Sidoverksamhet?

Rio fick de här stickade små tossorna i present av Pers gudmor Ria och hennes dotter Alexia (tack!), och de är ju inte bara fantastiskt söta utan också nästan ett måste nu när det plötsligt blivit istid ute (och inne). Hade jag inte redan haft ett par, tre järn i elden (och, hrm… om jag kunnat sticka) undrar jag om jag inte låtit mig inspireras av konstruktionen (det är liksom en garnsnörningsanordning där bak som gör att de är lätta att få på, och sen sitter på bra också) och börjat tillverka och sälja såna här. Som en liten sidoverksamhet kanske? Eller så får någon av er sno idén och köra igång! Visst är de fina? Har inte sett såna här i Sverige, och jag gissar att Alexia, som är amerikan, hittat dem i New York någonstans.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för kristina

  Jättesöta! Skulle gärna sno idéen om jag nu bara kunde sticka. Fick för mig att min lilljänta skulle få en hemstickad omlottkofta. Investerade i garn och stickor… det var 4 månader sedan.. har kommit ett halvt framstycke… inte riktigt min grej.. ska dock ge det en till chans över julledigheten.. sen ger jag nog upp 😉 Det finns fina stickade koftor på 2nd hand… det får nog bli koftor därifrån i framtiden för oss.

 2. Profilbild för mini

  åå nelli vill ha!

 3. Profilbild för Otis mamma

  Fantastiskt söta! Vem stickar? Jag kan sälja 😉

 4. Profilbild för jessica
  jessica

  Jag kan sticka, och gör det hela tiden! just nu sitter jag med en gigantisk mysig mohairkofta i brunt som blir fantastisk! Jag skulle tippa på att de där små tossorna bara tar max en halvtimme att göra, så vi har en riktig business här för jag gissar att de inte var gratis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *