En väldigt kul sak som händer den här veckan är att mina nya kollektioner tillsammans med Me & I kommer till alla säljare ute i landet. Ni minns kanske förra årets samarbete oss emellan? Då gjorde vi en unisexkollektion barnkläder för de minsta, och motivet och den röda tråden var en liten mops. I år har vi i stället tagit fram en zebra. En cirkuszebra med en lång turkos fjäderbonad på huvudet, och långa ögonfransar. Den ser knäppkonstig ut. Är liksom sötful på ett sätt som gör att man inte kan låta bli att bli helt kär i den. Kollektionen går i brun, offwhite, camel och till det turkos. Särskilt förtjust är jag i de bruna mysbrallorna med turkos knälappar; turkos och brun är drottningen av alla färgkombinationer i mina ögon. Så jäkla vackert. Och sen dyker det upp zebramönster också. I en cardigan och på ett par strumpbyxor. Asch. Det är fanimej svinfint alltihop. Jag låter kanske som värsta oskönt övernöjda typen här nu, men jag tycker faktiskt det.

Jag ska berätta mer om zebran och alla plaggen i kollektionen under veckan, så håll utkik!

Förutom barnkollektionen har vi också tagit fram sex fina basplagg för oss ladies, som vi kallar Everyday + Cecilia Blankens. Jag trivs bäst i enkla men välsittande plagg, sådana där som man gärna använder hemma, men som man om man stylar dem rätt lika väl kan ha till jobbet. Det är ur den tanken Everyday-kollektionen vuxit fram. Jag kommer att berätta mer om och visa bilder på samtliga de här plaggen också förstås!

Vet ni, jag hoppas och tror att ni kommer att gilla både barn-och vuxenplaggen. Åh, kan knappt bärga mig tills jag får visa er alltihop!

0 svar

 1. Herlig, herlig herlig!!! Du har all grunn til å være övernöjd! Hurra! 🙂 Også ble jeg litt stolt over at du valgte å lage en svart cardigan, akkurat som jeg ønsket meg! Den kommer til å bli en ny favvo, så definitivt. Sammen med kjolene og t-shirtsene, som jeg digger for sin enkelhet og samtidig for detaljene! Perfect!
  Kos deg med søs i Istanbul. Velfortjent mammafri. Man trenger den avstanden for å bli ekstra påmint at man faktisk elsker å være sammen med barna sine.

 2. Så fruktansvärt egoistiskt, oempatiskt och grymt att lämna två små barn hemma och överhuvudtaget inte kunna respektera deras känslor. Ditt nöje är givetvis viktigare än deras lidande, deras oro och ångest över vart mamma tagit vägen. Att du har mage din oförskämda människa.

 3. Ååååå såååå spännande! 😀
  Jag ska på premiär-party i morron kväll å hoppas hitta mycket fint. 😀
  Det är verkligen inte omöjligt att det blir en zebra-tröja eller två. 😀

 4. Jag är redo att bli ruinerad. Om allt är lika fint som på bilderna lovar jag att det inte bara kommer bli ett köp för mig 😛

 5. Hahaha – ”jag är redo att bli ruinerad”, kunde inte sagt det bättre själv 🙂 Hade ju bestämt att barnen inte behöver mer kläder..och så kommer alla nya fina kollektioner och förstör (förgyller). Den svarta tröjan ser såå snygg ut!

 6. Du har all anledning och vara supernöjd över denna kollektion. Så snyggt! Gillade särskilt modellen på den svarta tröjan i vuxenkollektionen. Och barnbyxan med knä kommer bli dotterns favorit. Ska bli spännande att se hela kollektionen 🙂

 7. Åh vad snyggt! Hade byxor och tröjan i mops och de var välanvända. Blir ett köp denna gången också men då sjutton ska jag få tag i koftan som jag inte fick sist..=)

 8. ÅH, jag som bestämt att jag inte ska handla något på nästa MeAndI party (för dålig föräldrapeng), men nu bara måste jag se till att sälja gamla kläder på tradera så jag kan köpa dessa, gud så söta. Längtar tills jag får se de live.

 9. Men guu så fint! Älskar dessa färgkombinationer! Jag har aldrig gått på nåt party men kanske ska våga mig iväg… Mjukisbrallorna och koftan är bedårande! Perfekt inför lillans dagisstart efter nyår 🙂

 10. Ser himla fint ut, tom så fint att jag måste kommentera, jag som aldrig gör det på någon blogg jag läser!
  Vet precis vad du menar med att vara utan barnen – det är så tveeggat! Kom precis hem efter 18 timmars bortavaro och jag blev som galen i min lille son, 14 månader!
  Kram

 11. Hej Cecilia!

  Din blogg är så fin. Inte för mycket. Inte för litet. Inte för utlämnande och inte för hemligt. Just love it!

  Och de där bruna byxorna är ju HEEEEELT underbara med turkosa knän på. Just love them too!

 12. Får börja med: Älskar din blogg! 🙂 Säljer för me&i och ska bli sååå kul att få komma ut och visa/sälja ”dina” kläder. De är underbara… provat igenom alla och märkt att det blir en dyr höst för mig. Vill ha ALLT!!! Alla tummar upp tilld ej.

 13. Den där tröjan väcker starkt ha-begär! Jag undrar även som en annan läsare: kommer kollektionen att säljas på internet? Hoppas!

 14. Ser ljuvligt ut!
  Jag älskar mops kollektionen o har shoppat loss på rean kan jag lova 🙂 2 filtar, tunikan i 4(!!!)storlekar.. mm. Haha! Har inte råd att köpa så mkt till ord pris så jag säger ”Hallelulja” för rean o att det ändå gick att få tag på så mkt.
  Ska bli så kul att se hela Me & I kollektionen imorgon.
  Länge sedan jag var inne på din blogg.. så stora dina barn blivit 🙂 Jätte fina är dom verkligen.
  Tycker bara det är bra att du är så nöjd med din kollektion.. det är väl så det ska vara?
  Byxorna i brunt med turkosa knälappar gillar jag med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *