Saknade

Saknar de här tjejerna väldigt, väldigt, väldigt mycket. Det händer så hemskt mycket i alla de andras liv just nu, och det känns liksom i hela kroppen att vi behöver ses och prata. Man behöver sina väninnor. Oj vad man behöver dem. Och jag är så otroligt glad över att vi fyra; jag, Theresa, Lovisa och Kristin hållit ihop (även om det så klart varit lite fram och tillbaka under den mest turbulenta tonårstiden) under alla år. Jag är ganska säker på att det är det här gänget som hållit mig… normal (nåja). Så fort jag flaxat iväg åt något håll, tappat riktlinjen, magkänslan. Varit rädd eller osäker. Börjat bete mig märkligt/ängsligt/stöddigt (ja ja, man har ju haft perioder man kanske inte är jättestolt över om man säger så) så har de varit där och med varsamma och aldrig svikande händer, puffat mig (och förhoppningsvis är det så vi alla känner för varandra – även om Kristin i och för sig nu när jag tänker på det aldrig direkt varit ute och cyklat i sina livsval) på rätt kurs igen.

Love you babies.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Theresa Schedvin
  Theresa Schedvin

  Snyft, snyft… Kom hem nu, jag längtar efter dig med!!!!

  /T

 2. Profilbild för Kristin

  Ja, kom hem, nu räcker det.
  Jag är ute och cyklar nu ju,vilse, behöver vägledning och struntprat. Saknar dig.

 3. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Nästa år hänger jag med till Miami, så slipper du vara så ensam. Eller så drar vi till Dubai igen!

 4. Profilbild för Jessie.
  Jessie.

  Men vänta nu, klänningarna! Oh, va oschyrre av bruden att tvinga är ha på så sjukt fula klänningar. The volang liksom. Varför är det alltid så? Mina tjejer ska vara sjukt snygga när jag gifter mig. Sjukt snygga.

 5. Profilbild för anna

  fint! en helt annan grej – har du tips på vårjackor? har letat o letat men tycker knappt att det finns nåra alls… iaf inga roliga.

 6. Profilbild för Therese
  Therese

  Jessie; du har inte tänkt på att de själva tyckte att de var fina? Jag tror inte att hon tvingade dem att ha på sig klänningarna, det var nog valbart. Dessutom så är det inte kläderna som är viktigast på ett bröllop, det är väl att man är lycklig med sin man/frn, familj och sina vänner. Och den här bilden utstrålar helr sjukt mycket lycka tycker jag.

 7. Profilbild för Jessie.
  Jessie.

  Therese. Gu va pretto. Alla vill väl känna sig snygga på ett bröllop, vad snackar du om? Den där volangen funkar inte för alla kroppar, så är det bara. Jag sa väl inget om de inte ser lyckliga ut.

 8. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  Jessie, med risk för att låta som värsta Cecilia-stalkern så minns jag faktiskt att hon och de två andra tärnorna valde sina klänningar helt själva utan bruden, så din teori om att hon ville att de skulle vara fula för att lyfta fram henne stämmer inte. Själv tycker jag att klänningarna är coola och framförallt så tycker jag att alla fyra ser otroligt lyckliga ut på bilden. Härligt! Verkar som de är riktigt bra vänner, precis som jag är med mina!

 9. Profilbild för Lilla Kommissarien
  Lilla Kommissarien

  Oh vilka fina klänningar, jag älskar volanger! Försöker hitta en vårjacka med volanger, så om du fina Cecilia eller ni fina läsare vet någon jacka med tjusiga volanger, så hojta 🙂

 10. Profilbild för Maria
  Maria

  Jag brunchade i söndags med mina ”babes” Anna, Linda och Katti som jag känt sen jag var 15 år. De betyder så oerhört mycket för mig och i maj blir jag gudmor till Kattis minsting! 🙂

 11. Profilbild för m47
  m47

  Jag vet! Träffade min bästis (som bor långt bort) igår. Mååånga timmars fika som övergick i middag och sedan en öl. Helt underbart! !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *