Jag norpade det här träningsschemat från Emma Wiklunds instagram och körde det här gånger tre (fast jag lade till dynamisk uppvärmning samt gjorde 80 hopprepshopp) på lunchen. Snabbt fixat! Och skönt i hela kroppen. Tack Emma!

Uppdatering: Just precis! Som någon skrev så är ”hjul” ett sånt där tv-shophjul ni vet, som ett skottkärrehjul fast man själv är skottkärrekropp liksom. Brukar finnas på gymmen! Så står man på knä och rullar ut överkroppen som ska vara rak och spänd. Ingen svank eller båge. Så långt ner och nära golvet det bara går! Här ser ni en bra bild och förklaring till vad sving är. Man använder alltså kettlebell som också finns på gymmen. Börja lite lagom med 8 kilo eller nåt om ni är nybörjare, sedan ökar man och tar tyngre och tyngre kettlebells för varje gång. Boxhopp kan ni bland annat kolla in här! Det var ett kul, skönt och snabbt pass det här som jag tror jag ska testa i morgon på lunchen också.

 

0 svar

  1. Vad är hjul? Fattar inte övningen… 🙁
    Annars verkar det ju skitbra, måste testa detta. Körde tabata hemma igår då jag är hemma och vabar. Skönt ändå att göra något.

  2. Hej Cecilia och andra! Jag är gravid i vecka 14 och har alldeles kommit av mig i träningen sedan några veckor. Brukar köra pass typ body pump och step men det känns inte hundra längre. Frågade på gymmet men fick ärligt talat rätt dålig hjälp. Kan du tipsa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *