Vackra, men svårburna (?) underverk från Katarina Nyman.

Glöm Chantal Thomass och lite småkinky (och sinnessjukt dyra) Agent provocateur – ni vet väl att Sverige har det egna lyxunderklädesmärket Katarina Nyman? Hennes trosor, behåar, brudunderkläder och lingerie är så vackra att änglarna gråter. Och jag är så löjligt, patetiskt svag för bedårande underkläder. Med detta sagt inget löfte om att jag använder det så ofta. Eller alls. Vardagsvis (och eh ja, på helgerna också. Gör liksom ingen skillnad där) sträcker sig mina ambitioner på underklädesfronten till att jag i bästa fall håller mig till en och samma färg (svart) och så gillar jag trosor utan sömmar så att man slipper det där när röven klyvs i inte mindre än fyra fina morsarövar (hade INTE det här problemet innan barn nämligen. Inte i samma brutala omfattning i alla fall). Trots detta har jag alltså som sagt ändå en låda och ett par galgar där de där oemotståndliga underkläderna hänger eller ligger prydligt hopvikta. Och nu kommer jag till själva frågan (och hoppas att ni kan och vill hjälpa mig med svaret): När ska jag använda dem? Och då menar jag inte använda som i när jag går och tittar på allt det där rosa, svarta och spetsförgyllda vackra som ligger där. Det känns ju liksom som ett helgerån och (är väl heller inte särskilt praktiskt om man nu får vara så tråkig) att knöla in sin otroliga Katarina Nyman-trosa under jeansen och sedan – osedda av någon annan än mig – slänga dem i tvätten på kvällen. Men hur är det tänkt att man ska göra annars? Ska man liksom ba’ app-app-app och smita iväg när det börjar hetta till och byta om? Typ ”Vänta! Jag ska bara åla mig ur mameluckerna och ner i min lilla sextrosa älskling!” Eller är det meningen att man ska vara så förutseende att man slinker ner i finunderkläderna ungefär samtidigt som man står och lagar köttbullar och snabbmakaroner till barnen, för att vara redo om det skulle bli åka av längre fram på kvällskvisten? Va? Vem är så förutseende? Eller? Är man, eller ja… NI det? Hur använder man de här vackra underkläderna? Kan nån hjälpa mig att reda ut det här?

 

0 svar

 1. Känner igen mig i detta, ”fin” trosorna ligger ju bara där i lådan.. Men nu när våren och sommaren kommer och strumpbyxorna åker av så är de dax att plocka fram dem 🙂 perfekt att ha under sommarklänningen och kjolen!

 2. Har samma ”problem”. Jag älskar lyxiga underkläder och har en del från Agent Provocateur, men som du säger ligger de oftast fint vikta i de lyxiga kartongerna. Har aldrig använt dem till vardags, men de åker på lite sådär diskret före förförelsemomentet 😉
  Vissa av dessa underkläder lämpar sig ju inte riktigt under vanliga kläder. Men ditt tips Andrea om sommarklänningen och kjolen var toppen!

 3. Fina underkläder ska användas när du känner dig fin! Förhoppningsvis ofta alltså! Varför spara på dem, liksom?
  Jag är som du oftast, är glad om jag håller mig till en färg på underkläderna. Men när jag sätter på mig något lite snyggare, ska på fest eller helt enkelt bara behöver piffa upp mig själv – då är det läge för ”fingrejerna”!

 4. Föreslår att du har de där underkläderna hängande framme som konstverk och inspiration i sovrummet. Tycker de är jättevackra men vet att jag skulle vara rysligt obekväm i såna ”tylltrosor” 🙂!

 5. Använd varje dag! Jag blir glad över att känna mig fin i alla lager så att säga. Fula noppiga trosor under ett par snygga brallor är trist. En fin och skön behå + fina trosor får mig att känna mig like a million dollars, även om det är måndag. Maken ser mig knappt med det, för poängen är väl att ALLA kläder ska av när det blir dags för lite kul i sänghalmen?!

 6. Du är ju för go!

  Jag är som du, har fina underkläder som ligger i lådan oftast. Men, det är fasen inte fel att ibland, ta en snabb dusch, ta på sig fina underkläder och liksom låta mannen ana att något är på G – visa att man vill och har planerat lite 🙂 OM man känner sig bekväm med det såklart! Annars är väl under sommarklänningen ett bra ställe att förvara sina vackra undies…

  Lycka till!

 7. Lätt! Fina men opraktiska underkläder är leksaker, inget annatm som liksom sexleksaker hottar upp tillvaron om de används vid väl valda tillfällen. De skall dras på före, under eller efter middagen och tanken är att så fort de visats upp skall det gå allt från 10 sekunder till nån minut innan de slits av och slängs upp i typ takkronan.
  Jag äger några fina set och ETT av de är Agent Provocateur… sjukt obekväma och hiskeligt dyra som du säger och även om jag använt de ett antal gånger så blir det väl sammanlagt fem minuter. Trots sina fem minuter är de värda sin vikt i guld, det tycker både jag och mannen!

  1. Inte allt från Agent är obekvämt (men tyvärr får jag hålla med om dyrt..) Min mans bästa köp till mig är en fin sak som heter Loveslip, förför oss båda 🙂 OCH är mycket bekväm.

 8. Jag använder mina fina underkläder till vardags, även om ingen annan ser dem så vet ju jag att dom är där och det får mig att känna mig sexig och fin.

 9. Hahaha, klockren spaning Cecilia. Mina åker på när vi har barnvakt och äter middag på tu man hand. De är också sjukt obekväma i spets som skär in i det heligaste. Men det är trots allt inskärandet som tydligen skapar hela effekten hos partnern 🙂 Dem vill jag bara slänga av mig efter max en timme så dem skulle jag aldrig ha på mig en vardag till jobbet.

 10. Jag har en del såna där trosor jag med. De är ju inte så kul att knöla ner i jeansen, som sagt. Jag använder dem under kjolar på sommaren och på vintern så använder jag dem som mys-shorts. Ett tar vanliga trosor under och så en T-shirt till och så myser jag i dem medan jag sitter i soffan, dricker te och tittar på tv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *