Snickisarna har kommit!

 Ni kanske kommer ihåg snickarbyxorna som jag spontanbeställde från England? Nu har de kommit med posten. Nej. Självklart hade jag inte sån tur att de satt perfekt. Byxbenens generösa vidd får mig lite att se ut som att det är tidigt 90-tal och jag är en svart man i Bronx. Men i övrigt är de superfina. Sett till färgen och så alltså. Och byxbenen hoppas jag kunna sy in. Eller förresten. Det blir nog bättre om någon annan gör det. Ett proffs. Jag har i och för sig en symaskin men oftast när vi försöker bekanta oss med varandra slutar det i frusterade tårar och en påtaglig lust att knöla ihop fanskapet till en sån där fyrkantig hög som gamla bilvrak brukar sluta som på skroten (i tecknad film gör de i alla fall det).


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *