Sätesbakåtlutare

Sitter på Heathrow och konstaterar efter en lång men bra flygning från La två saker: 1. Jösses vad bra det är med sån där krage man knäpper runt halsen! Köpte en med det festliga namnet Clöudz på flygplatsen i LA. Ah! Ryggplågorna är färre sömntimmarna fler.
2. Det finns två typer av människor: de som slänger sin sol bakåt i maxläge för att de kan och för att det är deras ”rättighet”. Och så finns det dem som låter blir. Eller i alla fall kollar av med grannen bakom. Hata (ja men typ!) kategori nummer ett.

20120809-084648.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anna-Lena
  Anna-Lena

  Åhhh vad jag med hatar kategori 1. Jag flög hem från Nice för några veckor med en 18-månadersbaby i knäet. Personen framför hade vänligheten att fälla ner sätet i maximalt läge, fastän hen mycket väl hade sett att jag hade barn i knäet. GGGGRRRRR. Dålig karma till den personen säger jag bara.

 2. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Men eller hur! Avskyr nr 1, speciellt när man reser med barn i knä. Säger man då till så blir det suuura miner. Det finns folk till allt!

 3. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Jag med! Kommer ihåg en mardrömsflygning hem från Mexico då jag satt allra längst bak = ingen egen möjlighet att fälla bak sätet och en jättetjock gubbe framför som var tvungen ha sitt bakåtfällt för att få plats med sin tjocka mage. Jag hade hans svettiga flint mitt i knäet. Jättetrevligt. Not.

 4. Profilbild för Linn
  Linn

  Men va? Det är väl klart att man fäller stolen bakåt när man flyger? Ha ha skulle bli vansinnig om nån bad mig sitta upprätt i de där hemska stolarna!

 5. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Håller med! Det borde inte gå med den lilla yta man har. Fått smått cell-skräck när det händer och kör in knäna lite extra i sätet framför mig i en dum (jag vet) tyst och barnslig protest.

 6. Profilbild för En annan Emma
  En annan Emma

  Alltså, jag håller med om att det är klaustrofobiskt litet utrymme men samtidigt måste man ju få fälla sitt säte oavsett om personen bakom har barn i knät eller inte. Han eller hon har ju inte valt att sitta framför en förälder med barn liksom. Däremot tycker jag att det är allmänt flyg-hyffs att inte fälla sitt säte om personen bakom fortfarande sitter med matbrickan. Då får man den ju garanterat i knät… Men som sagt håller jag med om att det är störigt, alla vill ju ha plats till benen.

 7. Profilbild för Anna
  Anna

  Hmm… som van flygresenär så reagerar inte jag om passageraren framför fäller bak sitt säte utan att fråga mig om lov och jag frågar aldrig om lov heller. Har aldrig varit med om att någon någonsin frågat mig om lov. Dock under måltider tycker jag att det är en självklarhet att sätena är uppfällda.

 8. Profilbild för Så mycket bättre

  Det är klart jag hade blivit irriterad om personen framför mig blev klar med sin middag innan mig och kände för att tupplura en stund…..Men lika irriterad tror jag personen bakom mig blev när jag var färdig med min lunch och tyckte det var ”time for a nap” . Orka hålla på o klaga, liksom!! Gnäll, gnäll, gnäll!! Det är som det är och lär dig leva med det.. ELLER säg det face 2 face! (tycker lilla jag!)

 9. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Wow! Jag inser nu att folk verkligen tycker att de har rättigheten att fälla sätet på flyget oavsett hur situationen är i sätet bakom. Och jag antog att det var ohyffs! Tur att jag inte är rädd för att säga till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *