Röda läppar – del 2

Men jösses! Det är ju ikväll! Elle-galan. Om ni trodde att finanskrisen i USA och och Europa var svår, har ni ingen aning om hur svår en kris verkligen kan vara. Vi snackar klädkris här hemma. Egentligen är det inte det att jag inte har något att ta på mig. Jag har fått låna en obegripligt vacker guldklänning från Hugo Boss. Den är så vacker att jag fan blir lipfärdig när jag ser den och mitt förnuft skriker ”JA! JA! JA!”. Men så finns det en liten, liten jävul i mig. Den där delen som lyssnade på Anticimex och hade en grön miltärjacka som det stod ”krossa lobbyismen” på när jag var tonåring tror jag, som säger ”NEJ! NEJ! NEJ!” och tycker att jag ska ha på mig något heeeeelt annat.

Vilken cliffhanger va?

Hur som. På lunchen ska jag ta med mig alla era geniala läppstiftsråd och springa och handla något nytt för läpparna. Det kanske blir så bra att det får bli det jag har på mig i kväll. Bara läppstift. Lite som Marilyn och Chanel no 5 ni vet.

Jaså. Inte okej? Okej.

Skit samma. Jag ska ha kul i alla fall. Fredag den 13 so be it!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Terese
  Terese

  Ta nu den guldiga klänningen, kommer bli skit snyggt med rött läppstift till!!! Lycka till…. =))

 2. Profilbild för sara

  det kommer att bli hur bra som helst.. du har turen att vara snygg i vad du än sätter på dig, tro mig. 🙂
  ps. lycka till med de röda läpparna.

 3. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Anticimex alltså. Läste jag rätt?! Nu steppade du allt upp ett par hack för mig:) Nog för att jag läser din blogg dagligen. För att du verkar vara en avslappnad och kul prick. Men det där. Det trodde jag inte om dig. Låt den lilla jävulen bo kvar någonstans inom dig. Den kan vara bra att ha till hands. Det blev ju jätte bra igår förresten. Röda läppar och allt. Schnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *