Varje måndagmorgon är Blossom Tainton-Lindquist på besök i ”Äntligen morgon”-studion. Hon är programmets träningsguru och svarar på lyssnarfrågor om allt sånt där som jag tyvärr är för lat för att ta tag i (hm, träning alltså). Hur som helst. Blossom är så obegripligt snygg. En helt otroligt perfekt kropp, sammetshy och inte en rynka. Och hon är 47. 47! Så vill jag också se ut när jag är 47. Eller förresten. Jag hade inget emot att se ut så nu när jag är 30 heller. Kanske ska börja träna ändå?

Well. Jag har varken Blossoms kropp eller Blossoms hy. Men jag har mina alldeles egna skor som jag dagen till ära plockade fram lite ur den där högen med bortglömda grejer längst in i garderoben. Det är banne mig skandal att inte de här rackarna får ut och lufta sig oftare. 

De kommer från Vagabond och har nog något år eller två på nacken, för den som undrar.

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *