Skyddas av badvakter?

IMG_1660.JPG
Såg Jesse Metcalfe på gymmet idag, och blev påmind om den där gången när jag intervjuade honom och frågade, apropå att han just slagit igenom och blivit superkänd genom ”Desperate housewives”, om det till och med var så att han behövde ”lifeguards and stuff?” och han ba ”you mean like those guys in Baywatch? Eh? No…? Why, eh, why would I?”

Aja. Gör liknande missar så gott som dagligen nu när jag bor här och det är väl inte hela världen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Linda

  Gör exakt detta fel fortfarande efter över tio år i engelsktalande land, så pinsamt!

 2. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Du är ju för härlig som bjuder på detta! Skulle lätt kunna sagt på samma sätt:) Jag har börjat lyssnat på er pod i veckan, helt kokolokko att jag inte gjort det tidigare för fy farao vad bra den är, ni är verkligen avslappnade, rolig, lättsamma, djupa och kloka. Du är en av mina top 4 förebilder i hela världen! Den du;) Kram

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Haha! Underbart! Jag frågade min kanadensiska kompis om hon ville ha suck pipes på McDonalds.

 4. Profilbild för Erika
  Erika

  Ha, ha! Underbart att du bjuder på detta. Själv höll jag på att dö av skam när min kompis ville ”pay the rent” när vi var på restaurang i NY för några år sedan. Nu skrattar vi åt det nästan varje gång vi är ute och äter;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *