IMG_7043 IMG_7031

Jag vet exakt hur  less man brukar vara på sin garderob så här års hemma i Sverige. Kylan begränsar ju onekligen klädmöjligheterna och när det till slut blir varmare ute brukar åtminstone jag vara så trött på de där jeansen och den där koftan man nött på dag ut och dag in hela vintern att man har lust att slänga hela skiten på majbrasan. Typ.

Tänkte därför påminna om en klassiker som de flesta har i garderoben men som man ibland glömmer bort, trots att det är en kombination som alltid känns fräsch och snygg tycker jag. Jeans och en vit skjorta. Och det i sig kan man ju variera i en evighet. Med upprullade ärmar. Istoppat, Utanför. Man väljer mannens eller annan manlig bekants skjorta i några storlekar för stor, ruffar till den och matchar med jättemånga, jättelånga halsband. Sedan kan man ju ändra intrycket av den beroende hur man matchar också: Med klackar eller låga boots. Under en rutig tweedkavaj eller med en tunn kashmitröja över där ärmar, krage, rygg och front får hänga ner. Ja. Ingen rocket science det här direkt. Bara en liten påminnare som sagt. Vit skjorta och jeans.

0 svar

  1. Alltså den där väskan. Den är så snygg! Och färgen är alldeles, alldeles underbar… Jag vet att jag tidigare suttit och dreglat över den vid någon tidigare ”dagens”.
    Så perfekt på alla sätt. Men vad är väl en bal på slottet? 😉

  2. Cecilia, tack för grym blogg.
    Om ett par veckor är jag klar med min utbildning (efter 6 år!!) och jag har fått mitt första riktiga jobb som lärare. Fantastisk glad är jag, men inser att min garderob är både utsliten och lite studentaktig. Skulle inte du kunna ge lite inspiration till mig som snart nyutexaminerad lärare? Kläder som ger respekt, men ändå är avslappnat och inte alltför dyrt.
    Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *