Igår bjöd mina ljuvliga kollegor Johanna och Amelia på det kanske godaste jag någonsin ätit. Bland det godaste jag ätit i efterrättsväg i alla fall. Saffranssemlor med lingongrädde. Alltså ”lussekattsbullar” med mandelmassa och grädde som blandats med lingonsylt i locket. Här har ni receptet! Om jag väger 17 kilo mer i januari kommer jag skylla allt på de här små rackarna.

0 svar

  1. Lingongrädde är sååå sjukt gott! Jag lovar att jag går upp i vikt bara av att titta på receptet, så jag får ha en metal smakupplevelse bara… Kul

  2. Detta har ju inget med bullarna att göra (dock vattnas munnen på mig) men ville bara skriva hur bra jag tycker att du är!! Jag har läst din blogg länge ( redan när du bloggade på Expressen och då gick jag första året på gymnasiet tror jag) tycker bara att du är så grym, snygg och cool. Och framförallt att du verkar så himla mysig och verkligen så snäll och go!! Ja ville bara få sagt det!!

  3. Ser gott ut! Läste att du hade provat yoga, betyder det att hannah har provat din träning också? Vore otroligt roligt att veta vad hon tyckte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *