Sjukt snyggt hem

)

Älskar såna här hem: Med en liten lagom gnutta peniorsbostad inslängt i mixen. Så att det åtminstone känns  om man samlat en massa random favoritsaker snarare än utstuderat och genomtänkt planerat ett snyggt hem. Om ni fattar. Mysigt murr, det är min grej det.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sophie
  Sophie

  Aaantligen far jag se hur hon har det hemma! Sjukt snyggt. Pingisbordet – to die for. Hon bor i samma omrade som jag – West Village – och gar forbi hennes hem ganska ofta. Har varit sa nyfiken pa hur det ser ut. No more. Om ni ar i New York och vill stota pa henne, ga till Integral Yogas mataffar pa 13th street och mellan Greenwich avenue och 7th avenue. Hon handlar green juice dar. En gang stod jag sa nara att jag kunde ha luktat i hennes har. Men det vore ju konstigt. Tanken fanns dar dock.

  1. Profilbild för Marie
   Marie

   Haha.. Stort!

 2. Profilbild för Katja
  Katja

  Håller med! Snyggt hem! Såg ni ”husdrömmar” på SVT i veckan? Avsnitt 7, stackars familjen vad de gick igenom. Men hemmet…. Ahhh, to die for!!

  1. Profilbild för Katja
   Katja

   Måste bara säga att det är sjukt jobbigt intervjusätt, det känns inte som ”reportern”/kamerakillen lyssnar. Här har han fått värsta insynen i en persons hem, så ångar det på i 180. Jag blir stressad och nästan skäms över hela situationen.

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Man älskar ju Carrie, eeh förlåt, Sarah Jessica Parker 😉. Fick veta mycket på bara några minuter. Verkligen mysigt och hemtrevligt hem men lite för mycket av allt för min smak. Jag behöver mindre saker och färger omkring mig för att hjärnan och själen ska få ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *