Rickys är en härlig kedja med hårvårdsprodukter, cremer, peruker, hårspännen, smink  – allt man kan tänka sig och lite till inom dessa områden. Butiker finns på lite olika ställen runt om i New York – och så finns det till min stora glädje en här i Miami. Rickys utbud är förstås mindre än enorma Sephoras, men jag tycker ändå att det är mycket roligare att handla på Rickys som bland de största etablerade varumärkena också har en massa obskyra små (och ofta jäkligt billiga) roliga, spännande märken. Dessutom är de knasigare, mer edgy. Fler knäppa nagellacksfärger och illgröna peruker om man säger så. Rickys – ett hett tips att kolla in alltså, om ni är i Miami eller NY!

0 svar

  1. Åh, Rickys! Var inne i en av deras NY-butiker för ett par veckor sen och jag har nog aldrig mött ett gulligare butiksbiträde. Tilltalade en med ”sweetie, love, honey” i typ varannan mening. Så gullig! Så himla olikt från Sverige.

  2. Åh, jag gillar Ricky’s. Ser ju mest ut som Buttericks el något när man går förbi och sedan där inne kan man tokfynda Redken och en massa annat bra! Love!

  3. Åh, kom precis hem från Miami för inte så länge sedan. Och hade ingen aning om denna butik, verkar ju hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *