Smycken till korthåriga

earring.001Det här nya korta håret gör inte bara att jag får tänka om kring hela garderoben, jag har också fått för mig att jag måste sminka mig mer, och använda fler smycken? Vet inte om jag är totalt ute och cyklar här, men så känns det  bara helt enkelt. Har varit sugen på ett långt örhänge, men inte hängigt utan mer ”klättrande” och hittade till slut de här superfina från Jennifer Fisher. Länken till hänget om halsen haffade jag i Jewelry district i downtown – ett par alldeles underbara kvarter som är väl värda en visit om du är i Los Angeles. Här kan du inte bara köpa begagnade vintageklockor (obs att man bör vara lite försiktig med äkthetsgraden och både dubbel och trippelkolla med en expert innan du slår till), guld och silver på löpmeter, smycken i alla prisklasser och diamanter på lösvikt – till priser som får dig att jubla. Hit åker inköpare från de coola butikerna och varumärkena och köper smycken som de – vips! dubblar priset på – och sedan säljer under eget namn.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Stina
  Stina

  Tack Blankens säger jag å min pojkvän som sitter sista kvällen i LA efter en två veckors vistelse! Jag har finkammat å noterat LA-tips från bloggen å d har blivit lite av en sägning för oss på den här resan ’vad säger Blankens’:). Har följt många av dina tips å är toppennöjda. Min kille har varit på Soulcycle m Angela (mötte även Angelas flickvän(sa hon) när vi tanka bilen, killen hade soulcycletröjan på å hon kom fram å snacka å undra om han gillat passet:)), vi har varit på Neptunes i härliga Malibu, så gott å härlig atmosfär, kollat in stränderna i Malibu du skrivit om, älskart!!, tittat in på One Gun Ranch (the tranquility!!), ätit på d där mysiga cafet i Larchmont…med mera med mera . Tusen tack för din fina blogg å inte minst podden som har blivit min bästa! <3 Nu blire jetlag för hela slanten!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Härligt! Det var så lite!

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag har nyss – inspirerad av dig,- klippt mig kort. Håller med om att man måste tänka till på nytt ang klädsel etc. Vill inte känna mig för ”maskulin” så viktigt att väga av håret med lagom feminina kläder och smink mm. Lustigt hur ett längre hår påverkar tvärtom nästan.
  Snälla -kan du inte skriva mer om ”klippet”?! Du är såååååå snygg i den nya frisyren, oerhört klädsamt & stylish.

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Kände också så när jag hade kort hår. Behövde vara lite extra för att inte bli tant eller grå mus. Har aldrig använt läppstift så mkt som då. Det krävs lite självförtroende att bära upp kort hår. Det har jag dåligt av just nu, så jag sparar ut…

 4. Profilbild för Emma
  Emma

  Jättekul att du klippt kort, det ser supersnyggt ut!! Och skriv gärna mer om mode/stil för korthåriga – ibland kan jag, som haft kort i många år nu – köra fast och söka eft ny inspiration men hittar inget. De korthåriga kändisar man googlar fram är alltid tipptoppstylade för röda mattan. För egen del brukar jag styla håret bakåt. Krävs en hel del produkter men jag tycker att jag ser så mkt piggare ut och det kan aldrig bli tant. Vad gäller smycken så har jag oftast glasögon och därmed brukar jag begränsa mig till ”pluttar” i öronen och satsa på större armband, dvs undvika halsband då det blir för mycket. För romantisk klädstil går bort. Jag gillar jeans och då väljer jag gärna någon kavaj till för då blir det ändå lite feminint. Men gör jag mig inte i ordning alls blir allt som skrutt tycker jag, då man inte har möjligheten att göra en enkel tofs. Så jag prioriterar håret, även under en slappdag hemma. Nödgrej är att ta ett tunt diadem. Då slipper man också tant/pojklooken. Jag skulle kunna skriva en smärre uppsats om mina tankar på det här temat tror jag men ser fram emot lite ny inspiration från dig här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *