ska-vi-gora-slut-sas1-gallery-01.jpg

 

Åh vad jag önskar att jag var i Sverige i morgon torsdag kl 20.00. Då skulle jag bädda ner mig i tv-soffan, knappa in Kanal 5 och kolla när mina kompisar Filip och Fredriks nya program ”Ska vi göra slut?” har premiär. Jag hoppas – och tror – nämligen att detta är tillfället då de äntligen visar de där andra sidorna av sig själva, de där man kanske snappar upp oftare när man hänger med dem privat – när de inte är det minsta påstridigt grabbiga (säger inte att de är det, men att jag tror att somliga uppfattar dem som så i tv), utan bara väldigt inkännande, varma och oerhört sympatiska. Här kan ni läsa mer om programmet som jag känner på mig kan ge de flesta av oss en och annan nyttig tankeställare kring våra egna relationer.

0 svar

  1. Tyvärr känns programidén ruskigt dålig, typ i stil med ”Förlåt mig” eller vad det där programmet med René (?) hette. Jag gillar Filip och Fredrik, men det här känns bara pinsamt. Borde kanske kolla och ta reda på om jag har fel. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *