostade mer än drygt 200 kronor! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *