20121220-152151.jpg

De här skorna jag har på mig idag (och har haft på många bilder) kan vara det bästa köp jag gjort nånsin (så känner jag i och för sig ofta om det mesta, men den här gången menar jag det. Supermenar). De är urvarma och fuskpälsfodrade, så bekväma att man kan pulsa i snön med dem trots att de har klack. En sko som funkar att dra barnen i pulka i till dagis och sedan knalla vidare till ett möte som kanske kräver någon form av stilmässigt engagemang. Från Rodebjer kommer den. Den kanske är tokutsåld redan, men om inte är det här verkligen bästa grejen att hålla utkik efter när det är dags för januarirea.

0 svar

    1. Skorna heter Alfa boots! Lyckades knipa sista paret i min storlek på Rodebjerbutiken, verkar slutsålda i just brunt på många ställen. Svart fanns dock kvar!

  1. Hej,

    Om man skulle vilja maila dig och fråga en sak, vill inte skylta med det i kommentarerna. Får man göra det, och i så fall på vilken adress..? Tack!!

  2. Hej
    Fint med nytt utseende på bloggen men kan ni inte lägga till så att man kan klicka mellan de olika ”mamabloggarna” som tidigare dvs att man till höger (som innan),vänster, över ell vad som helst kan klicka sig vidare till Anine, Kitty mfl. Nu hittar man inte nya mamabloggar längre vilket är synd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *