Jag sitter och smyger i buskarna i närheten av Pernilla Wahlgrens hus, vi ska träffas alldeles strax, ska göra en intervju men blev lite tidig. Målade naglarna rosa i bilkön förut. Det behövdes. Jag har så otroligt känsliga händer och efter den här flytthelgen är de så trasiga och ömma att jag får smörja in dem en gång i kvarten för att inte fastna i allt jag tar i. Så torra är de, stackarna.

Bonnie 1,5 år visade i morse med all önskvärd tydlighet att hon är sin mors dotter. Solen sken och det var sneakersväder. Men det tyckte inte Bonnie som skulle ha sina röda gummistövlar på sig. Hon sparkade och vrålade både när jag och Per försökte smyga på henne de fina gröna vårskorna. Så det fick bli som hon ville.

Slutligen. Det kommer bilder från huset så småningom. Ska bara fixa till det lite först så att ni får mer att se än bara flyttkartonger.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *