Holy macaroni! Reese Witherspoon är höstens modell för Lindex och deras satsning ”Get the look”. Jag vågar inte ens gissa vad de fått betala för henne, men jag anar att det kostat… en heeeeel del. Jag menar, hon är väl fortfarande en av Hollywoods mest bankable skådespelerskor och behöver väl inte direkt göra såna här gig för att klara brödfödan. Men hon kanske känner nån på Lindex? Eller så tyckte hon bara att det var en kul grej. Snygg och cool som satan är hon hur som helst oavsett! Grattis Lindex!

Foto: Alexi Lumbormirski

0 svar

  1. Jag tycker att det är ett helt rätt val att ta in Reese som modell för Lindex. Hon är hur cool som helst! Gillar den röda tröjan, det röda mössan och den fina väskan. Blev lite sugen på höst garderoben nu faktiskt.

  2. Känner mig liiite bakom flötet, men jag har då aldrig hört talas om denna människa! Har jag missat något viktigt då eller?

  3. Såklart e hon superfin, har jag alltid tyckt. men måste de retuschera! nog för att hon är smal och alltid har varit men om man jämför dessa bilder med de i tidningar typ veckans nu mm där de Inte retuscherar så har hennes ben OCH midja tappat de lilla kött hon har på kroppen. hon ser ju anorektisk ut på lindex bild, synd och onödigt då hon redan är snyggt slank 🙁

  4. Gillar också särskilt den röda mössan och den röda tröjan. Verkligen snyggt som på bilden med en lång tunn tröja under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *