Ses på torsdag?

Ja, man KAN tröttna på blodpudding.

På torsdag ordnar mama tillsammans med Hemköp ett litet mingel i Bonniers konsthall här i Stockholm. Jag och Bonnie tänkte hänga runt där, mingla med mama-läsare (well, den biten får jag stå för, Bonnie är nog inte vidare intresserad av just det är jag rädd) och kanske smaska i mig ett par snittar (Per och Rio är ändå på annat håll – en kväll utan matlagning och disk  – vilken dröm!). Eventet pågår mellan 16 och 20, läs mer om vad ni kan förvänta er HÄR, det är också på samma länk ni anmäler er. Och det hoppas jag innerligt att ni gör. Det vore så fantastiskt kul att ses och snacka lite med er! Dessutom. Man får en goodie bag med sig när man går. Och goodie bags är alltid kul.

P.S Det går förresten alltså alldeles utmärkt att ta med barn. Eller så skiter ni idet och pustar ut en kväll på egna ben.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Londonmorsan

  Fy tusan för blodpudding! Jag har bara smakat det en enda gång när jag var 3 år och minns fortfarande hur äckligt det var. On another note: antar att eventet är nu i övermorgon och inte nästa torsdag?

 2. Profilbild för En annan Cissi
  En annan Cissi

  Det hade varit trevligt men ska ut på middag med jobbkompisarna så får stå över det denna gång. Hoppas ni får kul! Ta gärna litet bilder på dig själv med läsare som publiceras på bloggen – vore skoj. 😀

 3. Profilbild för Anna Lundkvist
  Anna Lundkvist

  Skriv din kommentar här!

  hej cecilia

  har anmält mig och fått till svar att jag är välkommen. står på mitt livs första gästlista…typ…:) och ser fram emot morgondagen. vågar jag kommer jag fram och säger hej!

 4. Profilbild för finamartina
  finamartina

  Gottgottigottgott med blodpudding. Men jag skippar mjölken och dricker vatten till för att ta upp järnet bättre.

  Matlagningseventet låter jättekul, men är lite för långt från Malmö 🙂 Hoppas det blir en trevlig kväll!

 5. Profilbild för Momo

  Mmmm, blodpudding! Ja, mjölken där ja. Jag vet att det är så gott ihop. Men som sagt järnupptaget är viktigt. Själv tar jag apelsinjuice till för bästa effekt!

 6. Profilbild för Angelica
  Angelica

  Åh barndomsminne, när mamma jobbade fick vi stekt blodkorv av pappa. Han lärde oss dock att blanda lingonen med ovispad vispgrädde. Tokigt gott. Får nog äta det en dag här…

 7. Profilbild för Ulrika

  Önskar jag kunde komma, men bor för långt bort.
  Vad gott med blodpudding! Det var länge sen. Får nog bli det till lunch nästa vecka när jag har mina ”varannan-vecka-barn” här och vi firar sportlov tillsammans. Är tacksam att alla i familjen (förutom sambon) tycker blodpudding är gott… och billigt och nyttigt är det dessutom (bra tillskott av järn för mig också, nu när fyran ligger och jäser i magen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *