Schulman show

[aftonbladettv id=”15595271″ size=”medium”]

Är ni tv-sugna kanske veckans avsnitt Schulman show kan vara nåt?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sophie
  Sophie

  Roligt att du är med i panelen. Kul att se mer av dig i TV och inte bara ta del av ditt skrivande. En liten grej bara: varför ger du inte lite mer av dig själv i denna show? Du är ju en sadan färgstark person men sa känns det som att du haller tillbaka lite. Man förväntar sig liksom mer av dig (vilket enbart är positivt menat sa ta inte illa vid dig). Om nu anledningen till detta är för att du inte känner dig helt bekväm i samanhanget/sällskapet sá är det givetvis inget konstigt med det. Vill bara uppmuntra dig till att slappna av lite och visa oss lite mer av den glada Cecilia!

 2. Profilbild för lusen
  lusen

  Hej Cecilia,
  Du verkar en sa gullig tjej men jag fick mig en skev bild av dig i programmet med Gunilla Persson
  Nu har jag inte sett fler program och vet inte om det ar sa du brukar vara? Tyckte att du verkade ganska irriterad och holl en hard fasad utat som att du inte gillade henne vilket kanske ar forstaligt men det gor sig inte bra pa TV och det kandes som du attackerade henne i din dialog istallet for att bjuda in henne till ett samtal. Kolla sjalv pa klippet – om du inte redan gjort det och se skillanden pa hur du och Alex ar mot henne. Nu tror jag inte Alex ar fortjust i henne heller men man maste nog kunna dolja sina egna kanslor for att bli en bra programledare.

 3. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Lusen: Jag försökte gilla henne, men blev ganska nervös och stel eftersom det var väldigt uppenbart att åtminstone hennes personkemi inte stämde med min om man säger så. Alex roll var ju förstås att vara neutral, men som sidekick är det kanske bra att ställa någon lite mindre medhårsstrykande fråga. Om man vågar.

 4. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Personkemin mellan dig och Sofi var inte heller världens bästa. Är du avundsjuk på henne? Har sett många negativa kommentarer hos Alex Schulmans blog angående dig.

 5. Profilbild för Tove
  Tove

  Hej! Det jag tänkte mest på var…din tröja! Är besatt. Var är den från? Kram tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *