Tjejerna sover tuppis, jag ligger bredvid och tittar på medan hjärtat smälter.

Min mamma har alltid sagt till mig och min syster: ”vad som än händer får ni aldrig, aldrig bråka om pengar”. Och det har vi inte gjort heller. Aldrig ens varit i närheten av.
Jag tänker tjata hål i huvudet på mina tjejer om samma sak. För hon har jävligt rätt där mamma. Det finns nästan inget som är så sorgligt som när pengar kommer emellan och sabbar en nära relation.

0 svar

 1. Vilken fantastisk bild! Brukar också titta på mina barn när de sover och bara tanken på att de finns och är så fina gör att hjärtat bara svämmar över av kärlek.
  Hoppas hela er fina familj får en härlig jul!
  God Jul!
  kram,
  Victoria

 2. Vad fint! Min mamma har alltid sagt att man aldrig ska gå och lägga sig osams, det ska jag försöka tjata om när jag får barn.

  God jul!

 3. Håller med, fy så onödigt. Brorsan och jag har lovat varandra samma sak. Vi kommer att ärva massor men det är ju bara att dela lika så var det bra med det. Sött med två små som är så fina syskon, men nu ska jag inte bli frestad. Nää det får verkligen dröja! 😉

  God Jul på er familjen Blankens! Önskar att ni får en skön helg med massor av familjemys, god mat och glädje. Kram från fam R.

 4. Såg en intervju med Alexandra Rapaport och hon hade fått rådet av sin pappa att aldrig bråka med sina syskon, de är de VIKTIGASTE som finns. Så skall jag uppfostra mina barn.

 5. Så vackert! Mina pojkar är oxå så fina med varandra och då får man bekräftelse på att man gjort rätt i sin uppfostran!

  Att vara förälder och även syskonrelationen är ju är ju bara det bästa i hela världen, det inga pengar eller annat materiellt kan ersätta på något vis! Så din mor är en vis kvinna! Inget kan ha samma värde som den relation vi har möjlighet att utveckla till våra syskon och till våra barn. Så vårda relationen och låt inte världsligt groll komma emellan.

  God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *