Salsa

Idag var jag och Bonnie, några kompisar till mig och deras barn samt en massa andra mammor, pappor och kottar förstås, på babsalsarytmik med Maria Llerena. Den delen av mig som får panik när den tvålfagre och självutnämnde charmören plockar fram gitarren och börjar spela på fest, eller när det ska stämmas upp i allsång, eller ska spontandansas i grupp så där ansträngt svårt som bara vita människor kan göra (detta hände under vattengympan på Egypten-resan) – har mycket svårt för att vara avslappnad i såna här sammanhang. Den delen av mig vill liksom bara skoja bort alltihop och stå i ett hörn och vara ball i stället för att tafatt vicka på höfterna i en rumba. Har ni läst den här ironiska och ganska kuliga bloggen? Well. Lite som att vara en del av den får den här typen av aktiviteter mig att känna.

Den andra delen av mig skiter fullkomligt i mina egna larviga fasoner, och ger mig istället hän i salsa och conga med marackas och trumma i jakten på att ge Bonnie the time of her life. Och tur är väl det. Herregud vad mitt liv var mycket tråkigare när jag var yngre och ängsligare och istället alltid valde alternativ nummer ett. 

För övrigt så känns ju vadlånga kjolar och klänningar som ett hett tips inför vårens shopping. Den här vansinnigt snygga klänningen i stretchig bomull (den är så där tung och mjuk i kvaliteten ni vet) kommer från Jackpot, kostar 699 kronor och finns i butik vilken dag som helst. Hittills säsongens snyggaste vardagsklänning enligt min mening.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *