Rensa för livet

[youtubeplay id=”lX810LcR7Ak” size=”medium”]

Loppi som jag brukar samarbeta med har en kampanj som heter Rensa för livet, olika mer eller mindre igenkända typer skänker barnkläder och leksaker som sedan auktioneras ut. Hela behållningen går till Childhood. Här kan den som vill slå till på sakerna jag och Bonnie skänkte när Loppi var hemma hos oss och filmade för ett tag sedan.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ro.
  Ro.

  haha!! Vad rolig är din tjej! Sa söt!

 2. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Hej. Jag skulle vilja veta lite mer om din Alexa, är det den lilla modellen? Är storleken bra? Och vad får du t.ex. plats med i den? Är supertacksam för svar!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Men åååh vad charmig din dotter är! Och vet du, för en lantis som jag låter du exakt som prinsessan Madeleine! Hihhi 😀 LOVE&PEACE!

 4. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Nu har jag beställt en grön mopsmössa till min son när jag var på Me & I-party igår, så mysig och fin!

  Gillar din blogg jättemycket, ha det bra!

 5. Profilbild för Sara
  Sara

  Hej Cecilia och tack för en så inspirerande och rolig blogg. Jag har ett önskemål om inlägg. Om du inte tycker att det är alltför personligt såklart. Jag ska snart få mitt första barn och försöker förbereda mig inför den turbulenta tid som antagligen kommer att vara under de första månaderna. Jag funderar mycket på tips och råd över hur man får tid över för varandra att överleva och på ett bra sätt klara sin kärleksrelation när man helt plötsligt har en liten som tar nästan all uppmärksamhet och energi. Jag skulle vara så tacksam över om du hade några kloka råd eller tankar kring hur ni gjorde detta. Ni verkar ha det så himla bra och har uppenbarligen inte blivit avskräckta från att skaffa ett till mirakel. Andra får gärna tycka till också såklart! /Sara

 6. Profilbild för Emma

  Bonnie måste väl vara sötaste tjejen någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *