Sjukt schysst schampo

20130520-110624.jpg
Ni vet för ett tag sedan när vi pratade om ekologisk hudvård och ni tipsade mig om Maria Åkerberg som jag nu använder och är mycket nöjd med. Efter det provade jag Avedas schampo och balsam och märkte att mitt hår trivdes helt otroligt bra med det. När jag använt schampon med mer syntetiskt innehåll, typ Redken, är håret fint ett tag, men efter ett par veckor upplever jag det som att håret istället blir torrt och risigt. Men med naturliga ämnen är det faktiskt helt galet mjukt och välmående det är, håret.
Hur som helst. I samband med att jag tipsade om Aveda tipsade ni om John Masters organics, så jag köpte balsam och inpackning på Wholefoods. Har ni inte gjort det förut tycker jag verkligen ni ska testa hårprodukter med naturliga ingredienser, mina lovord räcker inte till. Och det där att håret mår bättre än mågonsin är ju liksom bara en liten fördel i det hela -vi slipper spola ut en massa kemikalier i avloppet också!
Dr Bronners tvål är en annan miljövänlig storfavorit sedan ett tag tillbaka.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Petra Karp

  Jag ska försöka att köpa det schampot nästa gång. Mitt hår är risigt, livlöst och min hårbotten mår skit. Kanske räddar detta schampot mig. Ingen skulle bli gladare än jag.

 2. Profilbild för MiUSA
  MiUSA

  Tack för tipset, skall köpa det i veckan. Har inte ens tänkt på att köpa hårvårdsprodukter på WF.

 3. Profilbild för Tessa i höghuset

  Hmm, jag kommer mig inte för att köpa schampo någon annanstans än på Willys… kanske ska jag ta ett ryck och börja köpa på internet då.

  1. Profilbild för Ce
   Ce

   Urtekram finns på både Ica maxi och Coop här i Gbg iaf, ett bra prisvärt schampo som är naturligt och ekologiskt! 🙂

 4. Profilbild för Eva
  Eva

  Om du jmfr dessa produkter med Kevin Murphys vilka produkter är du mest nöjd med?
  Eva

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Eva: jag gillar i och för sig Kevin Murphy också, särskilt stylingprodukterna, men när det kommer till schampo vinner det här!

 5. Profilbild för m47
  m47

  Tack för tips! Måste testa. Har använt ekologisk hårvård i flera år nu och jag kommer aldrig gå tillbaka.

 6. Profilbild för Anette
  Anette

  Hej;=) Vad kostar John Masters i USA? Här är de svindyra så intressant veta skillnaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *