För snart exakt ett år sedan hade vi världens härligaste semester tillsammans med min bästis Kristin med familj på den sagolikt vackra Bodrum-halvön i Turkiet. Vi hyrde ett shus med pool högt upp på ett berg med otrolig utsikt över havet. Det var så fruktansvärt vackert, maten otrolig, vattnet turkosblått, ölen kall och alla på bästa humör. Jag har liksom levt på den där semestern sedan dess. Och om bara några ynka dagar  – kommer hela gänget hit! Till oss! Checkar in i huset. Jag kan inte minnas senast jag längtade så efter något och någon! Och om ni inte redan läser Kristins blogg vill jag passa på att tipsa om den igen – det finns helt enkelt inte bättre matinspiration för oss som inte har kockambitioner men som vill äta bra, ekonomiskt och svingott. Sedan Kristin började blogga äter jag bara det Kristin säger att jag ska äta. Och har utvecklats så väldigt mycket i köket sedan dess också!

0 svar

  1. Jag förstår precis vad du menar med hennes mat. Jag följer ett gäng bloggar via bloggkoll (bla din) och nu börjar det se löjligt ut i gillalistan. Så gott som varenda inlägg hon gjort med recept ligger kvar bland mina favoriter. Så gott men ändå vanlig mat typ.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *