Okej. Jag fortsätter att sälja ut min garderob och skänker förtjänsten till Läkare utan gränsers arbete med att hjälpa de svältande i Somalia.

Nästa plagg är en tunnstickad tröja med fina detaljer från See by Chloé. Storleken är motsvarande L, men jag oftast har S , har använt den lite snyggt lössittande så där. Den här rackarn passar med andra ord ett brett storleksspektra!

0 svar

  1. Hej Cecilia!
    Du verkar ha koll så jag skickar iväg en fråga på vinst och förlust – du har möjligtvis inte sett en festligare (till dop) klänning som funkar att amma i (t.ex. finare skjortklänning)? Jag har letat överallt och ger snart upp…
    //Elin

  2. Tänk om alla storbloggare kunde göra det du gör. Bra jobbat.

    Fick nyligen hem ett brev från ”Läkare utan gränser” där de tackade för summan jag satte in (i samband med din uppmaning för nga veckor sedan.) Känns kul att de tar sig tid och tacka, det gör det ännu roligare att hjälpa till att skänka en slant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *