SÅ värt att fira

IMG_7002 IMG_6963 IMG_6976

20140209-210729.jpg

Idag fyllde Per år – och eftersom vi i den här familjen (och då menar jag inte bara barnen) verkligen gillar att fira födelsedagar, gjorde vi vårt bästa för att fixa en bra dag åt Per. De till synes fullkomligt slumpmässiga radda händelser som lett fram till att just vi fått födas är ju verkligen något att göra ett nummer av. Tänk vad lite som krävts för att varken du, jag eller de vi älskar aldrig blivit av.

Hur som helst inledde vi morgonen med frukost på sängen och en present som jag var minst sagt belåten över att ha kirrat. Sedan hade jag bokat in honom på en timmas thaimassage (som visade sig bli typ en timmas svår misshandel. Ovanligt hprdhänt massör tydligen. Men men. Tanken var god)  innan vi åkte vidare till Santa Monica där Bonnie föreslagit att pappas stora dag skulle firas på tivolit på piren. Man får ju inte vara dum.

Avslutningsvis middag med kompisar och barn på en restaurang i hemmakvarteret. Det här med födelsedagar som infaller på helger skapar ju förstås helt andra möjligheter att fira. Nu ska vi fira ner oss i sängen och avsluta den här härliga dagen med det bästa vi vet. Nej, sätt inte igång snuskfantasierna nu hörni. Det är förstås tv-seriemaraton framför datorn som väntar de närmsta timmarna och inget annat.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Annika Svensson
  Annika Svensson

  Låter som en underbar dag !!

 2. Profilbild för Mamman
  Mamman

  Åh vad härligt det låter och ser ut! Jag älskar också födelsedagar och brukar planera min egen och andras långt i förväg för att de ska bli så maxade som möjligt. Förstå då min totala besvikelse när min son i somras bestämde sig för att komma ut ut magen just precis på MIN födelsedag. Vad gör man? Är såklart otroligt, otroligt glad och tacksam över världens finaste unge men var han tvungen till att komma just den dagen? På min dag. Jag har ju insett fakta att jag aldrig mer kommer att fira en födelsedag, det vet ju alla mammor, kidzen före allt. Jag får väl byta dag eller nåt… 😉

  1. Profilbild för lizzy
   lizzy

   hörde om nån med samma problem, som flyttade sin födelsedag så att hen hädanefter alltid fyller år på den lördag som ligger närmast. problem soved typ.

  2. Profilbild för Mamma oxå
   Mamma oxå

   Min busige bebis valde oxå att komma ut på min födelsedag i våras. Jag går lite och surar för det fortfarande… Dessutom kom han 14 dagar över tiden. Vem 17 går två veckor över tiden med andra barnet. Kan ju inte sura på lilleman så jag är besviken på min barnmorska som hade noll koll och lät mig föda fram en bjässe med medföljande komplikationer… Han borde tagits ut innan enligt min mening. Jaja, har ingen riktig vettig lösning på problemet. Funderar på om morsdag ska firas extra mycket som kompensation för alla barnkalas på min födelsedag. Kram kram

  3. Profilbild för Cecilia Blankens

   Jag fattade först inte, tänkte liksom bara att det är väl UNDERBART, vilken födelsedagspresent att bebisen kommer på födelsedagen. Men sen. Nu när ni säger det. VIDDEN av att aldrig få ha sin födelsedag i fred. Nej fy. Men det där med att ta närmastliggande lördag och göra till sin dag är väl toppen. Plus – man får alltid fira på en helg när alla är lediga!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Låter som en underbar födelsedag!!

 4. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Åh, vad det ser härligt ut! Och vilken fin bild på Bonnie 🙂

 5. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Kan tipsa om en serie som ni måste se; True detective, sjukt bra!!

 6. Profilbild för T

  Åh så härligt. Finns inget bättre än födelsedagar

 7. Profilbild för A-mamman

  Härligt, hälsar en nybliven 40-åring som firat i Dubai! Och då är det härligt med FB, SMS och bloggar eftersom jag gillar att bli ihågkommen. Kanske minskar den önskan runt 50 – eller aldrig. Du har rätt i att det är härligt att fira!

 8. Profilbild för Emelie
  Emelie

  Låter underbart! Men måste bara få veta vart dräkten som Bonnie har på sig kommer ifrån?! Känner att min Polly bara måste få ha lite bär på sig i sommar!

  1. Profilbild för emelie
   emelie

   Frukt menar jag 😉

  2. Profilbild för Ak
   Ak

   Tyckte jag just såg den på Lindex…?

  3. Profilbild för Cecilia Blankens

   Bär, frukt, potäjto, potato – Lindex, japp!

  4. Profilbild för Emelie
   Emelie

   Perfekt! Tack!

 9. Profilbild för Mini
  Mini

  Happy birthday to Per och Mig ,, det är nämligen min födelsedag idag också 🙂 Firade med att jobba hela dagen:( men.. När jag kom hem efter suttit i LA trafik, bähhhh.. Så hade mannen iallafall bakat en choklad tårta.

  Cheers!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *