B90A1715 B90A1730

B90A1735Är i Göteborg en supersnabbis för att senare i eftermiddag åka vidare mot Italien och Milano. På språng mellan en massa jobb hann de klämma in mig på en fin liten microfika, bästisarna Theresa och Kristin. Söta som hallon var de förstås som vanligt båda två, och Theresa får stå för dagens stilinspiration i sin avslappnat snygga vardagsstil toppat med Blankens ”The Isabell” i grain gold. Älskar hur de här skorna sätter så fin lyxkänsla på comfy basplagg. Är också mycket förtjust i Theresas väska som hon hittade på en loppis när hon var och hälsade på oss i LA för ett par månader sedan.

0 svar

  1. Idag hämtade jag ut ett par svarta the Isabell, snygga, bekväma och som du skrivit stora i storleken (jag, med små 42or kunde utan problem ha 41). Med sorg i hjärtat måste jag nu tyvärr returnera dem. Skadade knäet efter att jag beställt dem, och får inte bära annat än foträta skor med dämpad sula det närmaste halvåret. Känns för deppigt att se dem i garderoben just nu 🙁

  2. Idag hände en sak som händer lite då och då. Jag går på stan och ser en tjej som jag absolut känner igen. Jag kan bara för mitt liv inte komma på vem det är, men känner henne det gör jag. Jag ler stort mot tjejen och tittar henne rakt i ansiktet ( hon har solglasögon på sig så rätt i ögonen vet jag ju inte om det blir).
    Styr mina steg mot henne samtidigt som jag försöker gå igenom någon slags katalog i huvudet vem hon är och förbannar min amningshjärna som absolut inte vill samarbeta. Precis när jag är på väg att utbrista något i stil med ”men hej” kommer jag på. Det är inte alls någon jag känner, det är ju Cecilia Blankens. Stackare, tänker jag hur många människor har inte hon som bara dumstirrar på henne utan att säga något.
    Så den förvirrade tjejen som stolpade fram till dig med barnvagnen idag och berättade att hon läser din blogg varje dag var alltså jag. Och du är jättebra och jag läser din blogg varje dag men att studsa fram som gubben i lådan var ju absolut inte meningen.
    Men i alla fall: heja dig!

  3. Hämtade mina svarta Isabell idag och efter att ha burit dem en hel arbetsdag kan jag bara konstatera att de mycket möjligt kan vara de perfekta skorna till vår och sommar. Något stora som sagt, men med en tunn sula i blev de perfekta för mig med något olika stora fötter. Passar till jobb, fritid, vardag, fest, klänning, byxor osv. Bekväma var de också. Älskar dem!

  4. Om/när skorna finns i butik i Göteborg – snälla, tala om det här i bloggen. Är så sugen på att prova dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *