Farsta där jag bor (söder om tullarna, men fortfarande i Stockholm för er som inte vet vart det ligger) finns ett stort köpcentrum. Och i detta stora köpcentrum finns många trevliga butiker, men alldeles särskilt en som jag ÄLSKAR!

Amazing seven heter den och har det bästa utbudet från Acne, Rodebjer och andra favoritmärken men också massor av snyggt från märken i lägre prisklasser. Plus att det har ett fantastiskt utbud på herrsidan också. Man behöver liksom inte gå någon annanstans och shoppa egentligen (vilket ju är skönt, hur ofta hinner man glida runt på stan från butik till butik liksom? Nej, allt på ett ställe passar mig perfa). Nu har jag, nej VI – för Per är också frekvent kund – hängt där så mycket att jag blivit bekant med urhärliga Mikaela och Roger som äger butiken, och nu tänkte vi slå till och göra en grej ihop – med er läsare!

Så här. Ni minns kanske för ett tag sedan när jag nämnde att det vore svinkul att liksom ses? Mingla, dricka vin och småprata. Nu kan vi göra det! Nästa måndag, den 26/9, i Amazing seven-butiken i Farsta, bjuder Mikaela och Roger på lite krubb, vin och härlig rabatt om du shoppar, samt chans att vinna kläder från Dagmar och Rodebjer. Och så är jag där och hjälper den som vill med stylingtips, och Mikaela, som verkligen är grym på det där – hon hjälper förstås också er! Kanske ett bra tillfälle att uppdatera höstgarderoben? Att ses och snacka? Eller bara komma förbi och njuta av vin och att slippa laga mat. Och medan vi gör allt detta, kommer Magnus Carlson att stå för musiken.

Det vore verkligen FANTASTISKT kul om ni ville komma! Osar gör ni på info@amazingseven.se och mer information hittar du om du klickar här: INVITATION
En sak till bara; eftersom det här är Mikaela och Rogers högst privata investering och satsning så skulle jag uppskatta väldigt mycket om ni osar bara om ni verkligen tänker komma. Det blir så lätt att man bara ”ja, vad kul!”-osar, och sen inte riktigt kan få till det när dagen väl kommer. Så att Mikaela och Roger inte behöver lägga ut en massa stålars på mat och vin som sen inte äts eller dricks upp. Okej?


0 svar

 1. Gud vad roligt! Jag hade GÄRNA kommit men flyttar inte till Farsta förrän 15 oktober.(dagpendlar långt till jobbet i sthlm) Hoppas det slår väl ut och att det blir fler gånger.
  //jessica

 2. Åh vad kul och vilken jätte bra ide!! Tyvärr har jag en jobbgrej just den kvällen, men håller tummarna att det blir succé och därmed anledning att annordna ännu ett event framöver.

 3. är typ i Farsta dagligen, hur kunde jag missa den butiken? Nå ja, antingen är jag blind och för lite modeintresserad eller så går för mycket tid åt bebiskläder å annat i bebisväg =) Lustigt dock att jag fick upp din blogg i google-sökresultat när jag letade efter barnvagnsvänliga caféer. Vilket det finns gott om i Farsta, mindre gott om i stora staden.

 4. Åh, vad underbart kul!

  Jag åker från bokmässan på Måndag, så då hinner jag svänga förbi Farsta innan jag åker hem till familjen.

  Det blir ett perfekt avslut på min agoresa som tar sin början på Onsdag.

  Tjohoo!

 5. Är det ladies only undrar jag?
  Eftersom nu herrutbudet också är så grymt hade det varit kul att ta med maken (han behöver helt klart ekiperas mer än vad jag behöver…)?
  🙂

 6. man kan väl inte garantera att man kommer shoppa innan man vet vad som finns..? får man varken mat eller dryck då eller var det tokigt uttryckt bara? kan man komma och mingla bara?

 7. Marie: nej då, män är också mycket välkomna.
  Jessica: som sagt, att bara komma förbi och dricka ett glas vin och njuta av att slippa laga mat går alldeles utmärkt. Handlar gör man bara om man vill!

 8. Typiskt, bor i Halmstad…lite långt att åka för en kväll 😉 Så tråkigt att vi inte har roligare utbud med kläder i denna stad…
  En fråga som e offtopic, jag har varit ett färg matchnings freak för länge nu och undrar om man kan ha mörkbruna boots matchat med svarta kläder o svart jacka, eller blåa jeans. Samma väska, bruna boots – svart väska? Fy farao (som min fyra åring går runt o säger) vilken grym blogg du har. -Sanne

 9. Någon gång ibland kan jag känna att det hade varit kul att bo i Stockholm, särskilt vid ett sådant här tillfälle…hoppas att det blir en lyckad kväll, jag hade gärna kommit och fått lite stylingtips!
  Vill även passa på och tacka dig för en kanonblogg, jag blev tipsad om den för något år sedan och blev sedan fast. Jag har nu vid 32år äntligen funnit en egen stil som jag känner mig hemma med…mycket tack vare dina inlägg och kommentarer!

 10. Åh, vad kul det hade varit! Har inte tillfälle att gå då, eftersom vi drar utomlands några månader, men hoppas, hoppas det blir fler tillfällen i vår!

  Så himla kul att du hittar på sådana bra initiativ hela tiden. Fortsätt så! 🙂

 11. Fan också! Jag hade gärna minglat med dig & jag gilalr jag shopping, men det blir weekend i Köpenhamn till helgen samt måndagen. Cykel vm är i stan (att titta på)en hof och ett smörrebröd (till förtärning) Kanske( turista)en tur till Christiania men ingen shopping just där….;-) Men gärna någon annan gång ifall du fixa något igen.

  Kram!

 12. […] lägenhetsvisning (den 8000:e i ordningen..?) begav vi oss igår kväll en snabbis till Farsta för det här trevliga eventet. Schysst butik, trevlig personal, MYCKET fina kläder, en slående snygg Cecilia Blankens och en i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *