Schyssta sminktips

theyouway

När jag var hemma i Sverige senast (ni vet, på den tiden när jag var långhårig) spelade jag in den här videon tillsammans med Steve Terry och Theyouway. Ni får mina bästa make up tips och förslag på svinbra och naturliga rengörings och make up-produkter, några av dem är favoriter som jag städnigt återvänder till. På den här länken hittar ni alla produkter!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Pia Åberg
  Pia Åberg

  Måste bara säga att du är så otroligt snygg! Vilket hår och vilken hy!!!

 2. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Hej Cecilia! Jag brukar tyvärr inte kommentera i din blogg men jag läser den ofta och vill bara säga att jag gillar din stil och det du gör, mycket!!

 3. Profilbild för Renée
  Renée

  Snyggt! Och toppen att du promotar naturliga prylar. Jag tror att du har satt dit ögonfransarna vilket oxå är jättefint. Har tänkt pröva det och dina har en fin längd och naturlig tjocklek. Tack för fina tips!

 4. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Såå snygg och såå härlig!

 5. Profilbild för Liza
  Liza

  Såå grymt bra tips både för hud & hår – älskart’ 😉 Provade precis sminkningen med två olika färger på rouget, tack!!

 6. Profilbild för Malin
  Malin

  Jätteroligt med en video! Och ämnet i fråga. Mer sånt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *