IMG_0356.JPG

IMG_0350.JPG
Firar Remys tvåveckorsdag och den här helgen som är slutet på ledigheten och bebisbubblan innan skola och jobb börjar igen på måndag – med en weekend söder om LA, i fantastiskt fina Laguna beach. Vi har checkat in i ett rum på urhärliga Surf and Sand stranden, och ja, jag har ammat på värre platser och till sämre soundtrack än ljudet från vågorna där nere. Herregud vad lite ledighet tillsammans är underbart. Det är så lugnt, härligt och ljuvligt det mesta just de här dagarna, att jag inte ens vill ta upp kameran och fota, varje litet sådant avbrott stör liksom. Och jag behöver suga musten ur varje sekund just nu. Det är märkligt hur hudlös man blir av att just ha fått barn. Jag vill helst ha hela familjen runt och nästan på mig exakt hela tiden, blir ängslig när några av dem så mycket som åker till affären någon halvtimma och tycker det känns läskigt och konstigt att släppa iväg Per och barn till skola och jobb om bara någon dag. Men jag vänjer mig väl vid det också förstås. Det vanliga livet utanför bubblan. Som jag egentligen inte alls känner mig särskilt redo för.

0 svar

 1. Åh Laguna Beach, vi var där på bröllop för två år sen. Underbart! När jag såg en mamma tidigt en morgon med sina två barn med surfbrädor då tändes nåt i kroppen på mig. Ett jobberbjudande dök upp i Australien och vi flyttade hit med våra tre barn. Nu bär jag på surfbrädor och går till stranden med mina tre:).

  Tack för fin blogg!

  Susanne

 2. Åh så söt! Här blev det aldrig någon bebisbubbla då vi flyttade till hus när sonen var ca 6 veckor gammal så hade fullt upp med att packa och städa mellan amningarna. Jag har en fråga till dig eller någon läsare. Vi funderar på att åka till Florida i februari med familjen. Dotter på snart 5 och son på då 9 månader. Men vart ska man bo?! Är ju en djungel av hotell/lägenheter/hus och områden/städer. Så alla tips är välkomna. Vet att ni var där när barnen var små..

 3. Tack för att du delar med dig med små sneak peaks från din bubbla. Är så imponerad över hur cool du verkar. Jag har två kottar och hade mest stressat upp mig över packning om vi åkt iväg första tiden, och haft en massa jobbiga ”tänk om” på hjärnan som gjort att hela grejen blivit mer jobbig än njutbar. Eller blir man coolare med trean? Önskar det är så, för jag är så osäker på om jag skulle våga ta steget och jobba på en trea.. Men din lille goding gör en ju onekligen rätt sugen 🙂.

 4. Ojojoj! En sån sötnöt! Blir alldeles knäsvag och bebissugen. Bubbla på så länge du bara kan, sista bebisen är en bitterljuv karamell.
  Kram fina Cecilia☆

 5. Njut när du kan!

  Vår trebarnsbubbla sprack hastigt efter några veckor av oförutsedda skäl och jag skulle göra allt för att få vara däri igen men chansen kommer inte tillbaka. Det är väl det som kännetecknar en bubbla, den är skir och vacker, och brister så lätt.

 6. Jättesöt liten kille! Det blir säkert bra, innanför eller utanför bubblan. Och strunta i alla ”Passa på och njuuut!” Det är säkert välment, men vem sjutton kan trycka på en särskild njut-knapp. Man njuter väl så gott man kan liksom oavsett vilken fas i livet man är i. 😉 Kram

 7. Det var ett tag sen jag var inne på din blogg! Men det är lika uppfriskande, inspirerande och kul som vanligt att läsa vad du gillar och har för dig i livet 🙂. Kram och tack för att du delar med dig!

 8. Vilken gullig liten miniman! Bubblan är underbar.

  Vilket ljus på översta bilden, längtar så efter solen. Behöver inte alls vara varmt bara vi får LJUS snart!!

 9. Grattis, så himla fin! Tack för att du delar med dig av bilder och förlossningen. Stort lycka till!! Är så sugen på ett barn till, våra två är lika gamla som dina, 6år och snart 4år, fast killar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *