Skaffa hund?

20140228-213414.jpg
Jag var barnvakt idag, åt lilla Jack Russell-vildingen Holly. Eller ja, hundvakt heter det kanske. Hur som helst var ju detta väldigt passande eftersom mina barn är aningens hundrädda och jag försöker få dem att släppa tankarna på kanin och kanske börja snegla åt jycke-hållet istället. Jag är nämligen väldigt nyfiken på det här med hund. Men jag velar och vet inte – är det att skapa sig mer problem och mindre frihet för en familj som vi som gillar att hitta på grejer och kunna vara flexibla – eller är det liksom bara underbart med en liten fyrbent i familjen? Ni som har hund eller kanske erfarenhet av hund – har ni lust att dela med er av era erfarenheter och guida mig lite i det här? Om vi nu slår till tänker jag mig en liten ras, gärna en mindre pudel eller en pudelblandning. En lugn och snäll sort som trivs med att sitta i mitt knä och kela, men som samtidigt är bra med barnen och en kul lekkompis. Tankar, erfarenheter och tips tas tacksamt emot!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Inga
  Inga

  Skaffa hund!! Det är verkligen helt fantastiskt, jag är själv uppvuxen med hund och har nu skaffat min egen i vuxen ålder. Jag skulle verkligen rekommendera en Cavalier King Charles Spaniel, dom är jättesnälla och vill bara sitta i knät om dom får. Dom behöver heller inte jättemycket motion. Dom är också jättesöta!

 2. Profilbild för Cattis
  Cattis

  Det gäller att ”odla” grannar, vänner o släkt som hundvakter, då kan man fortsätta resa och vara spontana. Det är många som tycker det är alldeles lagom att ha hund en vecka då och då 🙂. Gäller dock att man satsar på en snäll lagom stor sällskapsras (inte Jack Russell exvis som ofta är riktigt svåra 😉 annars kan man få problem med att folk inte kan/orkar hjälpa

 3. Profilbild för Lina
  Lina

  Visst gör en hund att en blir lite mer låst, den behöver ju mat och motion. Men, jag tycker att det är värt det alla gånger! Min familj har haft hund från att jag var 8 år och jag har svårt att se att jag inte kommer skaffa hund själv nu i vuxen ålder. Hunden/hundarna blir en del av familjen och går att ta med på mycket. Ska en resa bort eller så brukar det finnas hundpensionat och liknande om en inte har vänner/släkt som kan ta hand om hunden.

 4. Profilbild för Lisette Lassen
  Lisette Lassen

  Skaffa hund!
  Jag har inte vuxit upp med hund, men min man har så vi skaffade vår första cavalier king charles spaniel för 10 år sedan. Tyvärr blev han allvarligt sjuk när vi väntade första dottern, vilken mardröm det var, han som skulle bli storebror och allt. Men han överlevde och vi fick två år tillsammans till. Eftersom vi var inställda på att leva med hund köpte vi snabbt en ny så att vi hann undan valptiden innan barn nr två var i tankarna. Då blev det en dvärgpinscher eftersom vi ville ha en med lite mer studs i. Hon var helt underbar hemma med oss, men kom det folk eller när hon var med mig på jobbet var hon jobbigt reserverad och skällig. Tyvärr upptäcktes vi när hon var 8 månader att hon hade ett stort medfött fel på levern och blodkärlen ( väldigt förenklat förklarat ) så vi fick ta bort henne. Två hundar på ett år och en dotter hemma på drygt två år. Det var tufft! Men hon tog det bra, det har aldrig blivit så dramatiserat det här med döden och så.
  Vi väntade några månader till innan vi åkte och tittade på nästa valp. Återigen en cavalier som är helt underbar. Han är så enkel, han hänger med på allt, han myser i knät, hänger med på långa rundor, korta rundor, jobbet osv. Och han är lätt att lämna bort, han gör sig sedd när han tycker att han inte får så mycket uppmärksamhet.
  Skillnaden med honom nu och den första hunden vi har är att han är hund och inte bebis som vår första var, jag tror att det gör honom trygg, och han är så van från första början att lämnas bort till släkt och vänner att det är aldrig några problem att resa. Vi hann ha honom ett år innan han blev storebror till vår andra dotter. Det funkar hur bra som helst med två ungar och hund.

  1. Profilbild för Annika

   Vi har också en Cavalier King Charles spaniel, som flyttade hem till oss när vår son var 4 år. Han är helt underbar! Världens snällaste hund och så kärleksfull. Cavvar är väldigt familjekära, vill vara nära och passar jättebra i en barnfamilj. Det är bra stadshundar. De orkar långa promenader och gillar det, men man måste inte gå långt varje promenad. Visst blir man lite mer bunden. Så är det ju! Men det är absolut värt det, tycker jag. Mina föräldrar hade en mellanpudel redan innan jag föddes och det var toppen att få växa upp med hund. Man lär sig att ta ansvar och hänsyn på ett bra sätt.

 5. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Att ha hund är underbart. Det är roligt, mysigt och du behöver aldrig känna dig ensam (kanske du ändå inte gör med två barn)
  Vad man inte får glömma är att det tar väldig mycket tid. En hund, oavsett storlek behöver motion och stimulans. Varje morgon, varje kväll och flera gånger där emellan, oavsett väder, ska du ut. Den får inte var ensam för långa stunder så det är alltid ett pusslande och man ska iväg för att man inte kan vara borta allt för länge. Nu kanske jag låter negativ, det är jag inte, men jag tror många får en chock över hur mycket jobb det faktiskt är. Men tycker ni att ni har den tiden en hund kräver så absolut. Du som frilansare kan kanske ofta ta med hunden och det är ju perfekt.

 6. Profilbild för Karin
  Karin

  Jag tycker verkligen att ni ska skaffa pudel. Vi har en dvärgpudel som är helt fantastisk. Han äääälskar att kela, sitta i knät, är jättesmart och lätt att ha att göra med. Han är nöjd efter 10 min promenad men går mer än gärna 1 timme. Han älskar att leka med sin boll men är också nöjd med att ligga i soffan om vi är trötta en dag. Han väger 7-8kg (han är en stor dvärgpudel) men lätt att bära om det behövs. Det enda är att om jag ska köpa en till pudel vill jag nog köpa en som är lite mindre så att den går att lyfta med en arm. Nu är ju hundar individer men jag kan inte tänka mig någon annan ras än pudel. Jag är ibland hundvakt åt en mops, som såklart är helt fantastisk men han blir överhettad på 1 minut på sommaren, går 200m på 20 minuter och hårar fruktansvärt.

  Sen hoppas jag verkligen att om ni skaffar hund inte köper på en djuraffär där valparna ofta kommer från puppymills. Det finns ju jättemånga hundar på shelters som behöver hem. Eller iallafall köpa av en shysst uppfödare. Men allt det där har du säkert koll på! 🙂

 7. Profilbild för Ann-Sofie
  Ann-Sofie

  Åh, hundar. Jag älskar hundar, är uppvuxen med några som jag tänker på som mina syskon (utöver de 3 ”mänskliga” jag har). Nu har jag 3 barn och den minsta har passerat ”bebistiden” och jag kommer på mig själv med att googla söta hundvalpar. MEN, det blir ingen hund, förrän tidigast då barnen är tonåringar, om det ens blir någon då. En hund är som ytterligare en familjemedlem, bara det att den ”mentalt” alltid kommer att stanna på en 3-åringsnivå (så tänk på vovven ungefär som att du ska ha en mänsklig 3-åring i 12-14 år). Och det här med att även fortsättningsvis leva spontant, resa etc, jomenvisst, om man lyckas knyta upp ett stooort nät av villiga hundvakter så finns kanske förutsättningarna, men då bortser man från hur fäst man blir vid den lilla rackaren! Man VILL ju inte åka ifrån sin lurviga familjemedlem, som sorgset stirrar på en med stora, fuktiga ögon när man packar resväskorna. En av mina hundar försökte alltid packa med sig själv, kom med några leksaker och knölade ner sig bland prylarna. Man skulle väl inte jämt och ständigt åka ifrån ett av dina barn, och det är precis samma sak med en hund, och då tänker jag på hur man själv känner, inte huruvida hunden grejar det.

  Så Cecilia, hundar är världens bästa (ofta bättre än människor), men det är väldigt begränsande och om du (som jag) vill kunna fortsätta att leva lite impulsivt (som ju är så härligt när ungarna blivit tillräckligt stora för att bara stoppas in i bilen/planet/båten), så tycker jag att du ska vänta. Se det som något mysigt att ha kvar tills den dag då ungarna blivit truliga tonåringar och inte vill gosa med dig längre (och hundvalpar får även de mest obstinata tonårsbrudar att prata bebisspråk igen).

  1. Profilbild för solveig

   Håller fullständigt med Ann-Sofie. Jag är själv ”hundmänniska”, och har svårt att tänka mig livet utan hundar. Men att skaffa en hund när man har småbarn och tycker om att spontant resa och röra på sig är en dålig ide´. Alltför många hundar avlivas för att familjen inte tänkt sig om ordentligt innan köpet.

 8. Profilbild för Elin
  Elin

  Så roligt och ända sedan din LA-kompis Karin la ut foto på den hund hon önskar sig (pudel/spaniel-blandning) kan jag inte tänka på annat. Mina barn vill också ha en typ NU…. Köp, starta kennel i Sverige så småningom så kommer jag och köper 🙂

 9. Profilbild för Helena
  Helena

  Håller med Ann-Sofie fullt ut. Jag är stolt matte till en liten dvärgtaxtjej. Jag vill inte byta bort en enda dag med denna lilla dam, men man är och blir bunden + att man (jag) naturligtvis ägnar mycket tid åt hundrelaterade aktiviteter som promenader, då och då träning (spår tex) och kurser. Så är det och så ska det vara och så vill man göra om man är en bra matte/husse/familj som vill sin fyrbente familjemedlem väl. Vovven kan ju inte välja så det är vår skyldighet att göra vårt bästa för att fyrbeningen också, tillsammans med tvåbeningarna, ska ha ett så bra liv som möjligt.
  Min jycke är med på det mesta jag gör, om jag går ut och äter middag, klipper mig etc. Och det går bra eftersom jag väljer ställen där hon är välkommen. Inte vill jag lämna bort henne ständigt och jämt pga att jag ska roa mig. Och lämna ensam, visst går det bra en stund när jag handlar mat tex, men inte många långa timmar varje dag ! Mitt tips är att du och familjen väntar tills tjejerna är större så att ni är fyra personer som kan ta ansvar tillsammans för er nya familjemedlem. En aspekt för er familj är kanske också att ni rör er mellan USA och Sverige. En liten hund, under en viss vikt, får hos flera bolag flyga i kabinen. En större hund måste lastas och det kan jag absolut inte rekommendera, har sett flera exempel på den totala skräck vissa hundar upplevt och det skulle jag aldrig vilja utsätta någon för. Har man alla sprutor, chip, och hundpasset iordning behöver vovven inte sitta i karantän så det är något som förenklats i modern tid, tack och lov.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Hear, hear!

 10. Profilbild för Maria
  Maria

  Jag har en liten pudel som jag älskar lika mkt som jag älskar min unge och det är helt fantastiskt att ha hund! MEN det är att binda upp sig och sin tid, det är ett jätteåtagande och det är ett åtagande som varar ca 20 år. Man blir mer låst och inte lika flexibel, så är det bara. Om ni ändå bestämmer er för att skaffa hund så säger jag BESTÄMT att utifrån det du berättar så ska ni inte ha en pudel. Pudlar kräver mkt motion, mkt träning och mkt aktivering. Minst 3x45min/dag oavsett storlek på pudeln. De är en jaktras och högaktiva! Lycka till mer ert val 🙂

 11. Profilbild för Petra
  Petra

  En hund förgyller vardagen! Har själv en shih-tzu nu och är uppväxt med Cavalier King Charles hundar, ljuvliga och keliga raser båda två. Men, tänk på att inte köpa en plattnosig hund om den ska flyga…

 12. Profilbild för Lina
  Lina

  Att ha hund e fantastiskt, men först måste man leva genom valp tiden. Vi köpte en labbe hane i april förra året å jag säger då d, jisses vilken chock! Nu när vi pratar om första tiden så skrattar vi men att vara mitt uppe i det, Phu.. Att ha en valp krävs d inte tre promenader snarare att du måste springa ut 10 ggr (i ju för sig väldigt korta ggr) för att få den rumsren, sen biter den på allt å alla, den har inte lärt sig än vad som e rätt lr fel den lyssnar inte.. Vi brukar jämföra honom m en haj som gick runt sängen.. Sedan för att få en trygg hund så kan man inte lämna den ensam lr lämna bort honom iaf inte förrän han e trygg med er som hans familj, så d krävs en massa tid å d måste man vara bered på, sen för att du inte ska bränna ut dig totalt så måste alla i familjen kunna hjälpa till. Ett tips är att fråga någon som har en hund som är under ett år om ni fick låna den under en helg, (en valp/unghund är totalt olikt med att ha än en vuxen hund) fungerar d, slå till! Ett annat tips när ni har kommit så långt att ni vill ha å köpa en valp, köp då inte valpen som e leader of the pack i valp kullen, d e ännu mera jobb, för den lille tror att han bestämmer, allt… Lycka till å jag lovar, d e värt allt besvär!!!

 13. Profilbild för Lina
  Lina

  Jag har alltid haft hund och vet inte riktigt vem jag skulle vara utan hund. Tycker inte att det behöver vara så himla jobbigt heller. Jag har liksom ett gäng människor runt om mig som hjälper till när jag jobbar eller reser. Har man bara en underbar hund så är det inga problem alls att hitta människor som mer än gärna vill ha sällskap då och då.
  Super viktigt att göra en ordentlig research innan om vilken ras och vilken uppfödare och från vilken kull man väljer hund så man inte blir besviken sen. Har man valt rätt så kommer hunden passa in i familjen så himla bra att man inte ens kan förstå hur man kunde vara utan!

 14. Profilbild för Fia
  Fia

  Jag kan verkligen rekommendera mops, barnkärare hund får man leta efter!

  1. Profilbild för Rebecca
   Rebecca

   Håller med!! Min syster som har två småbarn har en mops, och han är helt underbar med dem. Beskyddande och försiktig, tålmodig och helt enkelt en perfekt familjehund som dessutom inte kräver så mkt aktivering som många andra raser gör.

 15. Profilbild för Lee
  Lee

  Det är så berikande med en hund. Dessutom kan den följa med er på mycket. Kolla upp lite hundpensionat där ni bor som är bra där den kanske kan vara när ni alla är ute och reser. En pomme rekomenderar jag! Lättlärd, nyfiken, härlig päls som man inte behöver borsta hela tiden, hårar inte mycket, kan gå mycket långa promenader och är lite av en liten vakthund. Har man med den där det är mycket folk/större hundar har jag honom i en väska som jag har snett över ena axeln och motsatta höften. Kolla pomeranianklubben.se

 16. Profilbild för Malin
  Malin

  Vi har hund. Det var den första vi gjorde efter att vi flyttade ihop 2006. En cavalier king Charles Spaniel blev vår hösten -06. Det var efter jag sett SATC-Charlottes hund som jag kände att jag bara MÅSTE ha en sån ras. Inte ångrat mig en sekund. Rasen är världens bästa!! En liten, vansinnigt familjekär, knähund som ändå är fågelhund och har sina instinkter och intressen. Han är vår första baby, vi älskar honom och han fulländar vår familj.
  Men kom ihåg att en hund är som ännu ett barn. Ett barn som inte är välkommen överallt, som måste tas om hand även när familjen är sjuk eller när det regnar eller snöar. Om man reser eller ska bort osv ska det fixas hundvakt, den kräver tid och träning, kostar hel del inte bara i inköp utan underhåll av bra föda, vetrinärbesök osv.
  Så tänk igenom. Var överens. Det är mer jobb än man tror så båda vuxna måste hjälpas åt.
  Slutligen – vår hund fulländar vår familj. Lätt värt det!!

 17. Profilbild för Kerstin
  Kerstin

  Det är underbart att ha hund! Att skaffa vår blandrastik (Border collie/Siberian husky) Doris är det bästa vi gjort! Vi har också involverat övriga familjen i att ta hand om henne; våra föräldrar är (aktiva) pensionärer som turas om att ha vår vovve när vi jobbar eller reser bort. Det funkar jättebra, men som många andra säger är det viktigt att man kollat upp möjligheterna med hjälp med hunden innan man skaffat den. Tror också det är väldigt viktigt att tänka på att hunden är just ett flockdjur – visst kan den vara ensam då och då (högst ett par timmar per dag skulle jag säga), men för att den ska må bra behöver den finnas i ett socialt sammanhang större delen av tiden. Det är också lätt att hunden blir ens lilla ”bebis”, men alla hundar har ju behov som man måste tillgodose utifrån att de är just hundar och gör man bara det har man fantastiska förutsättningar att få världens finaste familjemedlem att älska gränslöst och som älskar en tillbaka över allt annat och dyrkar marken man går på! Lycka till om ni går vidare med funderingarna…

 18. Profilbild för Mini
  Mini

  Ann-Sofie har helt rätt, tänk till innan.
  Jag har småbarn, min yngsta är 18 månader, och hund, vissa dagar när man känner att man inte räcker till som människa, du vet hur det är.. mellan blöjbyte matande och hysteriska anfall så står där ytterligare en som behöver dig! De vill alltid ut precis när du efter en lång dag äntligen sjunkit ner i soffan med en djup suck. Då kommer hundrackarn med ett gnyende och en evigt viftande svans, ta ut mig nu, ta ut mig nu,,snääääälla ta ut mig NU,,, På söndags morgonen om du har den ultimata lyckan att dina barn sover fast klockan är efter 6:30,,, så kan du ge dig fan på hund-jäklen ser till att du minsann tar dig upp och ger dig ut. När man väl har fått ihop familjen att ge sig ut på stan en dag så,,guess what?!? ”SUPRISE!!” när du kommer hem. Det kan vara i form av en Lukt som slår dig så fort du öppnat dörren,, ett par skor som du faktiskt gillar fulla med drägel, eller dina barns favorit nalle i trasor och skriken som kommer efter. I vår familj så bråkar barnen lika mycket med hunden som med varandra, jycken tar leksaker och kutar iväg,, efter kommer ungarna tjutande, den är MIN!!!Mamma, Mamma, Maammaa, Maaaammaaa!!! Tina (hunden) tog Den!! Vilken tog hon älskling?. Den, den Däään! Nu jobbar jag utanför hemmet så vardags morgonen blir hektisk med barn som ska göras iordning, skol lunch som ska packas, och så sitter man sedan i LA- trafik till jobbet när det slår mig att jag glömde rasta Hunden, och är inte helt säker på om jag fyllde på matskålen eller inte.
  Så finns det ju de stunder när de faktiskt gör något komiskt och man skattar hysteriskt, eller när vi har sagostund och alla lägger sig till rätta, även vovven som med stora ögon ligger där och lyssnar som om hon förstår varenda ord man läser.. Dagar man går till parken och allt blir så mycket roligare för att man har en boll och hunden med sig. När min son somnat i en hög framfor tv’n med armen runt en mjuk hals.. Så… även om det inte är precis så som jag tänkte mig att det skulle vara innan jag skaffade hund så är det bra ändå:) Good Luck!!

 19. Profilbild för Stella
  Stella

  oj, själv tänker jag genast – hundrädda barn? inte skulle jag då fundera på att köpa en egen hund.. kanske låna lite mer så att barnen verkligen älskar hundar istället för att kanske blir ännu räddare…

 20. Profilbild för susanne svanberg
  susanne svanberg

  Hej Cecilia

  Vi skaffade våran lillla ögonsten för dryckt ett år sedan, sådan lycka och oxå lite slit såklart men så här i efterhand så skulle jag inte tveka en sekund.
  Lite bakgrundsfakta. Vi har idag 3st vuxna barn ett som flyttat hemifrån och 2 som letar boende och en som letar jobb 21 och 23år. Vi har hft marsvin när barnen var små, jag är uppväxt i en familj utan djur med allergier, har själv allerig och speciellt mot katt, häst men även hund. Så när min man pratade om att skaffa hund, han är uppväxt med hundar. Men har på äldre dar oxå vissa allergier. Så jag var väääldig tveksam, tror jag som ett skydd mot att bli besviken undvikit att tänkt tanken eller ens försökt vara bland hundar. Hur som så började vi leta efter mera allergivänliga hundar, nu finns det ju inte helt allergifria. men vi fastnade iallafall för en Bischon Havanaies och det måste vara världens underbaraste hund. Vår lilla Soya är så himla social, lätt lärd, tillgiven, lekfull och gosig. Ingen av oss känner av henne det minsta och min pappa som av förklarliga själ inte haft djur heller är så kär i denna lilla varelse så han kommer i tid och otid med små bortförklaringar om själet till besöket, men vi vet att det är vovven som drar. Vi hade oxå frågan om hur ska vi kunna resa som är ett av våra stora nöjen, men vi har ju som jag sa vuxna barn som tar hand om henne plus fina vänner som oxå ställer upp, är det bara besök och kalas och liknande så följer hon med, alla bjuder med henne, så det är inget hinder. Så kontentan av mitt inlägg är att skaffa vovve är helt underbart, du har en trogen vän som gör allt för dej och alltid finns där…..Kram

 21. Profilbild för Nette
  Nette

  När vi skulle flytta till villa var vi helt inställda på att skaffa hund, men efter att ha varit hundvakt en hel del åt min lillasysters vovve så började vi tänka om. Vi insåg att vi inte skulle ha tid att ta hand om en hund på heltid på ett bra sätt, inte riktigt orken heller. Det slutade med att vi skaffade katt istället och fortsätter hoppa in som hundvakt då och då, något vi är helnöjda med. Så ett tips kan ju vara att försöka låna en hund i några dagar och se hur det fungerar först.

 22. Profilbild för Malin
  Malin

  En hund är mycket jobb och ibland svordomar men totalt sett så, JO det höjer livskvaliteten för hela familjen! Hur kul är det ändå att bara softa jämt? Tänk bara på att inte gå ut med lilla valpen klockan sex på morgonen i början utan låt den hellre då kissa inne. Då lär de sig att familjen sover längre på morgonen och då kommer de också att få de vanorna.

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Kan tillägga att rasen vår familj har satsat på är Cavalier King Charles spaniel. En heeelt underbar hund. Anpassar sig helt efter familjen livsstil.

 23. Profilbild för Lizette

  Strålande blogg!! Missa inte —> http://ungrik.blogg.se/

 24. Profilbild för Anna
  Anna

  Min lille fralla (fransk bulldog) är snart 2 år gammal och det har funnits stunder när jag nästan börjat gråta för att jag inte har tid och ork.. Men det glöms snabbt bort när han kommer och kryper upp i mitt knä eller springer runt och underhåller både mig och sig själv en stund. Man blir väldigt uppbunden av en hund men glädjen när man kommer hem till en liten vovve slår allt! Det finns ingenting som gör mig så glad som han, men det är mycket jobb. Som många andra skrivit krävs det att man har hjälp. Om ni bestämmer er för hund kan jag absolut rekommendera den franska bulldogen. Det är en fantastisk hund som anpassar sig i alla situationer! En stor hund i en liten hunds kropp! Och det finns en anledning till att de kallas clownhundar – de får en nämligen att skratta sig igenom dagarna!

 25. Profilbild för Lena
  Lena

  Lova att du inte går och köper en hund när det finns tusentals hundar bara i LA som behöver ett nytt hem. Det finns allt från nyfödda valpar till äldre hundar. Vanligast är hundarna mellan 1-2 år. Här är sidan till Bark And Bitches på Fairfax: http://www.barknbitches.com/adoptable-dogs.html Samt att de har adoptions på Petco och Petsmart på söndagarna. De har massor av små hundar som är bara några månader men alla är vaccinerade och fixade med. Klart man blir ju låst av en hund speciellt här i LA där man inte kan lämna hunden i bilen när man gör nåt ärende eller är ute på nåt. Man måste alltid kolla om det är hundvänligt eller att man kan sitta ute. Ja, vi väljer många ggr ställen efter hunden…. Annars, bara positivt med hund! Lycka till!

 26. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  Vi har två flickor, en snart treåring och en snart åtta månader, och en liten cockerspaniel som är nio år. Han var min första bebis och är väl fortfarande det även om han dalat på rangordningen lite de senaste åren. Jag tycker ärligt det är superjobbigt ibland med två små vildar och vovve (och en man som jobbar väldigt mycket mer än åtta timmar om dan) MEN precis när jag läste ditt inlägg och funderade på att svara ser jag min stora (lilla) tjej trängas i soffan med den mjuka snälla lurviga första bebisen och mitt hjärta smälter. Att se barnen med honom är värt allt extra jobb han innebär! Lycka till med ert beslut!

 27. Profilbild för Ida

  Djur ÄR underbara men naturligtvis mycket jobb. Precis som Nette satsade vi på katt istället för hund & mycket av ”ångesten” innan vi fick vår första katt (vi har två idag) involverade just det här med att binda upp sig. Vad skulle hända med vår spontanitet, skulle den dö ut totalt, var det slut med alla roliga resor? Det jag har insett är att det alltid löser sig på något sätt. Förra sommaren tex, vi skulle gifta oss & vara borta från Kanada i 3 veckor & genom SWEA fick vi tag på en svensk familj som ville göra ett husbyte. Så i 3 veckor hade katterna tre urgulliga tweenies som älskade ihjäl dem (alla tjejer grät när de var tvugna att säga hejdå). Har man bara ett någorlunda stabilt kontaktnät & kan tänka sig att vara lite öppen för nya idéer så kan man alltså fortfarande vara så där härligt spontan (speciellt om man ser till att lilla djuret är OK med att åka bil). Det som däremot inte är lika kul med djur är väl det konstanta städandet. Läste ett av dina tidigare inlägg om hur ert hus då & då såg ut som en bomb, well… det blir INTE bättre med ett husdjur. Massa kärlek men hår, hår & hår. För oss var det nog den största omställningen med att skaffa våra katter – från att söndagsstäda till att städa på en daglig basis.

 28. Profilbild för Elin
  Elin

  Hund är så otroligt kul! Vi har en 8-årig boarderterrier och en 7 månader gammal kille och man kan redan se hur mycket de bryr sig om varandra. Människans bäste vän alla gånger och de praktiska minus som finns vägs tusen gånger över av glädjen, lyckan och spratten. En gång hund, alltid hund! Jag tror att dina tjejer snabbt skulle hitta en bästa kompis och komma över den lilla rädsla som finns.

 29. Profilbild för Emelie

  Det är definitivt mycket jobb och att ge upp en del av sin spontanitet att skaffa hund, det absolut viktigaste enligt mig är att man har någon slags lösning på hur de ska slippa vara ensamma så mycket. MEN den glädje de ger är helt oslagbar och värd allt till tusen. Mina föräldrar säger hela tiden hur många skratt varje dag som vår älskade hund bjuder på vilket känns extra viktigt nu när vi barn är utflugna.

 30. Profilbild för Madde
  Madde

  Det kan ju liknas med att skaffa barn. Det är jobbigt och underbart i en salig blandning. Förhoppningsvis så vinner ju det positiva. Men det man bör tänka på tycker jag, är att man fantiserar ihop en ganska jobbig situation. Tex att hunden kräver massa träning pga att den inte gillar andra hundar, inte kan lämnas själv eller skäller mycket. Hur tror du att du skulle hantera en sådan situation? Är du beredd att träna och lägga ner tid och energi på detta? Tror du att du skulle tycka att det var värt det eller skulle du ev ge upp? Så klart vet man inte hur man reagerar, men det är viktigt tycker jag att tänka på att man kan få en hund som är precis motsatsen till det man önskar sig.

 31. Profilbild för Matilda Johansson
  Matilda Johansson

  Vi håller på och tittar på hund och var igår och kollade på valpar. Vi kommer förmodligen köpa en Coton de Tulear. Lättuppfostrade hundar som trivs lika bra med att ligga hemma och slappa som att vara ute på äventyr. Den fäller ingen päls utan man klipper den vilket gör att den är lämplig om man har allergiker i bekantskapskretsen. Kolla in cotongeorgie på Instagram! 🙂

 32. Profilbild för Helena
  Helena

  Den första kommentaren var det lustigaste jag läst på länge…nåja, jag är 37, två ungar på 6 och 1,5 och har haft hund sedan jag var 21. Tävlar i agility när jag hinner och orkar, är utbildad instruktör inom sbk. Och ju mer erfarenhet och kunskap jag fått desto mindre vill jag ha hund…kul kommentar va?! 😉 men det är sant. Jag har ”bara” en liten dvärgschnauerdam idag på 8 år men jäklar vad tid man behöver/vill/borde för att alla ska må bra. Hemma ensam med ungarna när mannen är på tjänsteresa och du ska ut fyra gånger om dagen. Springa runt kvällsrundan medan du lämnar ungarna sovandes i huset ensamma (jo, man måste faktiskt om man inte har hjälp i närheten!), för att inte tala om när ungarna är sjuka och du ska ut på promenaderna. Usch så neggo jag låter, men om man bara hade behövt gå ut med hunden Max två ggr per dag hade livet varit lite enklare, och om alla hundar var lätta att lämna ensamma hemma. Om man alltid hade kostnadsfri hundvakt/hjälp när man jobbar. Om hundar inte behövde mer stimulans än promenader…

  Däremellan ÄR det härligt. Underbart att gå långa promenader i fint väder. Glädjen i att träna och utvecklas med sin hund. Barnens glädje. Men. Med barn och två heltidsjobb – nej. Hur mycket jag än älskar min hund så längtar jag till den dagen vi är hundfria. Inte fria från HENNE såklart, men hundlivet. Jag kommer skaffa hund igen, men då får barnen vara stora så att jag har tid för hunden och barnen kan gå kortare rundor/stanna ensamma hemma kortare stunder.

 33. Profilbild för Jennifer
  Jennifer

  Köp inte en hund, APDOPTERA vett ja! 🙂 Så många hundar som behöver hem, USA också. Skulle aldrig köpa en uppfödd hund.

 34. Profilbild för Sofie
  Sofie

  Hej!
  Jag har två små barn, 2 och 5 år gamla, numera ett heltidsarbete och i stora drag ett rätt intensivt liv. Vi omplacerade vår underbara collietik för snart ett år sedan pga tidsbrist och energibrist… Det var ett jätte tufft beslut att ta men helt nödvändigt tyvärr. Hon har det så fantastiskt bra nu i sitt nya hem där de verkligen ÄLSKAR ett liv med hund och hon följer med dem vart de än går samt hon får sina promenader och den stimulans hon behöver. Vad jag vill säga med detta..?? Jo, tänk verkligen efter innan ni skaffar hund. Det tar MYCKET tid och energi och man blir begränsad på många sätt eftersom man antingen måste ta hunden med sig eller måste passa tiden hem för att rasta hunden. Lycka till med ditt val!! PS kan verkligen rekommendera collie som familjehund, så otroligt snäll, glad och rolig hund. Lycka till med ditt val!

 35. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Att ha hund är underbart som många redan skrivit här. En mer trogen och glädjespridande kompis är nog svårt att hitta egentligen. MEN, det kräver mycket tid och fix och trix. Vi gillar att resa och åka på utflykter och små äventyr men måste tyvärr säga att vi gjort mycket mindre av detta dessa fyra år vi haft hund. Och då tar vi ändå alltid med hunden när det går. Man kan sällan lämna hunden i bilen pga temperaturen (för varmt eller för kallt), man får sällan ta med hund in på restauranger och affärer (vi frågar alltid), det är få hotell som tar emot hundar, det är meckigt att flyga med hund. Allt går ju (och vi gör allt av de ovanstående) men jag tycker faktiskt, hur mycket jag än älskar min hund att vi borde insett att vår livsstil inte lämpar sig för hund. Speciellt sen vi skaffat barn har allt blivit ännu mer trixigt (barn som sover, hunden måste ut m.m). För att summera, att ha hund är underbart men passar inte alla och man ska verkligen fundera innan om man är villig att göra de uppoffringar som krävs. Och en sista jätteviktig sak!! Om ni beslutar er för att skaffa hund, köp absolut inte från en djuraffär utan adoptera, finns både vuxna och valpar. Sök på ”puppy mill” så förstår du varför. Lycka till med beslutet!

 36. Profilbild för Maria
  Maria

  Att få hem en liten valp och se den växa upp är underbart – om det är rätt ras för just dig och du har tid och möjlighet att ta hand om den. Men med fel hund kan det vara hemskt, både för hunden och för dig. Mitt tips är att lära känna olika raser för att se vad som passar er bäst. Jag har en golden retriever-tik på snart två år och hon är min ögonsten!

 37. Profilbild för Mandy
  Mandy

  Hundar är underbara, men med det livet ni lever, vilket verkar vara ganska aktivt med mycket resor och flytande scheman så är det ett jättejobb att ha en hund. Man får oftast inte ta med sig hund till badstränder, en skidbacke är kanske inte optimalt heller, det krävs någon som kan rycka in vid utlandssemestrar och ibland är det ju knepigt att få barnvakt, tänk då att skaffa både hund och barnvakt när man ska ut på något. Vi hade en hund, men den mådde inte bra av vårt liv och blev stressad när barnen kom så efter ett par år gav vi upp och lät den flytta till en bekant som behövde en vän och verkligen hade tid att ägna sig åt den som den förtjänade. Det är inte alltid lätt att komma iväg på en långpromenad med två barn till exempel, man behöver nästan vara två bara för en sån sak och ni verkar ju jobba lite i projekt och inte alltid vara hemma samtidigt. Vi passar andras hundar ibland för att få njuta av de fina fyrfotingarna men det är stor skillnad mot att ha en egen. Spontaniteten försvinner lite, visst får man villkorslös kärlek tillbaka, men det kan även bli ett dåligt samvete som inte gör en lycklig. Hoppas du kommer underfund med vad som funkar för er, tror att en liten hund, typ dvärgpudel är ett bra alternativ om ni känner att ni vill hänge er åt hundlivet. Ni vet ju bäst vad som passar er så det blir säkert rätt val oavsett vad ni bestämmer er för i slutändan.

 38. Profilbild för elli
  elli

  Som många i tråden har skrivit tidigare så tar det mycket tid med en hund och man måste alltid ha en plan för hur man ska göra med hunden när båda jobbar heldag ( i Sverige finns hunddagis), när man ska resa (det finns bra pensionat), att man istället för att vara ute non-stopp i slalombacken i 6 timmar får åka in till stugan (det finns stugor att hyra som man får ha hund i) och ta ut hunden för en promenad och krama om den osv osv. Det mesta finns det lösningar på.
  Som veterinär säger jag: adoptera INTE en hund, och skaffa hunden (om ni beslutar er för att skaffa hund) i Sverige (vi har mycket mindre sjukdomar som hundarna kan bära på (där ibland zoonoser) samt inte lika många bärare av resistenta bakterier. Ring till jordbruksverket i Sverige så kan de förklara för er varför en adoption inte är att rekommendera.
  Välj att köpa från en uppfödare med dokumenterat friska linjer (sedan finns det ju inga garantier). Välj en ras som är frisk, som har får ärftliga sjukdomar i rasen. Välj inte ett hund som kräver pälsvård om ni inte är intresserade av detta. Välj inte en ras med allergiproblem i rasen. Gå in på skk:s (svenska kennelklubbens) hemsida och surfa runt!!
  Vi har två barn (1 och 3), tre hundar, två katter, 12 får och två Shettlands ponnyer, och vi är inte alltid hemma!!
  Lycka till med erat beslut!

  1. Profilbild för Mia
   Mia

   Herregud, det var det löjligaste jag hört! Då vet du inte mycket om hur reglerna är i USA för att överhuvudtaget hjälporganisationer ska kunna adoptera bort hundar. De har strikta regler och alla hundar är kastrerade samt noga genomgångna och vaccinerade mot alla förekommande sjukdomar. Samt noga observerade för deras uppförande. De lämnar inte ut några aggresiva eller andra hundar som har uppförande problem.
   Varför köpa när det finns tusentals hundar som måste avlivas varje vecka bara i LA? Som du själv skriver ”det finns inga garantier” för en frisk hund hos uppfödare heller….
   I LA finns det gott om hunddagis/hundpensionat samt mängder av dogwalkers att tillgå. Mera vanligt förekommande i LA än i Sverige.
   Cecilia, åk hit och titta själv: http://www.laanimalservices.com/shelters/#wla-tab
   Det ligger på Pico Blvd. Stängt måndagar.
   Jag har varit där ett par gånger och lämnat av gamla filtar, handdukar osv som de behöver.
   Så du kan adoptera med gott samvete och utan rädsla för sjukdomar!

 39. Profilbild för Cecilia Blankens

  Tack alla snälla för era synpunkter och erfarenheter! Nu har jag en väldig massa att tänka på.

 40. Profilbild för http://www.balklanningar.co

  Pink und Orange ist eine Knaller-Kombi! Superschön in Szene gesetzt. Ich mag deine Bilder so gerne! Und dein neues Profilbild ist auch ganz wundervoll! Liebe Grüße!

 41. Profilbild för Amanda
  Amanda

  1) Du vill inte känna dig för bunden 2) Du vill att hunden ska vara ett stillasittande gosedjur 3) Du vill att hunden ska bli en extra lekkamrat till dina kids. Ja det är 3 skäl till att INTE skaffa hund

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   1) Ja och nej 2) Nej 3) Nej

 42. Profilbild för u
  u

  Har en stor landradoodle och hon är så fantastisk, men visst är det en massa jobb. Hon är väldigt smart, har stark jaktinstinkt och gör lite vad hon vill ( har inget större behov att behaga) och jag har förstått att dessa egenskaper kommer från pudeln. Så om ni tar en liten pudel är det värt att tänka på att de faktiskt kräver en hel del mental stimulans.
  Kolla upp med olika flygbolag vad som är viktgränsen för att få ta med hunden i kabinen. Det är ju ett absolut måste, inte kul för en hund att alltid måsta åka bland alla resväskor. Men det finns säkert bra hundhotell i både LA och Stockholm. Vår hund har varit ganska många gånger på hotell och hon älskar det (men det är klart att vi gjort ordentlig research om hotellen).
  Om ni tar en hund med en platt nos så måste ni ju genomföra en operation för att den ska kunna andas bättre. Man kan ju fråga hur kul det är att föda upp dessa raser som inte kan andas som andra.
  Dessutom ska ni verkligen tänka på att ta en rescue hund. Det kryllar av härliga shelter dogs i LA. Älskar min labdradoodle överallt men tänker inte mera köpa en hund, känns helt enkelt fel med tanke på att världen kryllar av hemlösa hundar.
  Men allt som allt kan jag rekommendera att skaffa hund men visst måste man acceptera att ens dagar måste planeras enligt hundens rastande. Men har själv haft husdjur ända sedan jag var 5 år gammal och tycker det är fantastiskt att få växa upp med djur.

 43. Profilbild för MR MASON HARRIS
  MR MASON HARRIS

  Behöver du ett akut lån för att betala din faktura eller för andra ändamål? Om ja, kontakta oss på vårt kontor e-post via: gannettloaninvestment@gmail.com vid 3% ränta Företag nummer 919.654.986.437, för snabb reaktion på din förfrågan. Tack.

 44. Profilbild för mrs perry

  För att korrekt presentera mig, jag är Mrs päron en privat långivare, jag ger lån på 3% per år. Denna finansieringsmöjlighet är i din dörr, gäller idag och få din snabba lån. det finns många där ute söker formuläret här möjligheten och assistans på fältet och fortfarande de inte kan få. men denna ekonomiska resurser vid din dörr steg och som sådan du inte har råd att missa detta tillfälle. Denna tjänst är att ge personer, företag, företag män och kvinnor ekonomiskt stöd. Lånebeloppet Tillgängligt varierar något belopp av ditt val för mer information kontakta oss via mail: mrsperryloanfirm@outlook.com

  Den första information som är nödvändig

  Fullständigt namn ………………………………

  Mitt telefonnummer ……………………….

  Land …………………………………….

  Adress ………………………………..

  State …………………………

  Ålder ………………………………………

  Har du tidigare? …………………..

  Civilstånd ……………………………

  Lånebelopp behövs som lån ……………………………….

  Lånetid ……………………………

  Yrke ………………………………

  Månadsinkomst ………………………..

  Jag är glad att meddela ditt snabba svar

  Varma hälsningar,
  Fru perry

 45. Profilbild för Kerste Rosengren

  Hej alla på denna webbplats,

  Jag är här för att vittna om min Gud sände lån långivare som gjorde mig en glad och framgångsrik kvinna, jag var i behov av ett lån på 4 miljoner kronor till av ett hus och starta ett eget företag, blev jag lurad flera gånger tills jag kom över en Gud sände kvinna som visade mig rätt långivare och jag fick mitt lån överförs till mitt Swedbank-konto inom 3 timmar.

  Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna.

  Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå detta GUD sände långivare via (freddie_willard@hotmail.com)

  Vänligen kontakta Mrs Freddie Willard på hennes e-post freddie_willard@hotmail.com

  Stort tack och önskemål
  Kerste Rosengren

 46. Profilbild för Donald patrick
  Donald patrick

  Hej

  Behöver du ett lån eller om du behöver ett banklån, vi är här för att hjälpa dig ekonomiskt, allt du behöver göra nu är att skriva till oss med dina uppgifter i formuläret nedan och återvända till oss genom
  donaldpatrickloanheritage@gmail.com, för att få din omedelbar kredit i någon mängd som helst.

  Namn:
  Antal produkter:
  längd:
  adress:
  Land:
  mål:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Vi väntar på ditt svar.

  Donald Patrick

 47. Profilbild för Rick Nelly

  Är du i behov av en brådskande lån av något slag? Oroa dig inte mer, eftersom vi är här för att hjälpa dig ur din ekonomiska problem. Vi erbjuder lån till alla som behöver den för en ränta så låg som 2%. Skynda dig nu och stabilisera finansiella världen. kontakta oss på rick_nelly121@outlook.com

 48. Profilbild för HALIFAX LOAN
  HALIFAX LOAN

  Du behöver en brådskande kontant lån, är vi registrerade lån långivare och ge
  lån på alla slag på ett mycket snabbt och enkelt sätt Hem
  Lån, studielån, företag lån, lån, etc. Vi erbjuder Investor
  Kredit för alla personer och företag som är
  behöver ekonomiskt stöd och företag som är intresserade av att få ett lån i mitt företag bör omedelbart kontakta oss via e-post: halifax_capitalloan@hotmail.com

 49. Profilbild för John Famous
  John Famous

  Om du letar efter ett lån av något slag för att lösa dina ekonomiska instabilitet, vill vi att du ska veta att vi är här för att hjälpa dig vänligen maila oss idag för att få din brådskande lån på 2% ränta.
  E-POST: famousloans@hotmail.com

 50. Profilbild för Anna P
  Anna P

  Skaffa hund var det första jag gjorde när jag flyttade hemifrån för sex år sedan vilket i folks ögon var heeelt tokigt men jag visste vad jag ville. Såhär sex är senare har det varit värt allt slit med hunden (för ja, det kommer att vara mycket slitigt stundtals) och jag ångrar mig inte en sekund.

  Jag skulle säga såhär, skaffa en hund i lagom storlek som någon tidigare nämnde kan åka med i kabinen på planet. Köp en hund som inte är så stor att hen springer omkull barnen i ren iver och en hundras som passar er familj. Kanske någon som skulle gilla att kanske vara ute o motionera med dig men en annan dag nöja sig med en mysdag i soffan med barnen?

  Annars skulle jag säga att (utifrån det man läser och ser om din familj) att ni har alla möjligheter för att skaffa en liten vovve. För mig som var 20 när jag skaffade min stora klumpeduns var jag inte förberedd på hur mycket planering och fixande det faktiskt är med en hund. Däremooot så tror jag att det där har du nog troligen gått igenom med två barn och att ska man iväg på något så krävs det oftast lite planering och att man inte kan åka iväg från hunden en hel dag.

  Är man beredd på det ansvar som kommer med en hund, folk brukar ju likna ett hundköp som ett extra barn i familjen, så är det värt det tusen gånger om. Dina barn kommer få en bästa vän som finns där för dom i vått och tårt, något som är unikt och väldigt underbart. Jag tror att det jag försöker säga är GO FOR IT!

 51. Profilbild för Mr Ehis Harry

  Hej!
  Jag markerar Kelvin från USA, jag var i behov av ett lån för att få en ny bil och för att även reglera vissa skulder, jag kontakta Mr EHIS Harry efter hört talas om några vittnesmål om sina lån givna och jag bestämde mig för att kontakta dem och jag min lånebelopp 50,000USD, jag råder er alla att komma i kontakt med dem nu för ett lån för att de är legit och också det bästa, så kontakta dem nowASAP: ehisloanhelp@hotmail.com

 52. Profilbild för Allan
  Allan

  Hej.

  Jag heter Allan Davis Jag är en privat långivare, jag erbjuda lån med 3%
  räntan, jag erbjuder alla typer av lån till såväl företag som individ, är
  dig in i alla finansiella problem? Behöver du ett lån för att betala din skuld?
  Behöver du ett lån för att bygga ett hus?
  Behöver du ett lån för att starta eller förbättra din verksamhet?
  Behöver du ett lån för att köpa en bil eller möblera ditt hus, eller är du student
  som behöver ett lån? sedan komma tillbaka till oss nu för din finansiell lösning.
  Kontakta mig på allandavisloans@gmail.com

  Tack

 53. Profilbild för Mr Alexander
  Mr Alexander

  Är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? Vi erbjuder garanterade lån tjänster av något belopp och till någon del av världen för (individer, företag, fastighetsmäklare och Corporate Bodies) på vår fantastiska ränta på 3%. För anmälan och mer information svara på följande e-postadress: alexanderloancompany9@gmail.com

  hänsyn
  Mr Alexander

 54. Profilbild för Mrs Latisha
  Mrs Latisha

  God dag alla organ, Vi erbjuder lån till människor som är i behov av lån, är detta företag ett legitimt företag som erbjuder lån till enskilda som är i behov av ett lån från Berättigade Ansedda pengar långivare, detta företag erbjudande lån som låg 2 % så om du behöver ett lån komma tillbaka till oss på vår e-post: Latishaloancompany@gmail.com
  Hälsningar
  Mrs Latisha

 55. Profilbild för Istriyah Dawi.
  Istriyah Dawi.

  Behöver du 100% Finans? Jag kan tjäna dina finansiella behov med mindre
  Problemet med avkastning som är därför vi finansierar dig för bara 3%. vad du
  omständigheter anställd själv, pensionär, har en dålig kreditvärdighet, vi
  kan hjälpa till. Flexibel återbetalning under 3 till 20 years.Contact oss
  på: jenniferrjohn536@gmail.com

  1 Fullständigt namn: ……………………….
  2 Kontakt Adress: …………………..
  3.Jumlah Lån behövs: ………………..
  4.Lån Varaktighet ……………….
  5. Direkt Telefonnummer: ……………..

  Hälsningar,
  Mrs.Istriyah Dawi.

 56. Profilbild för Miguel Sam
  Miguel Sam

  Jag är Miguel Sam, en legitim och en ansedd pengar Långivare. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer.
  Har du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats jag erbjuder lån till låg ränta på 4% så om du är i behov av ett lån jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: (miguelsamloanfirm@gmail.com )

  INFORMATION SOM KRÄVS FRÅN DIG ..

  Full Names …………
  Land ………….
  State …………..
  Sex ………….
  Ålder ………….
  Hemadress …………..
  Personlig Telefonnummer ………….
  Hemtelefonnummer …………..
  Månadsinkomst ………….
  Lånebelopp behövs ………….
  Lån Varaktighet ………………

 57. Profilbild för aston
  aston

  Den Uda gemenskap Banken grundades av sena aston ville har
  varit försäkra lån till den mindre
  privilegier sedan
  2003 även om det i någon del av
  världen finns det nu
  Internet bedrägerier Uda har certifierats av
  regering och nya uppdateringar
  vi är nu
  försäkra lån med lånevillkoren
  vilket innebär att ingen felräkning eller
  fuska . även om många kunder inte
  lita på oss att vi sill ge dem deras
  lust .
  behöver ett lån ? Följ oss på astonvilleloans@gmail.com vänliga hälsningar .

 58. Profilbild för TESCO BANK
  TESCO BANK

  BRA DAG, är en privat lån långivare vi ger ut lån till en individ med 3% om du är intresserad kan du maila oss: tescobankloancompany2@gmail.com

 59. Profilbild för Ryan
  Ryan

  Hej, Behöver du ett lån? om ja kontakta oss via e-post: (ryankingfinancialservices@gmail.com)

 60. Profilbild för Melanie Peneau

  Behöver du redo för en nystart för dina projekt?
  Slutföra alla dina projekt eller ens för att starta en ny aktivitet såg krisen för närvarande för landet.
  Jag är Ms Melanie Péneau, en individ som lån bidrag och jag lagt till ditt förfogande av finansiering alltifrån 90.000 SEK till 5.000.000 SEK till alla människor i nöd.
  Min ränta är 3% med ett tillstånd mycket lämpliga och tillförlitliga, så om du är intresserad kontakta mig och bekräfta mig mängden lån du vill låna.

  Mail: melanie.peneau@hotmail.com

 61. Profilbild för mrs flora
  mrs flora

  Lån erbjudande @ 2% Kontakta oss nu,

  Namn:
  Land:
  Mängd:
  Varaktighet:
  Telefonnummer:

  maila oss på floraconley@yahoo.com

 62. Profilbild för Marc Fabian

  BRA DAG,

  Vi är för närvarande utbetalning av lån till företag och privatpersoner, som är i behov av finansiering, och vår låneprogram kvalificerar var och en, oberoende av deras kredit poster, och som i själva verket är din låneansökan kommer att ses med yttersta vikt. Kontakta oss för en säker och lån utan säkerhet erbjuder på 2% ränta för alla enskilda eller juridiska personer med eller utan säkerhet, och oberoende av din kreditvärdighet.

  Våra serviceerbjudanden;
  Lån från? 2.500 USD till? 5,000,000 USD
  Ersättning av 3 månader till 20 år
  CCJ, förfallna skulder, negativ kreditinformation alla accepteras
  Låga räntor från 2% APR
  Omedelbar beslut; maila oss [fabianloanfirm@gmail.com] eller [febianloanfirm@yahoo.com] ..

 63. Profilbild för Carlijne Sahrizan
  Carlijne Sahrizan

  Kära lån asylsökande

  Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ett företag? Detta lån företag inrättades av mänsklig rättighetorganisationen världen bred med det enda syftet att hjälpa fattiga och personer med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, komma tillbaka till oss med detaljer nedan via e-post: carlijnehrizan@gmail.com

  Namn:
  Lånebelopp behövs:
  Lån varaktighet:
  Mobilnummer:

  Hälsningar
  Mrs Carlijne Sahrizan

 64. Profilbild för leo scott
  leo scott

  behöver du ett lån / är du i behov av akut lån för att starta företag i din lön skolavgifter om ja kontakta oss med denna e-post: leoscottprivatefinancecompany@gmail.com

 65. Profilbild för Garzon Wilson

  Är du i några ekonomiska svårigheter, behöver du ett företag lån för att utöka din verksamhet? Ansök om ett lån nu och få godkänt. Vi erbjuder alla typer av lån till nedsatt ränta på 2% (Lån, personliga lån, konsolideringslånet, billån, investeringar Lån, etc.) Kontakta oss via:. (garzonfinanceservice1@gmail.com)

  Fullständigt namn:
  Adress:
  Land:
  Stad: Arcadia
  Lånebelopp behövs:
  Lån Varaktighet:
  Syfte För Lån:
  Månatlig Inkomst:
  Telefonnummer:

  Tack.

 66. Profilbild för clark perry
  clark perry

  Behöver en Xmas lån om ja kontakta oss på
  mr.goldloanfirm@gmail.com med följande uppgifter

  LÅNTAGARE INFORMATION

  Fullständigt namn:
  land:
  adress:
  ålder:
  Faxnummer:
  Yrke:
  Civilstånd:
  Aktuell status på arbetsplatsen:
  Kön:
  Tele telefon:
  Telefonnummer:
  Månatlig Inkomst:
  Belopp som krävs:
  Föreslå av lån:
  Lån Varaktighet:
  Hur Brådskande behöver du lånet:

  ************************************************** *****

 67. Profilbild för Perry white
  Perry white

  Hej
  Jag är herr Perry vit en privat långivare av
  lån och lånegarantier är räntan för den
  3%, jag erbjuder lån till privatpersoner och företag
  eller grupper av personer som är ekonomiskt
  nedåt.
  Det är en ekonomisk möjlighet till din dörr
  steg idag och få en snabb blick det lån.
  Det finns många ekonomiska möjligheter och hjälp
  hela staden och fortfarande inte kan ta den. Men
  Det är en ekonomisk möjlighet i passagen av den
  dörren, och torka och inte missa detta
  gyllene tillfälle.
  Tjänsten tillhandahålls till individer, företag och
  de män och kvinnor i näringslivet. Lånet
  mängden tillgänglig i en rad $1,000.00 är $
  500,000,000.00 eller ditt val. Här är några
  frågor: är du i behov av lån
  utan mening, vill betala konton du
  Det är ekonomiska problem, du behöver en
  finansiell lösning?. Här är lösningen för
  alla sina ekonomiska problem.
  Utlåning till projekt, företag, skatt,
  fakturor och många andra skäl, vår
  lån är lätt och * censurerade * för mer
  Vänligen kontakta oss genom
  E-post: Perrywhitefirms@gmail.com
  FÖRSTA information
  NAME:…………………………..
  GENDER:…………………….
  CIVILSTÅND:…
  KONTAKT ADRESS:…
  CITY/ZIP:…
  LAND:…
  AGE:…………
  BELOPP SOM KRÄVS SOM LÅN:…
  LÅN VARAKTIGHET:…
  MÅNADSINKOMST:…
  YRKE:…
  SYFTET MED LÅN:…
  PERSONLIGA TELEFONNUMMER:…
  FAX:…………….
  Du pratar engelska?…
  NÅGRA SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR
  (Vanliga frågor)
  Vi har 1 enkel form för dig att slutföra till
  ansöka om ett lån. Fyll i den
  och skicka det via e-post till mig. Ansökan
  Det omfattar följande avsnitt 2.
  * Kredit tillstånd * låntagarens information
  1. Vad är räntan? Räntan
  Det beror på projektet. Ränta på 3% endast
  antalet årliga räntor som betalas ut varje månad.
  2. eftersom tiden är lånet behöver du,
  Du kan välja en lämplig tidsperiod, till den
  rum din ficka. Det är inte bra för förskottsbetalning
  3. min kredit betyder? inte
  4. om lån? Vi tillhandahåller hela världen
  5. hur lång tid det tar att finansiera?
  Efter att skicka låneansökan, du
  Du kan förvänta dig ett preliminärt svar mindre än
  24 timmar och finansiering inom 72-96 timmar
  Efter att ha mottagit den information vi behöver
  från dig.
  6. hur mycket mina betalningar blir? Som skall beräknas för
  du och skickas till dig i en amorteringsplan,
  tillsammans med villkoren för lånet.
  Gärna väntar på ditt snabba svar,
  Vänliga hälsningar
  Mr. Perry white.

 68. Profilbild för Harry Fragnad
  Harry Fragnad

  Harry Fragnad finans / snabba lån Harry Fragnad finans erbjuder en kommersiella och personliga lån till 2% ränta, leasingavtal och medelstora finanslösningar som kan hjälpa enskilda eller Firm bygga en starkare, bättre framtid. Har du fått avslag av finansiella institutioner eller under skuld översyn? Detta företag kommer att ge den nödvändiga ekonomiska lösningen. Godkännande och överföring av lån tar bara två arbetsdagar för ytterligare information kontakta detta mail harryfragnad@outlook.com för mer information.

 69. Profilbild för lizzy Smith

  Dear Sir / Madam,

  We offer private, commercial and personal loans with very Minimal annual Interest Rates as Low as 3% within 1 year to 50 years repayment duration period to any part of the world. We give out loans within the range of 5000 to any amount you choose. Our loans are well insured for maximum security is our priority.

  Interested persons should contact me via e-mail

  The lender’s name: Lizzy Smith
  Lender’s Email: loan company
  lizzysmithloancompany@gmail.com

  greetings

  Mrs lizzy Smith

 70. Profilbild för Peterson Cully
  Peterson Cully

  Hej,
  Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din verksamhet?
  har du fått avslag av
  banker och andra finansiella organ?
  Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning?
  sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till individer
  i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar
  att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: kreditsolutionhome@outlook.com

 71. Profilbild för mike

  Hej, Behöver du ett lån från den mest pålitliga och pålitligt
  företag i världen? Om ja då kontakta oss nu för vi erbjuder
  lån till alla kategorier av arbetssökande vara det företag
  eller för personal användning. Vi erbjuder lån till 3% ränta,
  Kontakta oss via e-post: mrmikes75@gmail.com gäller nu
  med informationen nedan. (1) Fullständigt namn (2)
  Fullständig adress (3) Land (4) Ålder (5) Yrke (6) Berätta
  telefonnummer (7) Sex: (8) Lånebelopp behövs: (9) Lån
  Varaktighet Maila oss på: mrmiKes75 @ gmail.com

 72. Profilbild för Susan Robinson

  God dag Sir / Madam,

  Du är välkommen att Central Lita Lån finanstjänsten, A Regeringen godkända lån långivare som ger liv tid möjlighet lån. Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din företag? har du fått avslag av banker och andra finansiella organ? göra du behöver en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånefonder ut till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 4,9%. jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. nedan finns de olika typerna av lån vi erbjuder i vårt företag,

  Utförda tjänster inkluderar.

  * Refinance

  * Renovering

  * Inventor Lån

  * Auto Lån

  * Skuldkonsolidering

  * Line of Credit

  * Topplån

  * Business lån

  * Personliga lån

  * Internationella lån

  * Bästa lån

  * Cash Lån

  * Låg kostnad Lån

  * Internet Lån

  * Billig Lån Rate

  * Livsstil Lån

  * Gemensam Lån

  * Equity Loan

  * Små lån

  * häst Loan

  * Direkt

  * Budget Lån

  * Finansiering Lån Pengar

  * Hem Ägare Lån

  * Bank Lån

  * Företag Lån etc

  Oavsett din ekonomiska krav är, ett lån från Central Förtroende
  Financial Service kommer alltid help.No social trygghet och ingen kredit
  kontrollera, 100% garanterad. Vi ser fram emot att tillåta oss att stå till tjänst för
  dig. Med vänliga hälsningar, Vi väntar på ditt Quick Respond.

  Allvarlig sökande bör maila oss omedelbart via företagets e-postadress
  på: (Centraltrustfinance.uk.sa@gmail.com) eller (Centraltrustfinance.uk.sa@outlook.com)

  Vi finns alltid där för att lösa dina ekonomiska problem. Vi väntar att läsa från
  dig snarast …

 73. Profilbild för John Mclondon
  John Mclondon

  BRA DAG,

  BEHÖVER DU företag lån? BEHÖVER DU personligt lån? Tänker ni UPPLÅNING LÅN? PÅ vilket syfte? Detta för att informera hela den offentliga ATT DET ÄR ETT LÅN FÖRETAG SOM GER UT LÅN MED LÅG RÄNTA. Vi är ett registrerat OCH REGERING GODKÄND LÅNE UTLÅNING FIRM.WE GER UT LÅN TILL OLIKA ORGANISATION, skolor, sjukhus, INDIVIDER, kyrkor AFFÄRS KVINNOR OCH MÄN som är ekonomiskt DOWN.THIS är en möjlighet för dig att utöka din verksamhet och betala alla adepter. Tveka inte att skicka din ANSÖKAN NU TILL VIA E-POST (john_mclondoninvestment@hotmail.com)

  Nedan finns den information som behövs för att gå vidare med lånetransaktionen.

  LÅNE ANSÖKAN:
  FULL NAME:
  LÅNEBELOPP:
  Kontaktadress:
  STAT:
  LAND:
  TELEFONNUMMER:
  LÅNE VARAKTIGHET:
  SYFTET MED LÅN:

  Jag väntar på ditt brådskande svara.

 74. Profilbild för Welfare Finance

  Klient bra dag,

  På uppdrag av Finans esta Welfare Organisation Att vi vill certifiera detta är ett lån företag licens, vi är certifierade långivande bolaget samt en ängel investerare esta vi har varit i branschen lån som Angel och vi har ett bra huvud för de behövande inte stjäla .

  Vi är på vår kundtjänst, vi hjälper de fattiga Detta lån kommer från Welfare Finance Help (Common Wealth) I mitt program lån, räntorna är låga, men på kort sikt kontanter, är ränta krävs för lånet 2% under en tid av högst 360 månader (52år), men kan vara mindre.

  Minimitiden för esta lån är 24months, vilket är 2 år, i original i 24 månader, låntagaren förväntas göra lån betalningar vilket gör det lättare att ens betala. E-post: welfarefinancehelp@gmail.com att svara, skicka mig ditt telefonnummer,

  Vi väntar ditt svar ASAP. För frågor, tveka inte att fråga.

  Hälsningar

 75. Profilbild för mrs lizzy
  mrs lizzy

  ÅRETS SLUT LÅN ……….
  Är du funderar på att få ekonomiskt stöd, Är du i stort behov av en brådskande lån, Är du funderar på att starta eget företag, du är i skuld, är detta din chans att nå dina önskningar eftersom vi erbjuder personliga lån, Business lån, och Företag lån, och alla typer av lån till en ränta på 2% .HURRAY !!! Det är nästan att få till slutet av året och vi på LIZZY BANK, försäkrar vi alla våra värdefulla kunder att de kommer att få alla sina respektive lån och gå in i det nya året med leende på deras ansikten. För mer information kontakta oss nu via e-post {}lizzybanksfinancier@gmail.com
  Låntagarens INFORMATION:
  Fullständigt namn: _______________
  State: __________________
  Kön: ______________________
  Ålder: ______________________
  Lånebelopp behövs: _______
  Lån Varaktighet: ____________
  Lån Syfte: _____________
  Cell Telefonnummer: ________
  Fru lizzy
  Allmän Konsult

 76. Profilbild för Betty
  Betty

  God dag var och en mitt namn är Betty en enda, är baserad i sverige mor till 2, en pojke och en flicka, jag min historia går så här, jag bötfälla mig själv i finansiella problem och jag ville få igång mitt hår dressing salong men inga pengar, jag var desperat och nu jag föll i händerna på bluff, de lura mig om alla m pengar ner till sista öre, jag var slut, tills jag träffade en vän via facebook, och hon presentera mig för Belinda, chef av ett lån firma ringa ALBA FINANSIELL HOUSE INC. jag ansökte om 5000 euro och i två veckor fick jag mina pengar, jag hade bara min andra bil lån godkänt och det var överföring till mig idag, så om du behöver hjälp med ett lån kontakt henne via e-post via: albafinancialhouse@gmail.com

 77. Profilbild för Oswald
  Oswald

  Vill du utöka din verksamhet eller om du behöver ett lån för personliga utgifter. Många företag erbjuder lån på nätet men endast ett fåtal gör det utan up front kostnader. Jag är glad att meddela att vi är en av dem. skicka e-post till oswald_arabella@outlook.com för mer information om hur du kan få tillgång till finansiering till bra ränta.

 78. Profilbild för chriss john
  chriss john

  Hej,

  Leder du efter et lån, er du på udkig efter en virksomhed lån, personlige
  lån, boliglån, bil
  lån, studerende lån, konsolidering af gælden lån, usikrede lån, venture
  kapital osv .. Er du et lån fra en bank eller finansiel afvise
  myndighed til en eller flere grunde. Du er det rigtige sted
  Dit lån løsninger! Jeg er en privat långiver, jeg yde lån til
  virksomheder og enkeltpersoner på en lav rente og billig
  Rentesats på 3%. Kontakt os på email: chrissjohn591@gmail.com

  Låneansøgning.

  Dit fulde navn:
  adresse:
  tilstand:
  Samlet lån:
  Køn:
  Længde af lån:
  Telefon:
  fax:
  Månedlig indkomst:
  Den nøjagtige dato for hvilken brug for et lån:
  Beskæftigelse:

  BEMÆRK: Det er nødvendigt, før vi kan gå videre
  lånetransaktioner fint.
  hilse

 79. Profilbild för smith williams

  Hej alla,

  Mitt namn är Samantha Jeff, jag är från Texas, United State, är här för att vittna om hur jag fick mina lån från Anthony Ifeanyi {anthonyifeanyi01@gmail.com} efter att jag tillämpat två gånger från olika lån långivare som påstod sig vara långivare rätt i detta forum, jag trodde att deras utlåning där verkliga och jag tillämpade men de gav mig aldrig lånet. Jag var i behov av en brådskande lån för att starta ett företag och jag tillämpas från olika lån långivare som lovade att hjälpa men de gav mig loan.Until aldrig en vän till mig presentera mig för Anthony Ifeanyi VD för Lapo Micro-finance Bank {den Lapo webbplats är http://www.lapo-nigeria.org} som lovade att hjälpa mig med ett lån på min önskan och han verkligen gjorde som han lovade utan någon form av försening, trodde jag aldrig det fortfarande tillförlitliga lån långivare tills jag träffade Mr Andre Frank, som verkligen hjälpa mig med mina lån och förändrade mitt lief bättre. Jag vet inte om du är i behov av en brådskande lån, gratis känner att kontakta Anthony Ifeanyi på hans email{anthonyifeanyi01@gmail.com} för hjälp

 80. Profilbild för harry
  harry

  Hej, är mitt namn herr Harry. Jag är en privat
  långivare som ger lån till privat- och företagskunder
  individer. Har du vänt
  ner så många banker? Behöver du finansiera att upprätta
  ditt företag? Behöver du finansiering för utbyggnad av
  du business? Eller behöver du en
  personliga lån? Mitt lån varierar från
  personlig till företag lån. Min ränta är mycket
  prisvärd och våra lånet processen är mycket snabb också. Jag är
  mycket villiga att göra alla dina ekonomiska bekymmer en sak av
  tidigare.Om
  Du är verkligen redo att få din finansiella
  problem lösta, och sedan söka längre och ansöka om ett
  lån idag.Om du är intresserad Fyll formuläret DATA så
  att jag kan ge dig min användarvillkor.
  FORMULÄR FÖR LÅNTAGARE
  1) DITT NAMN…
  2) DITT LAND…
  3) DITT YRKE…
  4) DITT CIVILSTÅND
  STATUS…
  5) TELEFON
  ANTAL…
  6) VARJE MÅNAD
  INKOMST…
  7) ADRESS…
  8) SYFTE…
  9) LÅNEANSÖKAN…
  10)
  TELEFON…
  11) LÅN
  VARAKTIGHET…
  (12)KONTO…
  Min e-postadress som anges nedan: Jag
  ser fram emot att göra affärer med
  du.
  ====================
  Tack
  Herr Harry Jones
  Svar e-post:
  Harryjones714@gmail.com

 81. Profilbild för är David Raymond
  är David Raymond

  Dear Sir / Madam

  Jag är David Raymond (CEO) för Omega Loan Investment Vi ger ut lån till företagare och privatpersoner för bara 3% ränta rate.We ge ut lokala och internationella lån till någon kropp hela världen. Vi ger ut lån via kontoöverföring till vilket land du befinner dig.

  Vi är inte en bank och vi kräver inte mycket dokument. Om du är intresserad av att få ett lån från vårt företag, kontakta oss med följande uppgifter.
  =====================================
  Förnamn:
  Efternamn:
  Kön:
  Civilstånd:
  Kontakt Adress:
  Stad / Postnummer:
  land:
  Födelsedatum:
  Mängd som behövs som lån:
  Syfte med lån
  Lån Varaktighet:
  Månadsinkomst / Årlig inkomst:
  Yrke:
  Cellantal:
  Telefonnummer:
  Kontakta via e-post {info.omega09@gmail.com}
  ====================================
  I bekräftelsen till dessa detaljer, kommer jag att skicka dig en väl beräknade Regler och Villkor som kommer att inkludera avtalet.

  OFFICE ANVÄND ENDAST:
  Verified by: ________________
  Bekräftad genom: ________________
  Lån Agent Signatur: ________________

  Vänliga hälsningar,
  David Raymond (C.E.O)
  Omega Loan Investment

 82. Profilbild för flourish
  flourish

  Vi erbjuder lån till låg ränta .Företag lån och personliga lån är available.If du är i skuld och du behöver ett lån Låt oss veta, även med dålig kredit, ändå erbjuder vi dig ett lån eftersom vi är den sista hållplatsen i finansiell hjälp .. kontakta oss idag .. flourishfinance@hotmail.com

 83. Profilbild för Dr.Anderson Hillary

  Behöver du en legit lån, kontakta oss via e-post: (andersonhillaryservices@outlook.com) Vi erbjuder dessa typer av lån och många fler:

  * Personliga lån (lån utan säkerhet)
  * Business lån (lån utan säkerhet)
  * Konsoliderings lån
  * Kombinationen av kredit
  * Renovering

  Så, är du fylla och tillbaka lånet ansökningsblankett enligt nedan och ange det belopp du behöver som lånet:

  LÅNE ANSÖKAN:

  Efternamn:
  Namn:
  Kön:
  Civilstånd:
  adress:
  Stad / Postnummer:
  land:
  Födelsedatum:
  Belopp som krävs:
  Varaktighet Lån:
  Månadsinkomst /:
  Yrke:
  Syftet med lånet:
  Telefon:

  Få tillbaka till mig om du är intresserad.

  Hälsningar,
  Neruda Hillary.
  E-post: andersonhillaryservices@outlook.com

 84. Profilbild för Ray William

  Behöver du Brådskande Lån Kontakta mig asap via e-post: (raywilliam345@gmail.com)

  1) Full Namn:
  2) Land:
  3) Telefonnummer:
  4) Lånebelopp behövs:
  5) LÅN TID:
  6) Telefonnummer:
  7) Lån Varaktighet:
  kontakta oss nu: raywilliam345@gmail.com
  Hälsningar
  Herr ray william

 85. Profilbild för Alice Williams
  Alice Williams

  Behöver du en BRÅDSKANDE LÅN? Ett lån som kan ges till dig inom 7 arbetsdagar, och med en lägre skattesats på 3% … DÅ KONTAKTA OSS NU FÖR MER INFORMATION PÅ: ultimatecredit@hotmail.com

  OBS: Endast seriösa personer BEHÖVS.

 86. Profilbild för Dr Purva Sharegistry
  Dr Purva Sharegistry

  I am anne from usa, i received my loan of $48,000 in my account on 17-3-2015 from Purva Firm, and i promised to advertise their Firm to all loan seekers round the world, contact them now email: urgentloan22@gmail.com

 87. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Hej,

       Jag är fru Sandra ett lån lender.I vill använda denna tid för att låta dig veta att vi ger ut alla typer av lån om du är intresserad vänligen kontakta oss via e-post för mer information

  Kontakta E-post sandraloanfm9@gmail.com

  tack

  Ansök om ett lån idag på låneräntan

 88. Profilbild för Thomas williams
  Thomas williams

  För att korrekt presentera mig, jag är Mr.Thomas wilson privat långivare mig.
  Ge ut lån på 3% ränta är en ekonomisk möjlighet.
  Vid din dörr för att få ditt lån snabbare, fler människor ute.
  Söker ekonomiska möjligheter eller hjälp runt hörnet och.
  Placera, och fortfarande de inte kan få en. Men här är det
  Finansieringsmöjligheter på din dörr steg och som sådan du inte har råd att missa detta tillfälle, denna tjänst kommer att tillåta privatpersoner, företag, affärsmän och kvinnor, och tillgången loans.The av det belopp som du väljer. För mer information
  Kontakta oss via e-post: trustfundguarantee@gmail.com.
  Låne ansökningsblankett och lämna tillbaka den.

  Fullständigt namn ………………………………

  Privat telefonnummer ……………………….

  Land …………………………………….

  Adress ………………………………..

  Stat …………………………

  Ålder ………………………………………

  Du har använt tidigare. …………………..

  Status ……………………………

  Låna pengar som behövs ……………………………….

  Lånetid ……………………………

  ……………………………… Karriär

  Månadsinkomst ………………………..

  Som ett erkännande av dessa uppgifter så skickar vi vårt löfte är att återbetalas och, om du accepterar villkoren, står du att få ett lån inom 24 timmar, beroende på svårighetsgrad och brådskande. och förtroende
  Jag väntar på ditt snabba svar.

 89. Profilbild för Ravi Gravin
  Ravi Gravin

  Behöver du finansiering och vet inte vad jag ska göra åt det? vill du
  starta eget företag och du inte har pengar att göra det? AKS Financial
  Service Limited kan erbjuda dig att kredit du behöver med 2% ränta
  utan säkerhet och din ekonomiska status kommer inte diskvalificera dig.
  Intresserad persons bör kontakta oss via e-post:
  (askfinancial.servicesltd@gmail.com). Tack.

 90. Profilbild för alberto
  alberto

  Behöver du ett lån för att betala av din skuld eller räkningar om ja kontakta oss maila via:? albertowilsonloanfinance@gmail.com

 91. Profilbild för madel
  madel

  Otroligt, men sant Gud är alltid bra. Efter flera versioner av min ansökan av banken, fick jag ett lån genom denna mycket vänlig dam, Mrs pepe. För mer information, vänligen kontakta henne via e-post: girespepe@gmail.com. det ger lån till € 1000 till € 3.000.000 till någon kunna återbetala det med ränta på en låg hastighet av 2% tvivlar inte på att budskapet. Detta är en perfekt verklighet. Sprid ordet till vänner och familj som är i behov.
  Gud välsignat dig.

 92. Profilbild för Jane Oluda
  Jane Oluda

  Att gå igenom svårigheter och krävde ekonomiskt stöd till

  *företagslån
  *individuellt eller personligt lån
  *företag lån
  *pedagogiska lån

  Du kan kontakta oss med denna e-post: janeoluda@outlook.com med i nedanstående information behandlingen av din ansökan för minst € 5000 till maximalt belopp på € 50.000.000 på 2% utan säkerhet eller säkerhetskontrollen.

  *namn:
  *adress:
  *land:
  *telefon:
  *ålder:
  *ockupation:
  *ställning på arbetsplatsen:
  *lånebeloppet:
  *löptid lånet:
  *Syftet med lånet:
  *månadsinkomst:

  Med vänlig hälsning,
  Jane Oluda
  VD / MD
  Jane Oluda finansiella hus (JOFH).

 93. Profilbild för mrsmcvicker

  Hej! Är du i behov av akut lån för att lösa dina räkningar? Eller att möta några ekonomiska problem? och du är ute efter en hel del privata lån till lån. Här får du önskad port lust. Vi erbjuder lån på en mycket legitim vuxen en minimiålder på 18 år och mer, med en minimiränta på upp till endast 2% per år. Om du är intresserad och vill få alla andra detaljer, vänligen kontakta oss via e-post: mcvickerjoyce@gmail.com

 94. Profilbild för Jp Lenders
  Jp Lenders

  God dag alla.

  Behöver du ett lån? Är du i skuld? Vill du starta ett företag och behöver kapital? Behöver du lån eller finansiering av någon anledning? Din hjälp är äntligen här, som vi ger ut lån till alla på en billig och prisvärd ränta på bara 2%, om intresse vänligen kontakta oss idag på Jp_lenders@outlook.com.

  Våra tjänster är snabb och tillförlitlig, lån är godkända inom 3 timmar efter ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimum av $ 2000 till maximalt 10 miljoner dollar. Vi är certifierade och din integritet är 100% säkert med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller ekonomi och kontakta oss idag via e-post på (Jp_Lenders@outlook.com) och få din instant lån godkännande idag.

 95. Profilbild för maxwell
  maxwell

  behöver du ett lån ?
  vill du utveckla din verksamhet i en grand stil ?
  do u vill köpa din drömbil och hus?
  vill du finansiera en liten eller stor firm.visit oss idag på ( maxwellloans24@outlook.com ) , där dina behov är ment och dina bekymmer är över .
  Vi ger ut lån i en billigare ränta på 2 % inte missa detta erbjudande .

  Ditt fullständiga detaljer:
  Fullständigt Namn: ………
  Land : ………… .
  tillstånd : ………… .
  Kön: ………… .
  Adress …………
  Tel : ………… .
  Yrke : …… ..
  Belopp som krävs : …………
  Syftet med lån: …… ..
  Lån Längd : …………
  Telefonnummer: ………

 96. Profilbild för John Mclondon
  John Mclondon

  BRA DAG,

  BEHÖVER DU företag lån? ELLER PERSON lån? Tänker ni låna lån? Så KONTAKTA US NU MED MER INFO. TVEKA INTE ATT fram emot din ansökan NU VIA E-POST (john_mclondoninvestment@hotmail.com)

  LÅNE ANSÖKAN:

  FULLSTÄNDIGT NAMN:

  LÅNEBELOPP:

  Kontaktadress:

  LAND:

  TELEFONNUMMER:

  LÅNE LÄNGD:

  SYFTET MED LÅN:

  Jag väntar på ditt brådskande svara.

 97. Profilbild för VLK
  VLK

  Ende dine økonomiske bekymringer

  Vi er lån, der er akkrediteret virksomhed. vi tilbyder lån til personer på
  lav rente på 2%, kan Vi tilbyde personlige lån, business lån,
  realkreditlån. fast ejendom lån. for mere info:kontakt os via: berryjoneslender09@yahoo.com

  Underskrevet
  Management.

 98. Profilbild för Betty
  Betty

  Jag är en långivare och jag vill ge ut lån med 3% ränta, och lånet kommer att pågå under en period av sex (6) månader till åtta (15) år. Jag har varit en långivare i många år och jag kom till denna plats sedan två (2) år och jag har gett ut lån till människor på den här webbplatsen och de gjorde väl under bearbetningen och efter processen av lånet alla av dem betalade mig back.contact oss via e-post tack vare:

  bettykelvin809@gmail.com

 99. Profilbild för VINCOLLINS FUND
  VINCOLLINS FUND

  Jag föra din anmälan vårt pålitliga låneerbjudande.
  Vi erbjuder alla typer av lån på 3% ränta med en rabatt på två månader Avbetalning. Vi erbjuder personliga lån, billån, bostadslån, studielån, Business lån, investeringslån Skuldkonsolidering lån mm
    Om du är intresserad se oss via
  E-post: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  Tack för att beskåda vår annons.

  Hälsningar
  VINCOLLINS Feres
  Online annonsör

 100. Profilbild för Loredana Beretta

  Jag är Loredana Beretta ett privat lån långivare som gör olika typer av lån till Internationella Länder snarast med 3% ränta om Intresserad vänligen kontakta mig via e-post: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Din lycka är vår tillfredsställelse Vi lever efter vårt motto, Kan vi hjälpa dig

 101. Profilbild för kremic

  lån erbjuder inga initiala avgifter
  Vi är individer som erbjuder lån av något slag till någon möjlighet att återbetala oss med en mindre lägre räntor än banken över tiden.
  noteras väl: bara banköverföringsavgifterna tas i avgift av låntagaren.
  För ytterligare information vänligen skriva till adressen:
  E-post: ivanekremic@yahoo.com

 102. Profilbild för Alice Williams
  Alice Williams

  OBS: Endast seriösa personer BEHÖVS !!!

  Behöver du en BRÅDSKANDE LÅN? Ett lån som kan ges till dig inom 7 AFFÄRSDAGAR OCH MED en låg 3% … SEDAN Kontakta företaget: ultimatecredit@hotmail.com

 103. Profilbild för Spring Finance loan
  Spring Finance loan

  Ansök idag för ditt lån på våren finansiera lån tjänst.
  Spring finansiering är ett internationellt privata pengar långivare fast och vi ger ut lån på 3% ränta.
  så gäller om du är i behov av vår service.
  kontakta oss på: springfinaidservice@gmail.com

 104. Profilbild för Marcus
  Marcus

  God dag alla.
  Behöver du ett lån? Är du i skuld? Vill du starta ett företag och behöver kapital? Behöver du lån eller finansiering av någon anledning? Din hjälp är äntligen här, som vi ger ut lån till alla på en billig och prisvärd ränta på bara 2%, om intresse vänligen kontakta oss idag på Jp_lenders@outlook.com.
  Våra tjänster är snabb och tillförlitlig, lån är godkända inom 3 timmar efter ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimum av $ 2000 till maximalt 10 miljoner dollar. Vi är certifierade och din integritet är 100% säkert med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller ekonomi och kontakta oss idag via e-post på (secureshield@outlook.com) och få din instant lån godkännande idag.

 105. Profilbild för united loan
  united loan

  Behöver du en akut lån?
  * Mycket snabb och brådskande överföring till ditt bankkonto
  * Betalning Började åtta månader efter att du får pengarna på ditt
  bankkonto
  * Låga räntor 2%
  * Utbetalning av långsiktiga (1-30 år) duration
  * Flexibla lånevillkor och månatliga betalningar
  *. Hur lång tid tar det för att finansiera? Efter att lämna in en kreditansökan,
  Man kan förvänta sig att det initiala svaret på mindre än 24 timmar och
  finansiering inom 72-96 timmar efter att ha fått den information vi behöver
  från dig.
  Kontakta legitim och licensierat lån företag tjänsteman
  att finansiellt stöd till andra länder.
  För mer information och låne ansökningsblankett genom Kontakta företaget
  e-post: unitedloan.org@gmail.com
  Skype-namn: unitedloan.org

 106. Profilbild för harry ernest
  harry ernest

  Behöver du akut lån till några personliga lån, skulder
  lån
  företagslån, investeringar och så vidare som om du behöver ett lån
  Kontakta oss idag

 107. Profilbild för harry ernest
  harry ernest

  Behöver du akut lån till några personliga lån, skulder
  lån
  företagslån, investeringar och så vidare som om du behöver ett lån
  Kontakta oss idag INSTANTFINANCEHOME@GMAIL.COM

 108. Profilbild för Dékány.

  Behöver du en akut lån (Fonder)? Om ja kontakta oss för mer information via vår e-post: (dakany.endre@gmail.com)

  snabb Lån Erbjudandet

 109. Profilbild för Pani Sophia Wright

  Hallå,
    Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post johnson.casperonline@outlook.com för Bibeln säger ”Luke 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas ”. Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och i evighet more.Please dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

    FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:……..
  Personliga telefonnummer: …..
  Land:…….
  Adress:….
  Ange:………
  Ålder:………
  Kön:……….
  Har du ansökt om ett lån innan:? …
  Civilstånd: …..
  Lånebeloppet krävs: ………
  Lån Varaktighet: ….
  Ockupation:………
  Månadsinkomst:…….

  Tack för din tid och förståelse !!!

  Alla svar via e-post: {johnson.casperonline@outlook.com}

 110. Profilbild för Obrist Nicolas
  Obrist Nicolas

  Hello Sir / Madam,

  Du behövs pengar utlåning mellan individer att hantera finansiella svårigheter att slutligen bryta dödläget provocerad av banker, genom förkastandet av sina filer att tillämpa? Jag är en ekonomiska experter som kan göra ett lån i det belopp du behöver och med villkor som gör livet lättare. Här är de områden där du kan hjälpa:

  * Finans
  * Lend Lease
  * Investeringslån
  * Auto lån
  * Skuldkonsolidering
  * Kreditgräns
  * Topplån
  * Credit Redemption
  * Personligt lån
  e-post: nicolashelp279@outlook.com

 111. Profilbild för Johnson Todd
  Johnson Todd

  Jag är Mr Johnson Todd, en legitim och en ansedd pengar långivare. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer.
  Har du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats i erbjuder lån till låg ränta på 2% så om du är i behov av ett lån jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: johnson.todd@hotmail. com

 112. Profilbild för Bernard Ramlyat
  Bernard Ramlyat

  Behöver du låna pengar?
  Du som är i behov av medel för att betala dina skulder och inteckning kostnader, skapa småföretag, personliga investeringar. Vi lägger till ditt förfogande av krediter, från 50 000 kr till 9,000,000 kr med en ränta på 3% under en period av ditt val. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss för mer information om våra erbjudanden. Här är vår e-post: creditexpress06@gmail.com

 113. Profilbild för henry mark

  Behöver du ett lån för att betala räkningar eller du behöver pengar för att starta ett eget företag kontaktar oss som vi ger ut lån så låg som 2% ränta ger vi också lång och kort tid lån för mer information kontakta oss via e-post: hmark8648 @ gmail.com

 114. Profilbild för Glenn
  Glenn

  Behöver du ett lån ??? Vårt företagsnamn är Sion Financial Services Limited, vi ger ut lån till intresserade kunder som söker för lån för att förbättra sin verksamhet, kan vi hjälpa dig med ett lån på upp till € 15 miljoner. Vi kan hjälpa dig genom att låna pengar för att starta ett företag eller utöka din befintliga verksamhet, erbjuder vi även personliga lån, auto lån, lån till företag, bolån, jordbrukslån , eller ett lån av någon anledning etc. Om du behöver en lån idag kontakta oss. Vi kan låna upp till 15 miljoner euro. Maila oss att gälla: zionloan1@gmail.com

 115. Profilbild för Lee
  Lee

  Detta för att informera allmänheten om att ringgit Plus lån företag erbjuda lån till alla på en mycket låg ränta på 3%. För mer information kontakta:
  riggitplus@gmail.com

 116. Profilbild för MOURLHON
  MOURLHON

  Hej Fru och Herr ,

  Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 5000 kr 10.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

  Min e-post : vivianemourlhon64@hotmail.com

 117. Profilbild för Linda Moorn
  Linda Moorn

  Få ett legitlån här till låg ränta E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com
  Fru Linda Dale
  VD för Gate Way Trust fond !!!!

 118. Profilbild för patricia
  patricia

  Lösningen har alla dina ekonomiska problem

  Hallå

  Jag är en individ som erbjuder internationella lån.
  Med en kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan
  På kort och lång sikt, för alla seriösa människor i verkligt behov är räntan mycket överkomlig.

  Jag beviljar lån Finansiella, Hypotekslån, Lån till
  Investeringar, Auto lån, Personligt lån. Jag är
  tillgänglig för att tillfredsställa mina kunder inom högst 3 dagar
  efter mottagande av ditt ansökningsformulär. Ingen person
  allvarliga avstå

  Min e-postadress: patricia06@centrum.sk

  hjärtligt

 119. Profilbild för patricia
  patricia

  lösningen på dina ekonomiska problem

  Hallå

  Jag är en individ som erbjuder internationella lån.
  Med en kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan
  särskilt på kort och lång sikt att alla seriösa människor är i de verkliga behoven, den mycket rimliga räntan
  Jag beviljar lån Finansiella, Hypotekslån, Lån till
  Investeringar, Auto lån, Personligt lån. Jag är
  tillgänglig för att tillfredsställa mina kunder inom högst 3 dagar
  efter mottagande av ditt ansökningsformulär. Ingen person
  allvarliga avstå

  Min e-postadress: faure_patricia@outlook.fr

  Ring: +336 44 67 80 99
  Meddelande: +336 75 32 47 52
  whatsapp: +336 75 32 47 52

  Med vänliga hälsningar Fru Faure Patricia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *