Jag bad Per ta en bild på mig i morse, jag älskar verkligen den här perioden i augusti och september när man kan blanda sina sommarkläder med höstfavoriterna. Idag ska jag sitta på något härligt café i stan och skriva hela dagen, har inte skrivit mer än bloggtexter på hela sommaren och det ska bli så kul och så skönt att komma igång med lite annat jobb nu.
Hur som helst. Bonnie frågade om hon inte kunde få vara med på bilden, och det gick ju bra förstås. Notera hur hon redan i dessa unga år på eget initiativ försöker sätta en klassisk modebloggspose med knixiga ben och allt det där. Fy farao. Man måste tänka sig för. De gör verkligen som man gör.

20110826-095002.jpg

Skor från Acne, kjol, Indiska och tröja från H. Eich.

0 svar

  1. och kjolen kommer ifrån?? Jättefint matchat! Håller med dig om att hösten är härlig när man kan börja blanda favoriterna från sommar/höst:) Garderoben känns stor! skulle vara sådana temperaturer jämt:)

  2. Hej!
    Idag kom min beställning av ”din kollektion” CB för Meandi. Supersnygg tee och cardigan! Ser framemot ditt andra samarbetsprojekt 🙂

    Trevlig helg

  3. Var på Me and I party igår och då kunde jag inte hålla mig ifrån CB for all occasions dress. Helt underbar är det enda jag kan säga.

    Längtar tills paketet kommer!

  4. Hej Cecilia. Nu gör jag något jag inte brukar göra. Något jag faktiskt aldrig gjort förut. Skriver en kommentar på en vilt främmande människas blogg. Jag undrar inte var du köpt din tröja eller vem som färgar ditt hår. Jag har faktiskt ingen fråga alls på lut. Det enda jag vill säga är tack. Tack för den mänskliga, varma och vackra energi som du ger ut genom din blogg. Andra moderelaterade bloggar har jag för länge sedan tröttnat på och rensat ur från mina flikar i headlinen men din finns kvar. Har funderat på varför. Vi har inte ens samma stil, du och jag. Lever på sätt och vis ganska olika liv. Men ändå kan jag relatera, inspireras och glädjas över dina intelligenta, ärliga och enkla inlägg. Så tack. You´re the last blogger standing. Önskar dig allt vad ditt hjärta begär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *