Nja. Inte riktigt va.

Men jag sitter och kollar igenom en massa härliga plagg och kollektioner inför våren och fastnar för en massa snygga shorts. Shorts har ju seglat upp och etablerat sig som en självklar modefavorit i garderoben de senaste åren (ja, alltså shorts i sig är ju inget nytt – men som trendplagg är det inte alltid lika aktuellt). De har varit kortkort. De har varit tighta. Det har varit jeansshorts. Och de har varit svarta.

Vårens stora shortstrend kommer – om jag får gissa – bli ganska dressad. Kommer ni ihåg den där scenen i ”Pretty woman” när Vivianne håller på att packa ihop sina grejer i sviten, hon ska flytta ut och det är dags att säga hejdå. Rätta mig om jag minns fel, men jag tror att det är då hon har på sig någon slags aprikosrosa shortsdress, med kavaj, blus, stort utsläppt hår och höga pumps till?

Så vill jag bära mina shorts i höst. Till kavaj. Löst, somrigt och snyggt. De här shortsen från J.Lindeberg är något åt det hållet tänker jag mig.

0 svar

  1. Asasnygga(som min fyraåring skulle ha uttryckt det)! Jag gillar verkligen den lite dressade looken, så fint med kritstrecksrandigt också. Mycket coola och snygga!

  2. Måste bara flika in en kommentar om någonting helt annat än shorts.. Tycker att du är helt fantastisk Cecilia! En så fin och inspirerande kvinna. En förebild.

    Tänker på dig ibland när jag klurar på livet och vad jag vill ha ut av det. Du verkar så livsglad. Jag känner peppen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *