Skrattande fötter

Nike Airmax är världens snyggaste – och skönaste – sneakers. Mina fötter jublar i ren och skär lycka varje gång jag har dem på mig. Och det är ofta. Sneakers måste liksom ha lite fjong – lite stuns – i sig, annars känner jag mig taxbent och tungfotad. Airmax har fjong. Massor av fjong.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Inspirationbox

  Hej! Jag har just startat en ny inspirationsblogg för design/mode/inredning (allt som är inspirerande helt enkelt) och försöker att sprida ut mig här i bloggosfären! Jag skulle bli överlycklig om du ville skriva om/länka till mig. Adressen är inspbox.blogspot.com. Alla ni andra som läser detta är också hjärtligt välkomna att besöka min nya blogg! Jag är just i startgropen, så ge mig gärna feedback. Tack för ordet!

 2. Profilbild för Eva

  pssssst, vill bara tipsa om att vi i morgon börjar sälja smycken från fantastiska svenska märket EDBLAD på webshoppen =) Tjuvkika redan nu på bloggen…

 3. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Precis vad jag letar efter; snygga och sköna så man kan känna sig fin på promenix med vagnen – och inte få ont i ryggen…

 4. Profilbild för m47
  m47

  De här är mina vårsneakers som står och väntar på att gruset skall sopas bort. De är så färgglada, peppiga och alldeles alldeles underbara!

  http://www.womenairmax.com/womens-nike-air-max-90-white-red-blue-yellow-green-p-178.html

 5. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Hihi du är en av de första, förutom jag, som jag hör säger fjong om skor:-) När jag handlar gympadojjor och förklarar för säljaren att jag måste ha fjong i skorna, så ser de på mig som om jag är liiite knäpp! Även en del kompisar fattar inte riktigt vad jag menar. Så jag skratta gott när jag läste ditt inlägg och att du säger samma sak. Tack för en toppenblogg förresten!

  kramar Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *