Jag nämnde för ett par veckor sen att jag shoppade loss på makalösa Rodebjer. I butiken hittade jag en manchesterkappa som jag föll för pladask. Tyvärr fanns den inte i min storlek i beige, utan bara i svart som inte kändes lika vårigt härligt. Så jag ryckte i lite trådar för att kolla om det kanske, kanske på något lager nånstans möjligtvis kunde finnas en beige Musk kvar i small. Till min stora lycka gav fiskandet napp. Rodebjer har utförsäljning här i Stockholm (inte i butiken utan i en lokal som jag tror tyvärr inte är öppen för allmänheten) och där hade man hängt undan min juvel. I morse var jag där för att betala för och hämta upp den, och i min shoppinglycka slog jag till på ett par underbara skor och en sagolik mohairkofta.

Tyvärr har jag, som jag nyss konstaterade för Per ett gris-likt utseende idag (ja, jag ser väl ut som vanlgt säkert, men ni vet hur en fuldag kan spöka till det i skallen) men jag hoppas att bildtagningen som spårade ur en aning ändå gör mina fina fynd rättvisa.

Kappan.

Kappan i annan vinkel PLUS nya skorna.

Skor. Närbild.

Mohairkofra PLUS jag i.

Kappan:

Sitter perfekt och känns lite ladylike men samtidigt lagom retro. Elegant och cool på samma gång.

Skorna:

Jag är helt tokig i den här modellen. En av av mina första skokärlekar från när jag var tio någon gång såg ut lite så här. Tjock sula på en röd mockakänga med stort spänne. Har letat länge efter en modell som inte känns för punkig. Eh voila!

Koftan:

En mohairkofta med guldknappar ger lyxkänsla åt vanliga jeans. Eller bärs över till exempel en tjusig klänning när sommarfesten blir svalare framåt kvällen.

Puh. Det var längesen jag storshoppade på det här viset. Herregud vad bra det känns. Det här borde jag göra oftare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *