Efter en lat vecka på stranden rivstartade vi söndagen hemma i Sverige med en plåtning för mama, jag och småbrudarna. Några nya bilder till höstens nummer av tidningen var det som skulle tas. Det där med att stå i en kameralins fokus är en både läskigt och superkul. Inte lika läskigt och superkul som för fem år sedan när jag blev fotad i en studio av en riktig fotograf första gången, med tiden har erfarenheten hjälpt mig att avdramatisera det hela rejält, men ändå, fortfarande lite läskigt och ganska superkul. Läskigt eftersom man blir så fruktansvärt självmedveten så där i blickfånget. Superkul eftersom jag på samma gång njuter av bekräftelsen det ger. Det senaste halvåret, sedan Rio föddes, och vi alla tre har plåtats ihop några gånger, har också en ny faktor lagts till det roliga och det läskiga: svetten. Herregud vad man sprutsvettas av att försöka ha koll på två råspralliga småungar, förmå dem att om inte kolla in i kameran så åtminstone stanna i bild. Alltså inte krypa/hoppa iväg. Gärna glada. Om de ler båda två är det inte alls dumt. Samtidigt ska man försöka stå lite raffigt i några höga klackar och se lagom fashioooooon ut. Kul. Men framför allt som sagt svettigt.

Make up-tjejen Josefine sminkade mig…

…och jag sminkade Bonnies tår. Gröna. Hon valde färg alldeles själv. Rosa på fingrarna och grönt på tårna.

Jag trivdes utomordentligt fint i den här bruna klänningen från Cos.

Smygkikar på resultatet. Linda Alfvegren är en sensationellt duktig fotograf. Rent tekniskt förstås, men också för att hon alltid får den som fotas, även två små vildstyren som Bonnie och Rio idag, på bästa humör.

Klädombyte på Rio. Om hon är medlem i Bloods? Har jag inte berättat det? Thug life i Farsta ni vet.

Här har vi tydligen tappat fokus alla tre. Stackars stackars fotograf-Linda.

Talkin’ to me motherfucker?

Okej. Det blev bra till slut. Hoppas jag. Och Linda, fotografen, tar igen sig med en Alvedon och tidig sänggång hoppas jag.

0 svar

 1. Så jäkla snygg är du Cecilia! 😀 helt otroligt! och frisyren.. jag älskar den <3 blir sugen att gå till frisören men lär inte passa lika bra i lugg som du 😉 Underbara bilder ni tagit, ska bli kul och se nu till höst! 🙂

 2. Fina bilder på dig & din familj! Kan inte låta bli att fråga vart den supersnygga gråa kavajen kommer ifrån som du har på dig på en av bilderna?

 3. Oj så snygg du är!!! Å dina små ser ju ut som två helt underbart busiga små charmtroll, kärlek!!
  Jättefina bilder!! Kulle vara väldigt tacksam om du ha de lust å skriva ut vart kläderna kommer ifrån som du å Bonnie har på er, alltihop, thank you!!

 4. Superfina alla 3!! gud vad snygga leopardbyxor din äldsta tjej har på sig, varifrån kommer dom?! måste ha till mina kids 😀

 5. Så fina ni är!

  var kommer din tröja från?? (den på första bilden som du hade till jeansshortsen) Tack för svar…

 6. Jättefina bilder! Skulle ocksa gärna vilja veta var din tröja som du har pa de första bilderna kommer ifran?

 7. Instämmer med läsarna nedan, jättefina är ni alla tre! Skulle gärna vilja fa tag pa klänningen fran COS samt tröjan du bär pa de första bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *