B90A5065unnamedDet låter väl bortskämt förstås, men gud vad jag saknar hösten (Per skulle dock aldrig förstås mig här. I hans värld får det gärna vara solsken och playa varje dag, han har med andra ord hamnat rätt). Regn, varma jackor, mörker. Mörker och svala kvällar har vi i och för sig här också – det händer till och med att vi tänder brasan. Men på dagarna ska man vara glad om det är mindre än 25 grader varmt. Och de dagar det nu äntligen är det har jag blivit som alla andra LA-bor som direkt tar tillfället i akt och har på sig något annat än sommarkläder. Klär sig som om det vore ”riktig” höst med boots, jeans, koftor och sjalar trots att solen ändå värmer på rätt bra med sina 20 grader. ÄLSKAR ju mina Blankens ”The Gemma”  och skulle kunna åka till Sverige bara för att få ha dem varje dag ett tag.

0 svar

  1. Förstår dig och håller med (särskilt när du har så snygga boots). Tror jag skulle bli galen av att gå i sommarkläder hela tiden. Så skönt med skiftningar i årstiderna så att man kan variera sig. Sen är det ju så klart svårt att se det härliga i en hel vecka med piskande regn, dimma och kyla. Men där tycker jag nog en vecka med +30 grader och sol är lika illa (eller värre tom).

  2. Förstår dig. Har precis flytta hem till Sverige efter 4 år i NY. Nu höst var jag rejält trött pa värmen, och där är det ju ändå mkt mer höst och vinter än i LA. Vill ha stövlar! Stickat! Kappor! Och eh, ja, det kan jag ju ha nu eftersom det är nollgradigt, regnar och är råkallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *