Sak barn aldrig kommer förstå: Hur ett besök i stenaffären kan vara kul. KUL! Till och med


via Instagram http://instagr.am/p/Od0xcQvq7s/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Hej Cecilia! Jag har läst din blogg ett antal år men aldrig kommenterat (förrän nu!). Jag är ett stort fan av din stil och har hyfsat likadan. Tänkte fråga dig om du har några tips på hur man på ett moderiktigt och kul sätt klär sig för att se äldre ut. Jag är 30 men tas lätt för att vara 19-25. Roligt ibland men inte alltid. Jag har ett arbete som kräver att man inte ser för ung ut. Det är dock inte ett jobb där man bär kostym och liknande. Gärna bekvämt och anspråkslöst. Gärna frisyrtips oxå. Har blont hår i en lång page. Skulle vara tacksam för svar då du har grymt snygga kläder alltid.

 2. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  Starka har väldigt fin marksten! Hoppas ni hittar något ni gillar!

 3. Profilbild för Lyssna
  Lyssna

  Se nu till att skapa en tidning som inte nedvärderar kvinnor som läsare. Förkasta sminkprodukter som presenter och bifoga istället något återanvänt, miljövänligt och användbart för en aktiv kvinna i karriären/projektledare i familjen och inte en kvinna som reduceras till läppstiftskladdande för att behaga männen à la 50-tal. Samtliga stora magasin för kvinnor signalerar en unken objektifierande kvinnosyn och jag tycker att ni ska ha det i åtanke. Vi kvinnor på 2012-talet är aktiva, högutbildade, mammor som leder och som verkligen inte har tid att sitta och prova nagellack. Förlegat. Fatta att vi är intresserade av vår omvärld, global rättvisa, politik, ekonomi och samhällsfrågor. Objektifierar ni kvinnor i er tidning är det banne mig skandal!

 4. Profilbild för mrsC
  mrsC

  kul läsning om dig på resumé idag. 🙂 lycka till med nya tidningen och allt.
  tropik-varma hälsningar från münchen!

 5. Profilbild för lottasblogg
  lottasblogg

  Bidde det inget Midnattslopp?

 6. Profilbild för Kajsa
  Kajsa

  Hej Cecilia! Jag skulle vilja vet vilken jacka du föredrar att ha på dig under höst/vår och lite kyliga sommarkvällar när du ska vara llite finare. Alltså inte regnjacka el. dylikt.
  Tack för en superblogg med både inspirerande stil och tänkvärda texter. / Kajsa

 7. Profilbild för Emilie
  Emilie

  Vilken härlig skjorta du bär, en sådan vill ju jag också ha. Vart kommer den ifrån?

 8. Profilbild för Sara GBG
  Sara GBG

  Hej hej,
  Du asså…Pulled pork. Jag sen jag såg ditt inlägg om detta drömt om det. Har nu inskaffat en lergryta 🙂 ! Sök sökt och sökt efter bloggen receptet fanna på. Snälla hjälp, hittar inte.
  Tack på förhand.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Sara Gbg: DEt är ju min kompis Kristins blogg (som också bor i Göteborg) du ska läsa för bästa mattipsen: http://blogg.loppi.se/elsiesparon/ Det är också där du hittar pulled pork-receptet!
   Emilie: Tack! Den kommer från Zara men är nog ett par år gammal tyvärr.
   Kajsa: Jag skulle säga skinnjacka! En kortare variant – känns både coolt och dressat, samt bryter av mot det uppklädda.
   Lottasblogg: Ah… Midnattsloppet och min trassliga höft är en historia för sig. Återkommer om det!

 9. Profilbild för Emma
  Emma

  Till ”Lyssna”: och vad är det som säger att man inte kan njuta av lite nagellack eller läppstift, om man känner sig fin i det, OCH vara en powerkvinna med utbildning, högt uppsatt jobb, barn och hela köret? Måste man vara antingen eller? DET är jag trött på! Att man inte ska få vara precis som man vill, för man ska alltid sättas i fack. Antingen är man en bimbo, eller en feminist med orakade armhålor t.ex. Tröttsamt är vad det är!

 10. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Kan tycka att signaturen Lyssna har en poäng om än litet hårddraget. Det vimlar av tidningar med moderåd, diettips och annat ytligt trams som gör att man känner sig sämre som kvinna efter man läst den än innan. Jag hoppas också att Amanda, Hanna och co gör en annan typ av tidning. Ta gärna intryck av den tyvärr nedlagda Yourlife och Icon blandat med litet tips om nagellack (för jag antar att det är en stor intäkt för tidningar så de är ett nödvändigt ont). Gör en tidning som stärker kvinnor av olika slag och fokusera på både det inre och yttre. En ny Amelia/Tara/Solo eller Femina behövs ju inte.

  Var och hejade på alla duktiga i lördags som sprang Midnattsloppet (starten är utanför vårt köksfönster så svårt att undvika 😉. Var du alltså inte med och sprang Cecilia?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *