IMG_0774.JPG

 

Vi skulle träffa kompisar på stranden i Malibu idag var det tänkt. Men så blev saker och ting inte riktigt enligt planen tidsmässigt, så vi hamnade på ett hotell i Santa Monica för att äta lunch där i stället – utan sällskap av kompisar. Och hotellet var trevligt, och det fläktade härligt, och stod det inte ett par lediga solstolar vi liksom kunde smyga oss ner i där vid poolen? Jo det gjorde det. Och det gick så bra så att beställa drinkar och fruktfat och kaffe och milkshakes och poolvattnet var varmt och det fanns en bubbelpool. Och ett SPA! Där man kunde duscha av sig och tvätta håret efter doppet och solen. Helt plötsligt hade vi haft en liten minisemester där vid poolen och det var inte dumt alls kan jag lova. Bestämde för mig själv att det här med att snika sig in på hotell man egentligen inte bor på och leva charterliv över dagen eventuellt kan bli min nya sport. Så genialiskt! (Fast om sanningen ska fram så frågade vi faktiskt servitören om vi fick lägga oss vid poolen en stund även fast vi inte bodde på hotellet, och det kunde väl gå bra sa han. Så fullt så modiga som jag vill ge sken av var vi kanske inte)

IMG_0766.JPGSedan när det blev senare på eftermiddagen fick vi äntligen tag på de där kompisarna vi skulle träffa och sprang ner ett varv på stranden där barnen gungade, klättrade och rullade runt i sanden tillsammans, medan jag och Per delade en intensiv och mycket fnissig halvtimma med Nitsana och Ben (som alltså är föräldrar till några av de där barnen).

IMG_0778-0.JPGMen! Söndagen var inte över för det minsann! Vi tog bilen mot svenska kompisar i Pacific Palisades, de bor i ett litet mysigt hus med magisk utsikt – och där fortsatte vår snikeridag när vi bjöds på middag och härligt häng. Barnen somnade i bilen på väg hem, och det var tur, för nu har Bonnie börjat skolan och det betyder att det är slut på slöa morgnar för nu jäklar ska hon vara på plats i klassrummet kl 8 på morgonfjärten. Och innan det ska det förberedas lunchlådor och lagas mat och kryssas genom LA-trafiken. Kan inte förstå hur jag ska kunna växla över till detta morgontempo efter den här långa och slöa sommaren.

B90A3795 B90A3791

 

 

0 svar

  1. Men alltså – nu fick du mej på allvar att börja klura på att ”relocate” till LA med hela familjen! Det enda som tar emot är det där du skrev om att det bara finns light produkter överallt…tror jag ska tänka lite på saken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *