Här har det inte regnat på över en månad, det är märkligt stekhett och alla pratat om att det är ”earthquake weather”. Stoppar huvudet i sanden och kör totalstruts på den informationen tackar som frågar.
Hade jag varit i Sverige hade jag rotat i garderoberna hemma sett vad jag kunnat få ihop, inspirerad av de här vinterstilsäkra människorna!

20140121-103355.jpg

20140121-103413.jpg

20140121-103427.jpg

20140121-103438.jpg

20140121-103452.jpg

0 svar

  1. ha ha ha! det är -10 och stora drivor snö här hemma så dom där små kapporna och skorna skulle man inte komma långt i 😉

    1. Tänkte precis samma sak när jag kämpande mig fram i blåsten, men solen sken förut i Stockholm i alla fall, nu är det redan mörkt……

  2. Superfint! å härlig inspiration. Men…. det där är knappast vinterkläder för Sverigeväder!! Kan nog inte trampa runt i små finskor i snödrivor och slask, och dom jackorna verkar rätt kalla för dessa minusgrader och blåst. Knappt ens på kontoret kan man klä sig snyggt, slutar alltid med att jag sitter med en luvtröja utan på mina vanliga kläder för att det är så kallt att man håller på att förfrysa. (och jag bor ändå i södra Sverige)

    Önskar att jag kunde vinterklä mig som på de här bilderna, men det får nog bli täckjacka, ordentliga kängor, tumvantar, mössa och halsduk ett tag till. Kanske i april… 🙂

  3. Hej Cecilia, vad fina bilder! Vet du vart någon av kapporna kommer ifrån? Tex den översta? Är på jakt efter en snygg kappa men har svårt att hitta!

  4. Min fru har tjatat om kappa, att jag lovat henne en. Det var nåt hon skrev på en lapp, men hon skrev på franska, och just den dialekten hon skrev på lärde jag mig aldrig på Sorbonne. Där stod nåt med Chanel, Dior. Nåt med Hermès.

    tack Cecilia nu blir det nån av de här kapporna som jag tycker ser ovanligt snygga ut; varma och till och med lite urbant praktiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *