Min transformation till mors-morsa är snart komplett. Den senaste tiden har två nya och riktigt mammiga intressen börjat smyga sig och verkar växa. För det första: trädgård. Jag kan inte ett smack. Än. Men njuter som en katt i solsken av att plantera rabarber, tomater och kryddväxter. Blir uppspelt glad när min pelargoner frodas och besviken på rådjuren som knaprat i sig mina tjusiga penséer. Vattnar och pysslar om. Tittar till humlen dagligen och hoppas att den snart ska ta fart och börja växa ordentligt.

Mitt andra intresse: mat. Jag har i och för sig alltid tyckt att det är en rätt okej hemmasyssla, men på senare tid har jag börjat ta ut svängarna lite. Testa nya grejer. Våga lite mer. Mycket tack vare Kristin förstås. Jag gör barnmat på högrev, palsternacka och örtkryddor som värsta präktot och blir fånigt nöjd när Rio äter med god aptit. Och så har jag fått en ny kokbok också, än har vi bara testat ett par recept, men jag vet att den kommer bli en succé. Johanna Westmans Första måltidsboken, mat som alla i familjen gillar. Från minsta till största. Perfekt ju.

0 svar

 1. Be Per kissa i rabatten lite nu och då så får ni ha blommorna ifred för rådjuren =)
  Inget dumt könstänk i att jag säger att han ska göra det. Han har helt enkelt bättre utrustning för diskret utekissande, hehe

 2. Cecilia! Tack för en inspirerande blogg!

  Väntar mitt första barn till i höst och är helt såld på din kollektion från Me&I. Finns de kläder kvar att få tag på, eller är det så att man måste sätta sitt hopp till Tradera?

  Linda

 3. Härligt Cissi! Jag visste väl att du hade det lilla extra. Man kan ha många strängar på sin lyra. Det ena intresset måste inte utesluta det andra. Det sitter i våra gener att stoppa fingrarna i jorden, det finns inget som rensar hjärnan så bra som trädgårdsarbete, speciellt om man som du har ett stillasittande jobb. Du kan ju kalla dig Cecilia Lind (at work in the garden)- när du sitter i hänggungan och myser. Det är en lind som du hänger i.

  Bamsekram!
  från A-C

 4. hej cecilia, jag är så nyfiken på vad du mer har i din gaderob inte så ”mor-sigt” men jag tycker att du är skön stil! kram!

 5. Spännande omslagsbild på den där boken. Får man lära sig hur man gör vatten till saft, och hur man får en brödbit att räcka till ett helt barnkalas..?

 6. Chatrine: Tack för tipset, Per får smyga ut någon mörk natt och rädda mina penséer.
  Linda: jag tror tyvärr att du får satsa på Tradera, så vitt ag vet är allt annat slut. Och tack för komplimangen, kul att du gillar grejerna!
  Den lilla sparrisen: tack för tipset!
  Johanna: Nike Airmax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *