Ni som hängt med ett tag och lärt känna mig vet att jag gillar att second hand-shoppa. Det är något väldigt tillfredställande i att fynda begagnat. Vad gäller barnprylar känns det så fint att låta saker gå vidare, så att de här välgjorda, vackra prylarna får gå ett varv till. Eller kanske flera. Det är både miljövänligt och ekonomiskt att shoppa bra begagnat. För egen del är det kanske inte samma etiska skäl som får mig att gå igång på vintage-grejer, det är mest bara en stil jag gillar. Att blanda gammalt och nytt. 

Det är av de här anledningarna som jag tycker att det känns jättekul att smyga igång ett litet samarbete med den fenomenala siten Loppi.se där vi som föräldrar kan hitta allt från kläder till leksaker och möbler till våra barn. Begagnat och till bra priser förstås. En gång varannan vecka med star idag kommer jag att tipsa om lite härliga kap som ligger ute på Loppi just nu. 

Polarn o Pyrets alldeles underbara gummistövlar kan bli dina (eller kanske snarare ditt barns) för bara 60 spänn.

Den här lilla gungstolen med lejon på är så fin att jag egentligen kanske inte borde tipsa om den utan slå till själv istället. Bonnie får ett eget rum när vi flyttar och det ska bli så himla kul att inreda det!

 Man kan ju liksom inte låta bli att älska den här underbara, prickiga regnkappan (som ju förresten matchar stövlarna finfint, men kanske inte i storlek?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *